La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cristina, ce casa frumoasa aveti, am vazut doar putin, dar e stilul irlandez-englez...... E a voastra ? Si ce mare s-a facut si Bianca. Domnisoara. I-a placut zapada ? Si la noi a nins, vreo 2 sapt. am avut zapada. Alexia era asa fericita, era ceva nou. Toata ziua striga, " tati, tati, ninge" ca in reclama de la TV.
Pupici[/teal]

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Mara Bianca, Daria Mihaela, Nicole Ariana !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, DARIA, MARA, NICOLE!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Elle,
am vazut ciresica. E o scumpa si o dulce, numai buna de pupacit! Eu asa as tine-o-ntr-una: numai pupici!
HURRA! pt party. Sa va distrati frumos.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ciresica ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Este absolut delicioasa!
Si sa nu mai te-aud ca-i 'urata' ca-ti iei bataie (virtuala )!

Ma bucur c-o s-aveti petrecere!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

DAVID PUFOSU
MARIA BUCURIA
DAVID ALEXANDRU
IOANA
DARIA
MARA
NICOLE
Sa cresteti mari si sanatosi puiuti!

Elle iti vine sa papi falcutele ciresicii asa dulce e!Sa petreceti frumos la petrecerea Evitei!

Errena sa stapaniti sanatosi casuta!Mai povesteste-ne despre nazdravanul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaaaaaaaaaaa! asta e racnetul disperarii!!:)))

nu mai pooooooooooooooooot! dar rezist pe baricade! zicea elle ca face party, ia sa vezi elle ce party fac io dupa ce pleaca mneaeeeeeeeeeeeeeei!

bon,
acu, in alta ordine de idei "la multi ani" pufoshilor noshtri clopotsei, inghetsatsi de-a dreptul de zapezile din ultimele zile! sa speram ca petreceti si ati petrecut aniversari demne de anale! la multi ani deci de 2ori David:) maria, mara, ioana, nicole, mihnea, eduard, si sper ca n-am uitat pe nimeni, si daca am uitat, s ama trageti de urechi... accept si-mi asum critica!

ashea, n-am apucat sa vad poze. ca la mine scrie "casa de nebuni" pe usa de la casa! dar promit, ca intr-o zi cu soare, am sa "ma recuperez".

la noi tragedia continua. firma lu' barbac'miu e aproape scufundata... ma rog, mai pluteste as ain deriva si noi speram tamp ca americanii sunt mai tari decat imaginea lor de la TV.

in rest, elle, am vazut ciresica! pfuaaaaai ce dulce e! un mik ursulets delicios zambaricios!

va las, ca iar imi sta pe creier!!! are glicemie 300!!! si sta la masa ca un bursuc si nu ma lasa sa traiesc...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!

Nici nu stiu daca sa spun ca mi-am inceput ziua bine sau nu
Aseara dimitrakis se umpluse pe toata fata de niste puncte rosii unele mai maricele, altele cat varful acului. M-am speriat am crezut ca este vreo boala contagioasa si ma si vedeam cum imi iau concediu medical si stau cu ei acasa...am citit simptomatologia tuturor bolilor copilariei si parea ca nu se poate incadra in niciuna...
I-am dat 5 ml de Ketof si astazi dimineata i-am vazut din nou fetisoara frumoasa si curata. Am rasuflat usurata. Deci - am inceput ziua bine
In schimb, in trafic, un aiurit din fata mea desi mergeam bara la bara de minute bune eu in spatele lui... la un moment dat, din senin a dat in spate... si vedeam cum se indreapta spre mine si ma uit disperata in spatele meu sa incerc sa dau si eu cu spatele... nu aveam unde... si "poooooc" - ma loveste ! Nu-mi venea sa cred... Ne-am dat jos din masina si-mi repeta intr-una ca nu m-a vazut.... cum naibi sa mergi bara la bara, sa inaintezi un metru pe secunda dar sa nu realizezi ca ai o coloana de masini in spatele tau.... Mi-a spart doar suportul de la numar asa ca am "scapat" ieftin . As zice ca si din punctul acesta de vedere mi-am inceput ziua bine ca nu a fost nevoie sa merg pe la politie

DARIA MIHAELA
MARA BIANCA
NICOLE ARIANA

LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI MULTE BUCURII CLOPOPTELE SCUMPE !!!

AlinutaK, te "somez" si pe tine sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti de dariuta ta, de tine...

Ereeenaaaaaa, si !!!!
Ce ma bucur ca ai "aparut" !!! Si ca s-a rezolvat si cu casa si acum sunteti in sfarsit la casuta voastra linistitui si singuri !!!! Acum, daca ai si net nu mai poti fi iertata daca lipsesti ... si ai grija si de blog sau de site-ul cu fotografii Mi-e dor sa-l mai vad pe mateias !!!

Ellenuta, chiar frumoasa ciresica ta nu "dragutica"!!! Si in ce ipostaze deosebite ai surprins-o... Ce frumos rade, ce gurita mica si frumoasa are laura falcutele ei !!! Ma bucur ca s-a rezolvat cu petrecerea!
Cand o faceti ? In week-end? sau chiar pe 14 ?

Roli, Mergi pe urmele lui miri... mai faci un fratior pentru nazdravanii tai ?
Glumesc... imi imaginez un "nuuu" vehem,ent din partea ta... S-ar putea sa-ti mie mai greu decat constientizezi sa te rupi de perioada asta si sa incepi iarasi munca...

Ceska, am citit pe blog... mi se pare ca s-a adaptat super bine benji al tau ! Bravo micutului vorbaret!!! Eleni a mea inca mai plange chiar si acum dupa aprope 6 luni... Dar plange doar putin dimineata cand trebuie sa plece in clasa....

Mada ce mai face sofiuca?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ciresica ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Este absolut delicioasa!
Si sa nu mai te-aud ca-i 'urata' ca-ti iei bataie (virtuala )!

Ma bucur c-o s-aveti petrecere!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

si Eleni - 05.02.2008

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Ceska, am citit pe blog... mi se pare ca s-a adaptat super bine benji al tau ! Bravo micutului vorbaret!!! Eleni a mea inca mai plange chiar si acum dupa aprope 6 luni... Dar plange doar putin dimineata cand trebuie sa plece in clasa....

si Eleni - 05.02.2008

Laura_D,
azi s-a lipit de mine cand l-a luat in primire alta educatoare decat cea cu care ne facem "incalzirea". Mi-a crescut pulsul pe loc. Dar a venit Yvette si l-a dus sa se joace de-a micul dejun pentru papusi. Am fugit repede ca poate ma-ntoceam sa-l iau acasa. Mi-au zis sa merg la 12 sa-l iau, daca e ceva ma suna ei. Sunt acasa, dl tati doarme inca. Nu stiu ce sa fac, de multa vreme n-am mai fost singurei atata timp. Eu pun mana pe aspirator....

Blogu` nostru

Mergi la inceput