Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)
Raspunsuri - Pagina 17
crissandrada spune:
Emma apare azi un DVD cu desenele 'Oraselul lenes' cu Gazeta Sporturilor.
Criss de Alessia si Andrada
ellinia spune:
Sunt asa de nervoasa ... n-am avut ce face si am rugat-o pe bona lui Stefan sa ia revista cu dvd-ul de la chiosc cand iese de la gradinita si nu a vrut sa-i dea vanzatoarea, numai mie vrea cica sa mi-o dea... si Stefan tipa ca din gura de sarpe prin fata chiscului ca de ce nu vrea sa-i dea desenele ... Imi inchipui ce spectacol a fost acolo ... Poate imi face vreo surpriza si-mi zice ca nu ma mai recunoaste nici pe mine ca atunci chiar ca am pus-o cu Stefan.
Of, nu stiu ce-i nebunia asta cu desenele astea, of, of!
Eftimie C. spune:
Buna seara doamnelor!
Ce superb e afara!Azi ne temeam ca nu mai plecam de la servici cu asa ninsoare abundenta, dar tot eram cu nasul in geam minunandu-ne
Sper sa tina vremea si sa mergem la sanius in week-end.
Eftimie C. spune:
Incerc sa din urma.
Lora multa sanatate!Cumatra mea a stat toata sarcina acasa din cauza sinuzitei, dar ea lucra si intr-un mediu care o afecta (la raionul de carmangerie.
crissandrada spune:
Buna dimienata.
Va astept la o fierbinte ca aici la mine la servici e mai frig ca afara. Am inghetat. S-a stricat centrala . Sper sa o repare cat mai repede ca daca stau pana la 3 in frig....
Criss de Alessia si Andrada
carmenstefi spune:
neata fetele!!!
vin si eu cu o cafea mare si ferbenteeee,ceva dulce sa nu va scada glicemia
o zi buna fetele,ca zapada e si suntem fericiti sa tina tot asa inca vreo luna si ceva
criss,faceti o hora la servici sa va incalziti!!! ca vine si caldura
carmen si stefi
cosminiq spune:
Neata!
Carmen mersi de cafeluta.Merge si un ceai...cu cateva bombonele
O feliuta de pizza va servesc cu mult drag.E un pic mai rece dar foarte gustoasa.
Ninge,ningesigur in Wk ne dam cu saniuta!!!Poate se face bine si Cosmin pana atunci ca acum e jale...