Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
O cafea tocmai am terminat si eu de baut. A iesit soarele, dar cred ca e un geeeer (nu am iesit din casa si nici nu prea am de gand ).
Sa aveti o zi buna si frumoasa!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Criss eu folosesc Bioparox(sprey)pt nasuc dar se poate pulveriza si in gatut.Cred ca e foarte bun pt ca la Cosmin are efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

'Neata, fetelor, am trecut si eu in varful picioarelor pe aici, sa nu trezesc mamicile frumoase.
Laura, nu e chiar frig-frig. La 7,45 cand am dus eu fetita la scoala era inca frigut, dar incepea sa se arate soarele si se simtea deja ca se incalzeste un picut. Sper sa nu se razgandeasca pana la pranz. Oricum, s-a facut asa de fain de sanie, mama-mama. E zapada batatorita super super, o nebunie. La pranz am o comanda pentru sanius, daca mai doreste cineva sa fie luat cu sania de la serviciu/domiciliu, etc. sa anunte ca se rezolva.
Criss,
Nici mie nu imi place iarna. Nu imi place frigul, umezeala, si nici poleiul. Mereu ma tem sa nu alunec, sa nu cad, sa nu imi sucesc/rup ceva eu sau vreunul din noi. Sunt dusa, stiu, si eu fac eforturi sa ma obisnuiesc cu mine.
Va pup si va doresc o zi calda si frumoasa.

"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."

http://loredanadinu.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele
vin si eu la o cafea dar cu ceiutca nu mai am cafeaa si e un ger afara cu tot soarele pe cer!!!
o zi buna va doresc si stefi e prinsa un pic de raceala dar ff putin ,asa ca o bag cu nasul in zapada deseara si gata(glumesc)batausa lu mama,oricum nu-mi fac prb referitor la pumnutul ei ,i-am vb,a inteles dar a zis ca o suparau ff tare si pooooc,mica si rea dar oricum nui sta in fire pt ca daca vrea sa planga ,baga mareeee apa la soricei,draga meaaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Carmen, o fi ceva in aer, ca si eu am primit ieri o reclamatie ca s-a incaierat Bianca cu o fetita si a pocnit-o . E prima data ca mi se zice asa ceva. Dar acasa se bate cot la cot cu Rares, nu se lasa mai prejos, deci ma asteptam sa rabufneasca la un moment dat si la gradi. Ea e linistita si isi vede de treaba ei, dar daca o scoate din sarite cineva si o apuca crizutele, mai bine sa nu=i stai in cale .

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza si de la mine! Eu beau cafeaua mai tarziu, de fapt e deja a treia ... .
Eu sper sa ne ocoleasca racelile, luam miere si vtamina c la greu si ceaiuri, poate ne lasa in pace. Aseara Stefan a venit ud din cap pana in picioare, la - 15 grade cate erau afara, s-a tavalit prin zapada de s-a bagat direct in cada cand a venit. Faza e ca nu-i mai curge nasul si nu mai e fornait. Sper sa-l tina asa si in continuare!

Mergi la inceput

Dormiti? Sunteti in pauza de masa? Pofta mare!

S-au mai pus lucrusoare noi frumoase pe la bazarele de la umanitare. Aruncati un ochi pe acolo, poate gasiti ceva sa placa si sa va trebuiasca. La bazarul pt Alina Donescu sunt puse cateva bijuterii din aur si argint. Poate va alegeti cadou de ziua indragostitilor .

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff, ce belea am avut azi....

Il duceam pe Andrei la cresa cand in giratoriu la spital a oprit cel din fata mea ca sa acotde prioritate salvarii si ala din spatele meu poc in spinarea mea. M-am speriat de nu-i adevarat. Baiatul care conducea masina unei firma avea permis doar din septembrie.

Asta e. bine ca s-a rezolvat si a fost totul ok ca m-am cam speriat.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Da Laura suntem la pauza de masa.
Pofta buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

multam laura ,o sa ma mai uit si eu pe acolo si daaaa vine pauza de masa ,am o foameeee de la frigul asta
ce mai faceti voi fetele????cu toate reducerile lor din magazine ,bani nu sunt asa caaaa ne mai plimbam un pic asa de clatirea vederiiii

carmen si stefi

Mergi la inceput