HAI TANA,CRISTIES!BRAVO MAMIDEPUIUT! Pufuleti (95)
Raspunsuri - Pagina 22
alexutzzza spune:
buna feteleeeee wow! ce incurajari cristies? decenula a nascut? mami de puiuti? ce se intampla???? off am 5 cap de recuperat!!! iertareee 

nu am avut router da mi am luat fir lung si acum stau la orizontala si pot citi, nu cred ca apuc n seara asta dar poate macar maine. Noi suntem bine. Burta e uneori tare dar cred ca din cauza de bebe dureri nu am decat de spate si am un bebe f f f f f greeeeeu abia il mai car dupa mine, mai ales ca pe 1 ian m-am trezit cu burta jos. chiar se vede cand iti coboara burta nu ai cum sa confunzi! se si simte si se si vede, eu intai am simtit ca am ceva greu ca un pepene intre picioare si ma miram de ce e asa jos senzatia si cand ma uit in oglinda burta era jos cu totul si se vede si de sus asa cand te uiti la burta. Maine mergem la dr, o sa facem eco si control si ne zice cum stam. Celule stem am contractat o firma din grecia avem si kit singurul lucru..nu am acte....

azi am fost sa ridic buletinul nou sa imi zica ca nu pot face (dupa ce am asteptat 2 sapt si era de presupus buletinu sa fie gata!!!!) ca e o greseala in certif de casatorie, in certif de nastere tatal meu are 2 nume in certif de casatorie tatal meu are numa unu din cele 2 nume mentionat si din cauza asta nu pot face buletinu!!!! desi tata era cu mine avea buletiunul la el avea tot, ma rog merg la primarie alt drum alte discutii ca in certif de casatorie din grecia e gresit numele e mentionat numa un prenume de al tatalui meu si nu ambele 

trebuie DIN NOU!!!! schimbat totul la origini in Grecia si apoi DIN NOU tradus 

si totul pana la 15 zile de la nastere (data maxima la care eu pot declara copilul) asta in cazul in care dureaza cel putin 15-20 de zile toate plimbarile de acte pe diverse insule in grecia si inca 30 de zile la statu roman DIN NOU sa aprobe casatoria!!!! altfel nu am cum sa declar copilul ca am declarat casatoria am un certif de casatorie dar nu comple valid dar nici nevalid iar buletinul meu nu e valid din moment ce nu am putut schimba numele si uitre asa...aia ca cica sa ma grabesc...

oricat m-as grabi...nu am fizic timp sau sa nu mai declar copilu deloc in romania sa il declar numa in gracia, ceea ce inseamna ca io ...daca nu declar copilu la primarie nu cre ca iau nici un leutz in 2 ani de crestere copil...nici nu stiu...am vb deja in Grecia sper sa se rezolve, repede, si al primarie apoi poate dau ceva sa nu dureze chiar 30 de zile si sa fac un buletin la urgente, chiar daca nasc am 15 zile sa declar copilu, bine cum merg io la politie sa fac poze si las copil de ceva zile acasa asta nu mai stiu ma rog...
. Atat despre mine. va citesc si revin cred ca maine
36+
Yannis
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel ratusca, tu ce ti-ai pus in bagaj?? ca eu ma tot foiesc pe langa geanta si nu-mi vine sa pun nik in ea, daca aia mi-au zis ca nu-mi trebuie nik .pana acum e aproape goala cu" haine de plecat acasa bebe, gentutza de cosmetice, kiloti "personalizati" de nastere ![]() banuiesc ca merge intrebarea si pt bea si blue rain ![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 2 sapt.!! |
Ce gluma buna!
Ratusca
36+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 24 zile and counting (oare da la socoteala?
)POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Vi4i![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am poza de pui dragalas,mult asteptat,ingerasul ALEX de mami Roco sorry l-am postat la mine pe webshots!!! noi totusi avem un cont comun unde sa putem posta pozici cu putulici???? Roco zice ca incearca sa recupereze ca abia azi dimineata a reusit sa doarma un pic,asta noapte a avut un program de alaptat din 3in 3 ore pt ca sa se regleze bebe Alex cu zaharul de la diabetul pe care la a vut Roco.zice ca bebe e foarte papacios!! diseara pleaca acasa si abia asteapta sa povesteasca pe forum!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 33+ Ioannis-Dionisiosbaby in burtica hainute bebe AMR 6 saptamni!!! ![]() ![]() ![]() |
M-am indragostit!!!
Ce frumusel e!!! Si doarme asa de linistit, parca n-ar fi trecut saracutul prin ce a trecut impreuna cu mamica lui!Ratusca
36+ 
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cristies Fetele, putina adrenalina? Schimb eu numele capitolului, nu de alta dar mi s-a rupt apa. Imi astept sotul si plecam la spital. Pot sa-mi scot singura si niste agitate? Macar vreo 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Curaj Cristina, ca oricum o sa uiti!Sunt foarte calma, mi-am facut dus...n-am sunat la doctor, acum sun. Sa-mi tineti pumnii. Nu stiu ce ma asteapta ca am tot contractii nedurereroase ca si pana acum. Va tin la curent. 38+![]() AMR 2 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu... |
A doua apa rupta online!!! 

HAI CRISTIES!!! NASTERE USOARA!!!

Ratusca
36+ 

.
Ema si
Ana(2003)