Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Hai, mai, Carmen, ce vesti ne dai... Toni e ala mai grasunel? A murit de gripa? Am auzit la stiri spuneau ca sunt internate doua persoane care erau perfect sanatoase, un medic si un actor, fra sa zica nume. Oare de el era vorba? Si eu care ma gandeam ca totusi nu-i chiar asa nasol cum spun asia pe la televizor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!

o fierbinte pt fetele din P Neamt !

haideti sa nu ne gandim la lucruri triste,asta ar mai lipsi sa imi fac probl si de gripa asta ca nu sunt altele,destule...

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la cafea, dar sa stiti ca am ceai in cana.
Dana, ai dreptate, sa ne gandim la lucruri frumoase!
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
O cafea pt cine vrea, un ceiuc, un capucino ... "avem di tati".
O zi buna si frumoasa!

Pozici de la Craciun, revelion, nu aveti sa ne aratati?

Alexa, sa fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa!
Fetele care ati cununat de curand (Ema, parca tu ai fost nasica in 2009), puteti sa-mi spuneti, ca idee, in mare, cam cat se duc chletuielile in postura de nash? Ma intereseaza cele 'pe langa' banii dati la masa (haine, pantofi, cadou la fini, bani dati la biserica, cuafor, bacsis la muzica si ce mai e pe acolo...).Am primit o invitatie de a cununa si nu stim inca daca ne tine bugetul, ca nu prea avem idee ce presupune, fiind prima data.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Va invit sa-mi faceti companie la o
Allexa eu nu am apucat sa te felicit pentru "tontonel".Sa-ti traiasca Stefanel, sa fie sanatos si sa creasca mare, destept si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Buna dimineata!

Fetele care ati cununat de curand (Ema, parca tu ai fost nasica in 2009), puteti sa-mi spuneti, ca idee, in mare, cam cat se duc chletuielile in postura de nash? Ma intereseaza cele 'pe langa' banii dati la masa (haine, pantofi, cadou la fini, bani dati la biserica, cuafor, bacsis la muzica si ce mai e pe acolo...).Am primit o invitatie de a cununa si nu stim inca daca ne tine bugetul, ca nu prea avem idee ce presupune, fiind prima data.

Bazar pentru Robi

Noi sincera sa fiu nu am cheltuit exagerat de mult fiindca am zis de la inceput ca nu putem si ei au fost de acord.

Asadar, am platit 3 mil buchetul ei si lumanarile, coaforul si manichiura mea au fost cam 60 lei aici lg mine la D&V, la masa 15 mil, la preot la biserica ne-au cerut preotii (doi la numar) cate un milion dar n-am avut si le-am dat cate 50 lei, la restaurant la muzica iti mai canta aia nasule nasule le mai dai cate 10 lei sau 50 lei, rochia am laut-o de la reduceri am dat pe pantofi si rochie 2 mil...cred ca am spus aproape tot.

cam astea au fost cheltuielile mari.

ah da cadou finilor le-am luat din real un set de farfurii si pahare super misto (era promotie) si am dat 150 lei.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

ma gandesc serios sa facem si noi vaccinul asta cu gripa noua. M-am cam speriat cu nenea asta tanar.ufff!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Ema, multumesc de raspuns! Super te-ai descurcat! Si noi vrem sa mergem la limita cu cheltuielile. Rochia si pantofii de unde le-ai luat asa bine?

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna dimineata!
E tare buna cafeluta
Laura daca mai ai vreau si eu un capuccino
Deabia am ajuns de la biserica (am fost de l-am impartasit pe Cosmin)si acum am slujba in casa....le face o cantare la papuselele de la bazarul lui Robi
Eu am cununat acu vreo 4 ani ...si atunci stiu ca am cheltuit cu tot vreo 30 de milioane(numai pe masa am dat 15).Daca le aduni pe toate...lumanari,coafor pt mireasa si voal,biserica,cadouri si ce mai trebuie pt voi cred ca tot acolo ajungi.Noi la preot am dat 150 de lei atunci (la unul).Am fost sapt trecuta la un botez si la biserica preotul a cerut 150 de lei,fara taxa bisericii.Eu am paltit la cununat si taxa de 60 de lei pe care mi-au dat chitanta.
Poate acum nu se mai cere...depinde de biserica

Oricum se merita sa cununi .E super fain !!!Conteaza ca dupa sa fie finii respectuosi
Sunt primii fini pe care vreti sa ii cununati?Eu va doresc de pe acum sa va fie de bine si mai ales SA TRAIASCA NASA MARE!!!!Nasul si naseii mici

Mergi la inceput

Mihaela, multumim de urari! Ne-au luat tare prin surprindere cu rugamintea, ca sunt niste amici cu care sotul meu s-a cunoscut pe net (la un joc on-line), au vorbit foarte mult la telefon si pe mess si anul asa de rev ne-am cunoscut si personal. Se pare ca le-a placut de noi asa de mult, ca ne-au intrebat daca nu vrem sa-i cununam. Eu nu vreau fini respectosi, vreau fini de gasca . Sunt de aceeasi varsta cu noi, poate chiar mai mari cu 1-2 ani (cel putin decat mine sigur au 1-2 ani in plus).

Oricum ei sunt la Aiud, noi la Piatra, o sa avem o relatie la distanta. Inca nu ne-am decis 100%, dar 80% inclinam sa raspundem DA.
Din ce spui tu, conteaza mai mult cum iti gestionezi celelalte cheltuieli, nu darul in sine. E si cam in scurt pt noi, ca nunta e in mai si trebuie sa ne gestionam deja bugetul in acest sens.

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput