Baietelul meu in varsta de 1 an si 4 luni are 4 scaune pe zi. In extrem de putine zile a avut un singur scaun. Media este de 4 scaune zilnic cateodata 5 sau mai multe sau cateodata 3. Ma gandesc ca totusi este prea mult. Mananca sa zic destul de mult dar totusi nu cred ca este normal sa faca atat de des. I-am facut analiza pentru viermi intestinali dar nu i-a iesit nimic. Am repetat si la fel. Totusi sunt ingrijorata si nu stiu daca este cazul sa incep investigatii mai serioase.
Daca maninca destul de mult si mai ales conteaza si ce anume (fructe poate???) nu vad de ce ar tebui sa-ti faci probleme. Conteaza si cit de moi sint scaunele; din proprie experienta pot spune ca vara asta Patrick in RO avea tot 4-5 scaune pe zi dar minca in afara de mincare si fructe cit cuprinde, si eu una nu mi-am facut probleme uneori avea scaunele chiar si mai moi si acum iese o data pe zi uneori de 2-3 ori pe zi. Dar tu stii mai multe; si daca doctorul spune ca nu are nimic mai asteapta o perioada si vezi cum evolueaza, si mai ales fii atenta ce maninca.
toate cele bune
narcisa 22 saptamani si bb Patrick 1 an si 3 luni
Eu am observat ca Tudor face de mai multe ori pe zi atunci cand bea suc de portocala mai mult(de obicei bea zilnic sucul de la 1/2 - o portocala).In zilele cand nu i-am dat, a facut doar o data.
Florentina & Tudor