In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Buna seara la toata lumea.
eu sunt datoare cu niste raspunsuri.
Dorina, acum stii. Daca ai nevoie de vreo informatie strigi. Noi aterizam prin 10 iulie anul acesta acasa. atunci incepe aici vacanta de vara. Dar nu stiu cat vom fi efectiv in Tm. Vrem sa facem un tur prin Maramures si Moldova iar daca sunt canicule mari ne refugiem la Oravita si toate astea in 2 sapt.
Ioana.........nu cred. De fapt intru tot mai rar si scriu si mai rar. suntem bine dar eu tare ocupata cu serviciul meu 100%, copii, casa si restul.
claudia
Mihi multa sanatate sa ajungeti cat mai repede acasa.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Morning, fete banatene, oriunde v-ati afla!
Intru in viteza maxima sa va servesc o tare si aromata (ca de pregatit micul dejun n-am avut vreme
) si sa va spun ca am fost vineri cu Vladut la doctor si ne-am lipit de-o programare la internare pentru perioada 3-4 februarie, timp in care trebuie facute analize specifice la sange in anumite momente ale zilei. Vineri mi-a facut si febra. O sa credeti ca-i de-a dreptul ciudat, dat fiind faptul ca toata saptamana a stat acasa si-a iesit afara doar pentru antrenamentele la karate, insa cand va voi explica de unde i se trage minunea, veti vedea ca la niste copii turbo cum am eu, nimic nu-i imposibil. Asadar, miercurea trecuta, pe intervalul orar in care eu am fost la dintzolog, cipandeii au stat acasa cu sotul din dotare. Si-au alergat si-au zburdat prin casa pana au transpirat intr-un mare fel! Nemaisuportand galagia si agitatia, al meu le-a dat "la loc comanda" si i-a comasat pe amandoi la ei in camera. Copiii s-au executat in secunda 2, lucru care pe al meu l-a incantat teribil, gandindu-se ca are asa un efect instant asupra pruncilor si s-a culcat pe o ureche ca-i grozav si s-a pus relax la tembelizor. Ce credeti ca faceau copiii in camera lor in tot acest timp cat al meu statea si se zgaia la programele tv??? Au decis ca le este foarte cald si s-au hotarat sa ia masuri urgente, asa ca, in urma ideii absolut fabuloase nascuta din mintea ilustra a ganditorului Radu, Vladut a deschis larg fereastra si-au stat in fata ei pana li s-au congelat obrajii si-au facut promoroaca la mustati. Cand au fost bine congelati, Ducu s-a dus sa se laude la tata-su cat de cool este el! ... Si-uite asa, in urma acestei bravuri, Vladi s-a ales cu febra de vineri seara si Ducu numai cu mustrare scrisa caci el inca mai era pe tratament cu antibiotic si cred ca de-aia a scapat ...
In rest ... toate bune si frumoase!
Va doresc o zi minunata tuturor! fetele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Giova spune:
in sfarsit acasa!!! doamne ce bine este!
am venit ieri acasa, dar nu am avut timp de net. e un frig de crapa pietrele nu alta.
Zborul cu wizzair-low cost a fost super fain...avioane noi, fara intarzieri, ce mai...in 90 min. am fost acolo, la intoarcere la fel.
Hotelul bestial, cam scump pt. ce ne-a trebuit noua, dar asta e....daca s-a ocupat cumnata...era clar unde vom sta.
a fost misto ca era aproape de aeroport si de centrul comercial...la nici 20 m...asa ca am profitat din plin de shopping...la copii, caci mie nu mi-am gasit nimic...la cat de mare sunt. de la Promod am luat ceva si o rochita de la Zara. In rest la copiii de la reduceri si din noile colectii de la Zara, nu ne-am putut abtine. Edi are vreo 3 perechi de papuci luate, blugi la greu si geaca de blugi,Marco adidasi, treninguri, geaca de primavara, blugi si camasi... am stricat o groaza de bani...nu ma mai gandesc ca-mi vine sa plang...nu am gasit Toys R Us, ci un Toys mare italienesc si acolo nici vorba de Thomas si accesorii.
Ne-am intors la Dysney store si am incremenit cate sunt acolo...doamne ce magazin frumos...de mergeam cu marco acolo nu stiu cum il scoteam afara.
I-am luat masinute de la Cars, pe mac-tirul rosu, si un troller in forma lui Mc'Queen, lacuit...e bestial. ma credeti ca am venit cu el pe avion...doamne cum se uitau copilasii la el...imi era asa mila de ei...pun poza sa-l vedeti....nu regret ca l-am luat. Sambata era plin de ele, duminica nici unul...imi venea sa plang...noroc ca am intrebat vanzatoarea si a mai adus din spate ultimele 2 bucati.
Copiii nici nu ne-au simtit lipsa...vineri am vb. acasa si mi-a zis mama ca Edi a refuzat piureul si laptele...doamne ce m-am necajit...dar dupa ce s-a trezit a balotat la greu. a mancat super bine si tot cate 200 ml lapte dde-al meu, dintr-ala congelat baga...chiar si dupa masa de solide.
In schimb l-am lasat tusind si acum suntem pe remedii din nou....Marco un cumintel...el a stat mai mult la soacra cu nepoata.
Duminica cand am ajuns am sarit direct cu tzitzi la Edi si nu a mai vrut sa bea. pana la ora 21 am incercat si nimic...urla cand il puneam la san. I-am descongelat rapid lapte si a topit in 2 min. sticla spre disperarea mea.
la ora 23 a acceptat si sanul, asa ca m-am linistit.
eu m-am muls pe acolo, dar cam greu am scos 300-400 ml/zi. acum sper sa-si fi revenit cantitatea de lapte.
cel mai mult ma bucur ca a reacceptat sanul, ca de nu acolo in Alba il lasam.
cu mama a fost super cuminte, nu agitata, a dormit de la ora 20 la 7 dimineata, i-a scos masa de la ora 23...eu i-am bagat-o. a dormit toata noaptea, fara plansete...acum iar plange....sa mor de stiu ce are si ce nu-i convine cu mine.
Mama zice ca eu sunt agitata si il agit si pe el, caci cu ea a fost tare cumintel si linistit.
statea la ea in brate si o strangea de dupa gat si eu muream de ciuda...cica de sambata a inceput sa se lipeasca de ea.
Oricum, per ansamblu ne-a prins bine iesirea asta....am mai vazut si de noi, chiar nu ma asteptam sa nu bocesc putin dupa ei...cand l-am lasat pe Marco, plangeam la greu...acum nimic. asa ca numai bine repetam experienta cu Parisul...vin ai mei aici, asa ca va fii mai bine pt. copii ca sunt in mediul lor.
am gasit la oferta borcanase cu piureuri, asa ca am luat la greu. aici dau 6 lei pe unul, acolo au fost 2 la 70 centi. astept camionul, ca majoritatea sunt acolo. I-am luat ceva cereale ce aici nu sunt si paste pt. 6 luni, diferite forme.
Ne-am luat si parfumuri, noroc cu vara-mea, am descoperit unul bestial - Omnia Crystaline de la Bvlgari...miroase demential, abia astept sa-l primesc. Clau si-a cumparat 2, nici nu mai stiu de care...caci ne-am impartit in parfumerie...eu la femei, el la barbati. Imi pare rau ca nu mi-am luat si preferatul Light Blue de la D&G, dar mai am vreo 2 incepute acasa si nu are sens.
merg sa vad cum sunt legumele la steamer si revin sa va citesc.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
Dorino fata pe mine nu ma mira nimic la mannerii astia,parca au supt toti la gramada :)))))))
Ioana ce ma bucur ca v-ati simtit bine,ei ce zici de Bella Italia si eu o ador de cand am fost, prin ce zona v-ati plimbat?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Giova spune:
asa...
drumul pana la Alba a fost naspa...a nins de la Lugoj pana in Al;ba. am facut peste 4 ore, dar nu puteam merge cu viteza si cu zapada in fata.
Claudia eu am stat in Italia, in nord, la Trento, vecini cu austria. acolo e si sora mea. acum am fost langa Milano, la Bergamo.
Foarfeca cu care i-a taiat Marco bretonul, a fost dintr-aia fara varfuri, pt. hartie.
super initiativa ta, esti de nota 20. felicitari!
Diana foarfeca era la el in camera, langa carioci si creioane. cine s-a gandit la asa ceva?
Dorina cum a fost la endocrinolog?
doamne ce copii turbati ai? auzi la ei sa deschida geamul...la ce etaj stati? nu se urca la geam nu? asta e groaza mea cea msai mare.
insanatosire grabnica smecheriilor.
gabi, Miro e bine, va intra ea cand i se vor rezolva toate problemele.
eu ma bag la o iesire, doar sa le mai treaca raceala asta.
a fost al meu la 3D la Avatar si tare impresionat a venit. cica e misto...a fost si in sala cea mare...lui i-au placut efectele.
Mihi ma bucur ca sunteti bine, hai ca totul va fii ok.
sanatate, cred ca deja a scazut si febra si sa reveniti acasa cat mai repede.
vezi ca au netul lor neparolat, daca ai laptop te-ai scos. eu asa am stat la Bega, si tare bine a fost.
Laura sanatate Mayei, si Edi la fel horcaie sper sa ne revenim curand.
Diana deci te-ai ferit sa nu te loveasca la Avatar. si lui Clau meu i-a placut. eu nu am mers, nu e genul meu de film.
BVafta la analize, sa iasa bune.
gata pauza, s-a trezit gogoasha si merg sa-i dau papica.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
gonghy spune:
Fetelor mis caputis de racita...ba curje nasu,ba e infundat,dor muschionii rau,capu',ard ochii'n cap,stranut,tusesc putin da sec.......baga-mi-as picioarele in ea viroza ca m-o terminat azi la lucru plus ca medicamentele ce le iau imi creaza o stare de somnolenta de adorm in fata omului la ghiseu cu reteta'n mana
nici sa manc nu pot ca pana ieri ma intepa in gat numa in stanga acu s-o mutat si'n dreapta deci numa lichide
Merg sa incerc sa bag ceva la matz daca o-i putea de gat si sa ma pun in pat la caldurica..cica diseara incepe sa la noi in Tm asa ca numa asta mai ne lipsea.
Giova bine ai venit home....ce sa faci cu copilasii astia,se prinde gripa de ei ca scaiu'
Ce ma bucur ca v-ati simtit bine si noua ne-ar trebui o iesire dinasta numa noi singurei da sa vedem poate apucam la vara.
Merg sa pap ca abia mai stau pe picioare,ma ia cu frisoane si apoi bag un fervex
claudia74 spune:
Neatza buna la Banat si io caputis,am luat deja cefalexin numai merge,toata noaptea m-a durut gatul si acu iara imi curge nasul (sinusita,pusche-o rasaritu) tre sa ies afara sa ma apuc de dezghetat masinuta din dotare sa il echipez pe Andi ca altfel numam ajungem la gradi,e tot bocna au anuntat si aici -15 grade .
o zi faina va doresc all.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
buna dimineata , nu am plecat doar lipsesc motivat
in sfarsit ninge si la noi , mai timid , da ninge totusi
pe copil il doare piciorul in continuare, aseara l-am tot dat cu creme de tot felul .... adevarul e ca s-a lungit lunile astea foarte mult si din cauza asta apar si problemele ce ti-e si cu crescutul asta
aseara am mers sa-i zic la antrenor ca-l doare tare piciorul si sa-l lase mai moale la miscarile cu piciorul drept ... a inteles si a facut cu ei samba , care nu solicita asa mult genunchii ca si jive de exemplu
ce sa va mai zic ..... sunt putin intoarsa pe dos ... poate daca va ninge mai tare ma voi inveseli putin
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
claudia74 spune:
Doamne Ajuta Mihi,odihneste-te si asteptam povestiri de la nastere eu am stat in pat pana acuma is muci si varza
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10