Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
Ramo,Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica
Eu ce sa mai zic ,ca nu am avut bunici,ultima mea bunica a murit cand aveam cateva luni.....deci,nu am stiut ce inseamna sa ai bunici.Si fiind la scoala cand ni se dadeau de facut compuneri cu bunicii eu eram singura care spuneam ca nu am bunici si trebuia sa imi aleg alta tema...am suferit tare mult ca nu am stiut ce este dragostea si rasfatul bunicilor!
Nico,eu nu cred ca esti gravi.Intelegi????pana nu vad testul ala
Kya,Zoze,Cuscra-ma certati ,nu ma certati nu aveam sa las copilu la scoala pana deseara cand vine tati acasa!De maine ne vom reorganiza ...si vom apela la fini(ca tot avem destui),cand nu va putea tati sa il ia de la scoala!
Naty,Sam are toti caninii si premolarii.si nu da semne ca ar aparea si alte maselute
Azi am facut prajitura cu crema de branza,blat de biscuiti insiropati si capsuni-mama ce am mai mancat
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Matei are 8 dinti, 4 canini si 4 masele, cele de sus inca nu au iesit in totalitate (si el tot cu mainile in gura, maseaza gingiile in spaaate, oare ii ies maselele... urmatoare??). La el dintii si maselele mereu s-au asociat cu viroze...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Kya,Zoze,Cuscra-ma certati ,nu ma certati nu aveam sa las copilu la scoala pana deseara cand vine tati acasa!De maine ne vom reorganiza ...si vom apela la fini(ca tot avem destui),cand nu va putea tati sa il ia de la scoala! |
Pai chiar asa, sa stii ca nu cred ca finii sunt facuti numai sa astepte ocrotirea nasilor, au si ei indatoriri. Macar sa te ajute cu scoala lui David, tu fiind intr-o situatie speciala, chiar s-o gasi cineva, nu?? Hai, mai ai asa putin, nu fa pocinoguri (sau pocinoage, cum s-o zice??)
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Vad ca mi-ati inchis iar usa in nas ...tz,tz,tz...
Ramo, condoleante...imi pare rau...Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!
Naty, Stefu are doar 4 maselute, ultimele inca nu au aparut...in rest, are toti dintii si toti caninii.
Bitzu, e ok Pivalone, e recomandat piticilor. daca are mucii grosi si verzi e bun colargol sau ophtamesone-N. Si sa stii ca eu le dau mereu nurofen si panadol cand ii ia raceala, chiar daca nu au febra. Le dau la pranz la culcare si seara la culcare, 2 sau 3 zile, plus apa de mare in nas si apoi picaturele.
Stef mi-a facut muci verzi si urati si in 2-3 zile au disparut si nu s-a complicat si nu a facut altceva. Si a luat si el o sticla de septilin luna trecuta. Zic Doamne ajuta!
Simo27 spune:
S-a nascut nepotelul meu
va cinstesc:::
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
luny spune:
olgule in sufletul nostru, e clar ca amandoi ne dorim, insa sunt atat de multe care nu se leaga, lipsesc multe...si nu ar fi deloc momentul, avem planuri de mutat la anul, daca or iesi..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Simo, sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos!
Mimo, sanatate multa prietenei tale, sa-i traiasca bebicul!
misha71 spune:
Am intrat sa va urez LA MULTI ANI si un an mult mai bun, in care toate dorintele imposibile sa vi se implineasca
Am avut o surpriza placuta ca inca mai sint pe listuta voastra si va multumesc mult pentru asta.
Eu n-am mai intrat de jena. Ma uitam la voi si va admiram in tacere, v-am citit atit cit am reusit ca aveti o viteza......, ce mai, rindunele gurese in toata regula si am invatat multe de la voi.
Inca o data va multumesc ca existati si va urez sa aveti parte de tot ce este mai frumos impreuna cu cei dragi voua.
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
luny spune:
simo felicitari, sa va traiasca si sa fie sanatos!
si Mufa ca Stef, are 4 masele si toti dintii, si e cu toate degetele odata in gura de luni de zile..si nimic nu iese!
luny spune:
misha bine ai revenit, la multi ani! sper ca mai vii pe la noi, nu are de ce sa-ti fie jena, nu toate randunicile scriu zilnic, dar nu e o problema, evident,nu avem o condica de semnat! scrii cand poti, cand ai chef, cand ai ceva de povestit, cand ai o problema, oricand vrei