Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelinu2010 spune:

Fetele am scris 10 mesaje dar vad ca tot Ne-moderate apare!! de ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor ia spuneti-mi voi cum simtiti arsurile astea? eu de ceva timp simt ca-mi vine acid gastric pe gat si ma ustura doar gatul...oare ar avea reni sau alt medicament efect in zona gatului? la stomac nu ma deranjeaza deloc... momentan "tratez" acidul asta din gat cu bomboane mentolate.. sunt singurele care au efect... iar dupa ce mananc o bomboana 1-2 ore nu mai am treaba..

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 30+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor si La multi ani!
Nici eu nu am mai intrat de mult , scuze .
Am si eu problema cu prenatalul , eu de la inceputul sarcinii sunt in concediu medical , pana acum mergeam la dr. ginecolog in spital si imi dadea cateva zile de internare si apoi concediu. Dar de acum inainte trebuie sa merg la o comisie care sa-mi aprobe concediu medical . Am intrebat dr. cand pot intra in prenatal si mi-a zis ca la 33 saptamani !!! Mi-a cazut fata cand mi-a zis . Dar cred ca nu stie el prea bine . Eu ma gandeam sa intru in prenatal de la 1 februarie dar ... , nu stiu ce sa fac.
Fiindca termenul meu de natere este 22 aprilie , cand sigur nu voi ajunge pana la aceasta data , cred ca daca ajung la 37 -38 saptamani o sa fiu cea mai fericita , ma gandesc ca as putea totusi sa intru in prenatal la 1februarie .
Dr, ginecolog mi-a zis ca as putea sa-mi iau de la dr. de familie un concediu de risc maternal , care se acorda de la 25 saptamani . Nu stiu ce sa fac sunt intr-o dilema totala wacko.gif

in rest suntem binisor , bebelul misca , nu foarte tare cum ma asteptam eu , dar misca regulat . Problema mea ramane aceeasi misca foarte jos , nu stiu de ce , ca doar am o burtica mare si el se impinge numai acolo jos .
M-am ingrasat 10 kg. parca sunt un balon , cred ca pana la sf. o sa-mi iau zborul.

Azi mergem la eco sa il vad ca nu l-am vazut de inainte de Craciun , am emotii , sper sa mai am putin col , ca la ultimul eco avea 2,65cm.

Va pup , daca stie cineva cum este cu prenatalul sa-mi zica si mie !!!

25+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Imi poate trimite una dintre voi noile parole pe PM,va rog?

Maria 27+
Mami de Sammy si de

le-am trimis

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 30+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Camilecu - iti raspund repede, ca tr sa plec, dar mai vorbim cand ma intorc, daca vrei.

Vezi ca din cele 126 de concediu de maternitate, doar 42 sunt obligatorii sa fie lasate dupa nastere. Am constatat si eu ca de multe ori medicii de familie nu stiu asta.

Asa ca incearca sa-ti calculezi cat inseamna cele 84 de zile inainte, si de acolo poti intra in prenatal.
Si eu sunt in aceeasi situatie (ma rog, aproape), iti povestesc mai tarziu. Concediul de risc maternal nu ti-l da medicul de familie, ci medicina muncii. Si asta numai daca se potrivesc conditiile de lucru (mediu toxic, risc biologic etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelinu2010 spune:

camilecu- la fel a patit si fina mea a fost in concediu medical de la inceputul sarcinii si dupa aceea a bagat-o in comisie sa ii dea concediu medical si abia la 31 de sapt a bagat-o in prenatal asa ca s-ar putea sa fie cum a zis doctora ta .Dar daca te bagi in concediu de risc maternal nu mai trebuie sa te duci in fiecare luna la comisie sa iti dea medical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Bluekidoo,Dayanara:multumesc frumos pentru parola!!!!
Ioana:

Maria 27+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!

Ce active sunteti in dimineata asta.
Bluekidoo- minunat cum la schimbat sarcina pe sot.
Am meu e stresat ca si mine sa nu fie ceva in neregula. Cuiul de la TT a ramas adanc infipt. Si mai are un stres , sa nu ma stranga nimic de burta ca poate de aceea nu creste bebeluna.
Anca- Da Honey e shih tzu
Andira fericitari pt nume. Daca nu gasiti am doilea nume il despartiti pe asta in Alex Andra.
Castelana welcome home.
Niki fericitari pt bebe grasun. Cand va aud cu bebei asa mari parca mi-e si frica sa ma duc la eco

Nu mai tin minte ce vroiam sa mai spun. Revin...

Denisa, 27 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Andira multumesc pentru raspuns .

Nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe , sunt mai superstitioasa , am zis ca poate am sa cumpar cate ceva cand ajung la 32 sapt. oricum daca am sa cumpar , o sa iau strictul necesar , pentru ca am experinta de la primul copil , cand am luat si am luat , nu m-am mai oprit si au fost lucruri care nu le-a purtat niciodata, a crescut atat de repede, .In primele luni imi lua peste 1 kg in greutate , asa ca hainele au fost de prisos . Bani aruncati pe fereastra.

25+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata tuturor,
In primul rand LA MULTI ANI!si multa sanatate tuturor celor cu numele Ioan,Ioana si toate derivatele.

OANA, SAMARIA bafta la dr. sa veniti cu vesti bune

ANDIRA haioase tare fetitele tale, sa-ti traiasca si cand te gandesti ca mai vine una...

FREEDELIA,bafta la dentist, o sa fie bine, ma bucur ca sunteti impreuna din nou toata familia

MIHAELAGROSAN, multumesc pt informatii, m-am decis sa-i zic sa-mi trimita gama Bubchen, bio bineinteles, iar daca n-o sa fiu multumita de ele o sa le schimb.Oricum parca vad ca n-am sa ma abtin si o sa iau si altceva...

NIBI NIKI felicitari pt bebe grasunel si sanatos,tot asa si in continuare iti doresc

CASTELANA, bine ai revenit!

RMKRISTINE, fac determinarile de anticorpi pt ca eu am RH negativ si sotul pozitiv, si de aceea am facut lunar si pana acum analiza asta, ca sa nu se dezvolte anticorpi care ar face rau bebelinei.

BLUEKIDOO, sotul meu a revenit la varsta intrebarilor. Mereu ma intreaba si cate hainute trebuie sa luam...,dar papuci trebuie?,dar de cate ori trebuie schimbat pe zi?,cat de des mananca?,cand incepe sa umble?,dar sa vorbeasca? etc etc etc, si, asa cum zici, si eu mi-l inchipui cu greu cu copila in brate, mai ales ca el e asa mare(1,96 m)...dar cred ca pe multe le-au surprins sotii in mod placut cu atitudinea lor din timpul sarcinii. Al meu zice ca e ajutor de gravida acum, are slujba noua 24 din 24 de ore...

Va doresc o zi buna,

Ramona, 30+ Briana-Maria

Mergi la inceput