Probleme incarcare forum
Buna ziua,
Am observat ca in ultima perioada, incarcarea paginilor pe forum este extrem de anevoioasa.
Doresc sa mentionez ca detin internet bun si ca orice alt site romanesc sau strain se incarca repede, mai putin forumul desprecopii.com.
Se poate cumva remedia problema?
Va multumesc si va doresc o zi buna.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
Raspunsuri
szivarvany spune:
Subscriu, merge foarte greu atat incarcarea subiectelor active, raspunsul la subiecte, dar doar pe DC.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
dry_votka spune:
Asa este; asa a fost in ultima saptamana, insa azi, pur si simplu imi venea sa... .Am crezut ca o fi de la firma mea de net ceva, ca e mai greu sa preia informatiile privind acest site, dar vad ca nu sunt singura
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
kitzy spune:
Si la mine merge extrem de greu, prefer sa nu mai intru decat sa imbatranesc pana se incarca o pagina. Da stiu c-au mai avut problema asta si parca ziceau ca-i ceva bai cu serverele. Banuiesc ca stiu de problema si incearca s-o remedieze.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
alinamoro spune:
Subscriu, se incarca foarte, foarte greu paginile!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
marius spune:
Ok - se stie - se va verifica.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa