Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenstefi spune:
ziau buna fetele
lora supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sarcina usoara si sanatate multaaa!!!

trb sa beeeem pt asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanatate allexa

si o cafea mai mere ,cine se alatura?????![]()
![]()
bafta criss!!!!
carmen si stefi

LoraG76 spune:
Alexa, multa sanatate!
Ma bucur ca s-a rezolvat si il poti alapta in continuare pe bebe. Ce mai face Razvan? Are grija de fratior? ![]()
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Alexa, ma bucur ca ne-ai dat vesti. Ti-au zis pana la urma ce ai? Ai grija de tine si multa sanatate!
lunna27 spune:
salut!
Lora felicitari si sarcina usoara!De asta ne tineai tu numai in ceaiuri ![]()
Alexa sanatate multa!Mai vino cu vesti pe la noi cand te lasa prichindeii!
Miha in legatura cu vaccinul,de ce-ai sucit asa?Chiar m-ai facut curioasa..
cosminiq spune:
Laura,mersi si un pupic mare de tot
Lora

Dana,e foarte nasol cu vaccinul asta.Mahu a zis ca daca el nu era doctor nu il facea![]()
![]()
Eu nu am facut niciodata vaccin de gripa normala.Daca o sa vina virusul la mine
...ii dau in cap

si il omor
.Am glumit !!!
Chiar sper sa nu il iau (virusul
)..si daca da o sa lupte organismul meu ca doar sunt tanara
A mai fost si gripa aviara si nu am murit!!!!

Daca nu ma speriat o gaina ....nici un porc nu o sa reuseasca!!!
O seara placuta!
Eftimie C. spune:

Lora!Felicitari!Asta da veste!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara!
Ai tai cred ca sunt tare incantati.
Allexa sper si ma rog sa fii bine si tu si copilasii.Ai mare grija cu pneumonia ca nu e de glumit, mai ales cu bb mic si mai ales ca alaptezi.Sanatate multa!
lunna27 spune:
Cred ca ati vazut sirile..tipul ala de la Carcotasi cica n-ar fi murit de gripa...e din ce in ce mai interesant
o seara buna!
alexDG spune:
La multi ani si sa aveti parte de un an plin de realizari!
Felicitari Allexa pt noul membru al comunitatii
, sa fie sanatos si mancacios, iar tie iti doresc insanatosire grabnica!
Felicitari Lora pentru viitorul membru al comunitatii DC
, sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine , ca acum responsabilitatea e dubla!
Iustina stie?
Cum a reactionat?
Pupi multi mamicilor, copiilor si chiriasilor!![]()

allexa06 spune:

LORA - felicitaaaaaaaaaari !
Cand am citit prima data ,ca ai un chirias....m-am gandit la cu totul altceva
.Sa ai o sarcina usoara! Ce medic ti-ai ales sa aiba grija de voi?Cum te simti ?Mie nu mi-a fost rau deloc.Nu am varsat nici macar o data
,nu am avut pofte,m-am comportat normal pana spre ultimele luni cand burtica a crescut mare si nu mai puteam merge mult pe jos ( probleme cu coloana )in rest era totul ok.Asta iti doresc si tie !
Iustina ce zice?La noi Razvan a fost la inceput cam agitat sa zic asa, parca nu se putea linisti...el nu a mai avut ocazia sa vada un bebe mic,pana cand a nascut cumnata mea( cu doua luni inaintea mea )Dar nu i-am dat voie sa se apropie prea mult,el vroiam sa o ia in brate,sarea pe pat pe langa ea
si imi era frica sa-l las,plus ca ei au botezat-o cam tarziu...pe la 5 saptamani parca.Aaaaa pe fetita o cheama Teodora si ei ii spun Teuta.Si cand am venit eu de la maternitate cu Stefanut...el a spus ca avem si noi Teuta noastra
Acum e mai bine,s-a obisnuit cu Stefanut,el tot spune ca este fratele mai mare si are grija de el,cand vine langa mine,atunci cand ii dau sa pape,se uita si spune : nu am voie sa-l apas pe burtica
sau nu am voie sa-l imping
,deci iti dai seama ce este in capul lui !Acum ia cumparat maica-mea un bebe de jucarie si umbla cu bebele ala in brate prin casa,doarme cu el,ma pune sa-l infas ...il tine in brata il leagana si-i spune: gata,gata
Si in felul asta l-a mai lasat in pace pe Stefanut.Oricum sunt multe de spusla cate face si la cat de atent este la orice,atunci cand ma ocup de el,la baita...la ce folosesc pt el.Spune " cand eram eu mic aveam si eu din asta...,cand eram eu mic ma spalai si pe mine cu samponel din asta
si tot asa !
Vai ce m-am lungit cu vorba...si la ora asta...eu de fapt venisem la bucatarie dupa un pahar cu ceai,dar pe traseu am dat de calculator...era deschis si....
Gata,noapte buna !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel