Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
ina, quinny buzz 3 are o problema la rotile din fata, tocmai de asta au scos modelul buzz 4 cu 4 roti, singura problema la 3, ar fi roata din fata, prietena ta daca il va mai folosi mult timp poate cumpara separat kitul de roti si sa transforme 3 in 4, e foarte usor de schimbat si costa in jur de 60-80 de euro
am gasit link la repezeala in spaniola, sper sa.ti dai seama
http://www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_producto.php&md=0&codp=4239
eu m.am hotarat la stokke xplory, daca nu o sa am bani sau imi vine mintea la cap, pot ramane la loola care.l am deja , sa vad ce pitici imi fluiera prin cap dupa ce nasc :)))
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
In sf pot sa rasuflu si eu usurata. Tocmai ne-am intors de la control, totul e in parametri, grasunelu are cam 1kg (cam cat un pui de crevedia
), e tot cu o sapt in avans. M-a "suparat" ca ieri nu a stat locului nici o clipa, asa m-a bumbacit toata ziua..si azi la pozat nu a vrut sa se trezeasca defel puturosul! Am avut asa emotii, ca de vreo 3 zile nu m-a lasat deloc durerea de "duda" si de burta si imi era teama ca iar am colul intredeschis, dar e Ok, s-a mai micsorat un pic, acum are 3cm, dar macar era inchis. Si cum nu manacasem nimic (v-am zis ca am avut emotii mari), am facut si analizele de sange, sa vedem cum stam cu glicemia si cu fierul.
Asa greu m-am deplasat pe gheata de afara si acum sunt asa de obosita de zici ca am urcat pe munte.
Merg sa imi fac o cafea si sa ma pun nitel in pat.
26+
Eric Mihai
selina-d spune:
Va salut si eu azi 
Am dat si eu o tura scurta de tot prin centru sa iau cateceva. Eu cred ca sunt singura din gasca care nu a luat la bebe NIMIIIC
E drept ca am multe lucruri de la Victor, mai ales cele mari, dar totusi vreau sa ii mai iau niste body si salopete noi. Carucior mare am, chiar daca nu e cine stie ce, data trecuta l-am folosit 6 luni dupa care am tras la greu de unul sport usor. Cand mai creste bebe o sa iau unul sport nou. Patut am, scoica am, vanita am, chiar si o tona de haine care multe au fost impachetate noi noute. Cutiile imi sunt organizate pe varste si o sa ma apuc sa le desfac peste vreo luna poate sa mai spal hainitele inca o data.
Alina multumesc frumos
Sa nu crezi ca m-am suparat. Eram convinsa ca a fost doar o intamplare ca nu m-a observat nimeni.
Yaia ai dreptate bineineles ca nu a patit copilul nimic ca l-am spalat pe fundic in fiecare zi
Acuma era si culmea sa il las asa. Mai erau si dati cand nici nu stiam cum sa il mai despachetez asa era de plin. Si in sosete avea kk
Am vazut pozele cu voi sub brad si sunteti minunati - tu ai o liniste interioara cumva si Tudor are un obrajor rotund numai bun de pupat 
Ina spor cu serviciul in continuare. Stai linistita ca nici pe mine nu ma trezeste al meu din somn si nici burta nu imi face cine stie ce valuri. Eu sunt super multumita ca il simt de mai multe ori pe zi, chiar daca se foieste doar putin. Fii sigura ca totul va fi bine 
Noi inca tot nu avem nume la bebe
si nici cum nu vrea barbatu asta a meu sa discutam problema. Asa m-a tinut si data trecuta. Acuma l-am anuntat ca daca nu se hotaraste eu deja am ales
si nu are decat sa se comformeze.
Mami
26+
si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
selina nu esti singura, nici nu am cumparat nimic deocamdata
s.ar putea ca joi sau vineri sa cumpere leo salteaua de patut...dar nu.s sigura
in rest si eu am de la ivan o gramada, buna ideea ta cu organizatul cutiilor cu haine pe varste, sa vezi cat o sa.mi ia mie , ca eu le am la gramada
doar mie imi merge forumul in halul asta? este foarte enervant zau
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sensibila spune:
briza_marii - felicitari pt bebe grasunel ! E sanatos si viguros deasta te "cafteste" mereu !
e in burtica
+31 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Semnez si eu condica pe ziua de azi...![]()
Am fost si eu azi sa-mi recolteze sange pentru determinari anticorpi, cu ocazia asta am mai iesit si eu afara din casa...
desi n-a tinut mult si inapoi la pat...dar decat deloc bine si asa.
SELINA, tu zici ca n-ai luat nimic pt bebe, dar ai de toate
eu chiar sunt singura care n-a luat nimic, dar crede-ma, nimic.
Sper ca pana la sfarsitul lunii sa achizitionez totusi si eu cate ceva prin maica-mea, ca sotul e supercapos si zice ca nu luam nimic inainte sa nasc
.
Mai intreb o data, poate stie totusi cineva, sunt bune de ceva produsele Bubchen pt bebei?Vrea vara-mea sa-mi trimita din Germania si eu recunosc ca nu stiu cum sunt
.
O zi buna, 
Ramona, 30+
Briana-Maria
oanaiacovita spune:
Am primit mesaj de la Andra:
"Azi am facut eco si bebe are aprox 1900 gr, ecografic e cu 2 saptamani mai mare! Sunt foarte fericita ca e grasun!Pup toate burticile!
I-am transmis ca suntem in continuare alaturi de ea si i-am scris si Dianei sa vedem cum e.
Mie imi merge ingrozitor forumul si nu am rabdare sa stau dupa el.
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ina_3040 spune:
Selina iti multumesc si tie pt raspuns
, ma linisteste sa aflu ca nu toti bebelusii sunt gimnaste sau boxeuri de mici ![]()
Roxana, merci pt link, cred ca stia deja ca se pot pune 2 roti in fata la buzz3, dar vad ca inca nu si-a comandat, treaba ei oricum. In ceea ce priveste Stokke si mie imi place mult caruciorul si il apreciez ca e copilul sus de nu trebuie sa te apleci la el. Daca imi permiti fac si eu 2 observatii: 1-e foarte scump (aici se invarte in jur de 900-1000 de euro cu accesorii ceea ce mi se pare mult de dat pe un carucior) si 2-am citit ca e bun pana la in jur de 12 kilograme, fetita prietenei mele la 4 luni si ceva are deja 8 kilograme asa ca e din nou foarte scump pt un carucior ce se foloseste un timp asa de scurt... acuma mi-am dat si eu cu parerea, stiu ca tu est fan carucioare si asta e intr-adevar unul deosebit asa ca sa faci exact cum iti doresti (asa as face si eu).
va pup pe toate si o zi buna.
Ina
28+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ina_3040 spune:
Briza marii felicitari pt bebe grasunel, sa o tina tot asa pana la termen.
Ramona cred ca ti-a prins bine sa iesi un pic, noi restul (fara suparare, vroiam sa zic mai mult eu) ne tot vaietam de una si de alta si nu de dam seama ca sunt fete ce sunt la pat, dar curaj, mult a fost putin mai este!
va 
Ina
28+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
selina-d spune:
Oana si la mine merge greu forumul
Multumim ca ne tii la curent cu noutatile. Ma bucur pentru Andra 
Briza felicitari pentru bebe grasunel
Si eu am joi eco si voi avea 26s+4 Sunt foarte curioasa cum e bebe.
Ramy lasa ca o sa te descurci cu lucrurile. Eu le am ramase de data trecuta. Nu prea am luat nici atunci decat tarziu si eram cam mare si ma miscam greu. Macar sa ai lucrurile de baza - hainite (vreo 6 seturi complete aveam eu) undeva unde sa doarma, un carucior si o scoica daca il duceti cu masina. Restul se rezolva pe rand. Si nu iti mai bate capul cu familia si ma da o raita prin magazine ca hainite poti lua si singurica. La cele mari trebuie sa ai pe cineva cu masina si sa care, dar te descurci tu 
Roxana le am pe varste din cauze organizatorice. Aveam un singur sertar unde sa ii tin haine si niciodata loc destul. Acum avem dulap
Asa ca de fiecare data cand strangeam un vraf de haine ce nu ii mai erau bune le bagam curate in punga si in cutie de Pampers. Si asa treptat bineinteles ca sunt pe varste.
Va pup ca ma duc la gradi dupa junior.
Mami
26+
si Victor (31.08.2007)