Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)
Raspunsuri - Pagina 14
lunna27 spune:
buna!
la noi nimic nou,ne pierdem timpul prin casa..
Miha sanatate multa lui Cosmi!Am sa trec maine sau miercuri pe la dans,sa vb cu Mirela
o zi buna!
crissandrada spune:
Buna dimi
. Mi-e dor de 'Razvan si Dani'
.
Haideti la o
fierbinte si aromata.
Laura am imbracat-o ieri pe Alessia cu rochita, ii vine ca turnata. Era tare mandra si tot se invartea, arata ca o printesica.
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
Buna dimineata!
O cafea mare si o un covrig cald (nu am , dar asa m-am gandit sa va ofer
). 
Ce faceti? cum a fost wekeend-ul? Noi sambata nu am iesit, ca am avut program administrativ (curatenie, mancare), dar ieri am fost la saniush. Yuhuuu... super a fost! Am o febra musculara ceva de groaza.
Criss ma bucur ca ii place rochita. Si Rares s-a imbracat cu chiloteii cu Remy si e tare incantat ![]()
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aeperju spune:
Neata!
Ia bagati voi aici la fata idei stralucite despre cum sa scapam si noi de pampers, ca ne omoara la bani nu e de glumit. Dar domnul meu Andrei nu vrea si pace.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Neata! Ia bagati voi aici la fata idei stralucite despre cum sa scapam si noi de pampers, ca ne omoara la bani nu e de glumit. Dar domnul meu Andrei nu vrea si pace. Emma si Andrei (21.09.2007) |
Ema, eu as zice sa astepti primavara, s fie mai cald si dupa explicatii calme si frumoase despre unde ce si cum se face, il lasi in chilotei de panza, fara pampers. Cu laudat super-chiloteii cu ceva imprimeuri frumoase. In primele zile intrebat daca vrea sa faca pipi de catre tine, apoi o sa ceara el singurel. Dar o sa se intample usor si fara nervi daca e el pregatit. Ca daca nu e, va chinuiti si voi si el. Cu forta nu poti sa-l pui, ca risti sa prinda oroare de olitza si sa se tina sa nu faca (am auzit de copiii care s-au constipat 'pe fond psihic', nu faceu zile la rand ca sa nu stea pe oala). Eu am reusit cu ai mei aproape de 3 ani, cu 2-3 luni inainte de 3 ani. Si majoritatea celor pe care ii stiu eu, cam dupa 2 ani jumate au reusit. Bafta!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
La Andrada totul s-a intamplat asa intr-o doara. Intr-o zi (avea 2.7 ani) am intrebat-o daca nu vrea sa ii dau chilotei si sa faca la olita. A raspuns 'DA' si gata, nu a mai facut pe ea niciodata. I-am mai lasat noaptea pampersul vreo 2 nopti dar dupa i l-am scos ca nu facea nimic sau se trezea daca ii venea. Asta a fost experienta noastra la primul copil.
Acum la Alessia speram sa fie la fel. Ea are 2 ani si isi da pampersul jos, sta pe olita DAR nu face nimic. Se tot plimba cu olita dupa ea si pana la urma face pe ea
. Mai asteptam, tot asa la vara cand e cald.
Criss
de
Alessia si
Andrada
carmenstefi spune:
neata la amiaza fetele!!!
friiiiiig afara!!!!bbbrrrrr,asa ca un ceiut la ora asta e bine servita ,va ofer cu mare drag
![]()
laura unde ati fost la sanius???noi am fost cu niste preteni ieri pe la 11 pe cozla si urcat pe jos pana acolo de la gospodine si coborat cu saniuteee,supeeer a fost si am o febraaa de abia astept sa fug azi la salaaaaa
,apoi am fost la o masa chinezeasca la niste preteni ,sambata musafiri si uite asa trec zilele cu distractii,in rest suntem ok,sanatosi si frumosi .
sanatate lui cosmin si celor care mai sunt raciti

criss ,ce zici tu acolo???de cine iti este dor???cum ela munci???
o saptamana buna va doresc!!!!

carmen si stefii
crissandrada spune:
Carmen mi-e dor de emisiunea aia de dimineata cu Razvan si Dani si cu Daniela Crudu. Imi beam cafeaua uitandu-ma la ei
.
Criss
de
Alessia si
Andrada
cosminiq spune:
Salutare!!!
Ce friguroasa zi e azi!!!!Cred ca sunt vreo -6 grade afara![]()
Carmen merge tare un ceiut cald.Multam!
Cosmin e la gradi.Sper sa nu faca febra acolo.Am sunat si am vb cu el daca sa ma duc sa il iau inainte de somn.El zice ca e bine,ca nu il mai doare pieptul.Om vedea dupa-amiaza

Aseara bineinteles ca nu am putut sta cu el in casa si am iesit si noi pe deal cu saniuta unde am stat numai o ora ca deja ii ajungeau ...in gura de frig![]()
apoi prin parc la o plimbarica scurta
.