petrecere copii

petrecere copii | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

ma gandesc ca de ziua baietelului sa inchiriez un spatiu de joaca,dar as prefera de asemenea sa nu fie nici scump,sa pot sa imi aduc de acasa si mancare si bautura
cele care au procedat asa ce recomandari aveti?
editez: baiatul face 3 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Pot sa-ti spun ca am participat la o petrecere pentru o fetita de 3 ani. Ei au luat totul de acolo: mancare copii, tort, bufet parinti... asa ca tot ce pot sa-ti spun este sa te incurajez deoarece copii s-au simtit foarte bine cu toate ca nici nu se prea cunosteau intre ei.
Anul acesta vrem si noi sa-i facem baietelului petrecere dar cautam ceva care sa ne asigure tot deoarece nu pot sa zic ca ma pricep la gatit foarte bine si nu prea avem timp.
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antibero spune:

Buna,

Am auzit de un loc de joaca nou deschis si cu preturi super ok. e in zona Iancului- Sarafinesti. daca te intereseaza pot sa aflu cum se numeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Citat:
citat din mesajul lui antibero

Buna,

Am auzit de un loc de joaca nou deschis si cu preturi super ok. e in zona Iancului- Sarafinesti. daca te intereseaza pot sa aflu cum se numeste

hai ca am gasit si eu locul despre care vorbesti
am sa sun sa intreb despre preturi
mercic
ps.mai astept propuneri in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Noi am organizat ziua Dariei la BOOM Land, un loc de joaca langa Palatul Copiilor. Sincer, nu mai tin minte cat a costat chiria, cred ca 5 mil. pt 20 de copii.Am cumparat pizza, sucuri, apa si bine inteles tortul(am intrebat-o pe d-na de acolo ce servesc copiii de obicei la un astfel de eveniment) si ne-a recomandat acest meniu.

Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Dar zicea cineva pe aici pe forum ca nu au WC si nici apa curenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioo spune:

Booboo Jungle Party (Lacul Tei), organizeaza petreceri pentru copii. Este dragut, au si cafenea pentru parinti. Vad ca au mai dat si altii nume.. Sper ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Imi puteti spune si mie cum se numeste locul de joaca din zona Iancului cu preturi acceptabile ? Ca eu nu l-am gasit

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Uite aici: http://www.kyp.ro/home.html

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antibero spune:

Ati fost pana la urma la locul de joaca din Iancului? Cum e acolo?

Mergi la inceput