Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Vali, e fenomenal
Luny
Noi am mancat de-am spart, pilaf cu piept de gaina de tzara si cu salata verde , apoi napolitane si ou kinder
mihutza11 spune:
Luny mi-a placut micul japonez!
Stela ce Craciunita/rena draguta ai!
Gecko ce tare e ciresarul! ca sa nu mai spun ca l-am vazut cu Andra si il imita in toate si ma punea si pe mine sa fac la fel.. si cand s-a terminat filmuletul a inceput sa planga ca mai voia sa il vada pe bebe ..
Bubu tare faza cu Stef! bai deci ma omori cu plimbarile.. deci se prevede si un 2010 plimbaret..
Ursulica ce familie mareee!! ce frumos!! si bineinteles ca si aici Andra a vut ceva de zis: a vazut-o pe aia mica ca bea laptic si imediat mi-a adus apa sa ii dau si eu ei asa , plus ca mi-a adus si cuburile..
Vali ce tare Matei cu engleza!
Luny si eu tot cu paine le fac friganelele.. si mananca si Andra la greu .. si le ung ori cu branza topita sau cu dulceata (merg mai bine cu dulce) si o cana de lapte alaturi.. buunn!!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
VALENTINA C spune:
Luny, mi-ai facut o pofta cu friganele alea... Eu le mananc cu mazare si cum maine trebuie sa gatesc... Dar cred ca le fac cu paine...
Zoze, pai mai am putin si n-o sa mai am burtica si oricum am putine poze fata de data trecuta...
Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010
bubu05 spune:
Vali, superbe pozele/ Iti sta asa bine cu burtica
Cum papi friganele cu mazare? alea dulci cu mancarica de mazare?? m-ai facut curioasa
Mihu...din contra cica nu...asa zicea Cata, ca anul asta luam pauza si mergem doar la mare, sa mai facem si altceva...daaar...daca el vine cu oferte de-astea pot sa zic eu nu??
Duminica mergem la Avatar, abia astept
zozela spune:
Nicooo ce faci mai?!Esti bine?
Miha cand ar trebui sa vina CM-ul? Vreau sa ti-l sperii
Hai mai..fu ceva azi-mai intai faza cu friganelele,acum cu pilaful de orez cu gaina de tara..Tocmai am terminat ciorbita si pilaful-din gaina de tara!
Valen,important e sa ai.Numarul lor nu conteaza-daca e prinsa evolutia,e perfectInca odata-esti tare frumoasa cu burta
Ma duc iar la zmeura de aur,ma distreaza la culme
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C Uite cum ne distraram noi seara asta... http://entertainment.webshots.com/video/3072168160103382524HNVDVo Valentina cu Matei si 34+ cu Luca; DPN: 7.02.2010 |
ce scump eee!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vali dragute pozele, tu nu ai pus un gram pe tine??! chiar ca ma facusi curioasa cu friganelele cu mazare, banuiesc ca-s de paine si nu dulci, eu numa asa le stiu, dulci si insiropate
luny spune:
prea liniste..ma duc in pat 'sa ma refac'..friganele alea, mama lor
mimonix spune:
Hop si coana mare, intrasem intr-un con de umbra si m-am zbatut rau sa ies de acolo
Stiti bancul cu copilul melc? Pleaca familia melc la picnic...merge 100 de ani, merge 200 de ani, merge 300 de ani...in fine, se opresc intr-o poienita. Desface mama melc stergarul, scoate din cosulet bunatatile si vaiii isi da seama ca a uitat sarea Zice: copilule melc, da fuga inapoi acasa ca tu esti mai sprinten asa si adu sarea ...copilul : nu, ca voi mancati fara mine! Mama: du-te ma, cand iti spun, ca te asteptam, nu fii obraznic ! Si pleaca copilul melc si trec 100 de ani, 200 de ani....1000 de ani, la care mama melc zice " haideti ma sa mancam ca asta mic precis s-a luat cu joaca si cine stie cand mai vine" Si deodata, de dupa un bolovan, apare copilul melc strigand" ati vazut ma ca mancati fara mine, v-am zis??? " Asa si voi uratelor, v-am prins ca vorbeati fara mine
Eu va spun drept, faceti copii la tinerete, cati vreti dar sa-i faceti pe toti la tinerete, da???? Ca pe mine m-a rapus asta, nu mai poci, ma dor salele si urechile si nervii mei sunt intinsi la maxim de simt sa plezneste capul ....exagerez, fireste Mai nene, arunca cu obiecte, da palme, trage de par, musca, zgarie, fuge, sare, trage , impinge, murdareste, scuipa, tipa, strica, tropaie, si ar mai fi dar nu mi le mai amintesc acum Ma alatur si eu precocului Matei vienezul cu podoaba mea care zice RRRRRRRRR perfect, am observat ca e RRRReactia lui daca nu-i convine ceva, ca o forma de protest RRRRRRRR...o fi de la BRRRRR,CRRRR,HRRRRRRRRR d-astea
Danseaza ceva de speriat, are niste figuri de break dance "pe el" de mori, se arunca pe jos si ridica picioarele....n-am apucat sa-l filmez dar poate-l prind odata !
Iar azi m-a lasat paf ca a venit sa-mi arate o imagine dintr-o carte pe care a regasit-o intocmai intr-o alta carte Era un peisaj cu apa, pomi, castel, fantana...adica nu era colo un brad sau un om...fratee, nu ma mai plang ca nu face si nu drege niciodata!
Revin cu o vorbulita pentru ficare, ca am vazut azi la filmulete si am citit de ieri incoace laaaa vestiiiiii
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea