Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 20
speed spune:
mihaela,nici aici lumea nu-si prea tine masinile in garaj! majoritatea garajelor sunt transformate intr-o camera in plus, sau depozit sau mai stiu eu ce. noi nici macar nu avem garaj...:(
edit: doruletz, citind cum iti cautai motanul pe la casele vecinilor imi aminitesc o faza de acu' citiva ani: suna cineva la usa si o adolescenta stresata ma intreaba : did you see my cash? io dau sa-i inchid usa in nas crezind ca iar a inceput sezonul de "sponsorizari" da' fata iar ma intreaba : did you see my cash ? it was on your balcony ! serios am crezut ca-i dusa cu pluta dar pina la urma mi-a picat fisa ca-si cauta pisica, "cat" dar irlandezii au un "t" extrem de moale mai ales la sfirsitul cuvintelor si se aude "sh". din pacate cashul o zbughise de pe balconul meu intre timp...
mihaela_s spune:
oh, da stiu ca majoritatea isi transforma garajele in depozite, dar eu nu inteleg de ce. La noi mai greu sa faci o camera acolo, nu e cazul intre vecini, dar toti au garajele pline...insa alaturi de garaj, lipit de el exista si o incapere suplimentara, care e pe post de magazie. De asta nu inteleg ce tin ei in garaje. Ah da, atiu ca vecinul de alaturi, ala cu motanulo de-l ingrijii are motocicleta, e singurul pe care il inteleg. E o motocicleta mare, nu incape in magazie probabil si desi au doua masini pe langa ea, le tin afara. Bine, majoritatea are cate doua masini, dar stau dom'le amandoua afara! Ca daca ar fi una inauntru, as intelege. Noa am si eu niste probleme....
speed si la noi sunt zone cu 30 la ora, in special pe langa scoli si in centrul vechi. Asa lua barbate-miu acum ceva vreme o amenda babana ca umbla cu 41 la ora in loc de 30 dimineata la 7.30 ducand copiii la scoala . Ne grabeam la serviciu si a zis ca ce e 41 pe vreo 500 de m?
poimaine e aici fettisdag cica similara lui Mardi Gras. Stiti probabil de anii trecuti cand va ziceam ca se mananca semlor. Ma bate gandul sa fac anul asta acasa...daca am sa am timp.
Speed, cred ca e aceeasi sarbatoare pentru care voi mancati clatite .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s oh, da stiu ca majoritatea isi transforma garajele in depozite, dar eu nu inteleg de ce. La noi mai greu sa faci o camera acolo, nu e cazul intre vecini, dar toti au garajele pline...insa alaturi de garaj, lipit de el exista si o incapere suplimentara, care e pe post de magazie. De asta nu inteleg ce tin ei in garaje. Ah da, atiu ca vecinul de alaturi, ala cu motanulo de-l ingrijii are motocicleta, e singurul pe care il inteleg. E o motocicleta mare, nu incape in magazie probabil si desi au doua masini pe langa ea, le tin afara. Bine, majoritatea are cate doua masini, dar stau dom'le amandoua afara! Ca daca ar fi una inauntru, as intelege. Noa am si eu niste probleme.... |
Iti zic io ce tine socru-miu-n garaj! Scule, muuulte scule, bancuri de lucru, bicilete atirnate pe pereti, iar in partea din spate a garajului isi facu omu' un mini abator de oo (el creste fazani). Masina si-o tin sub carport, bucata aia acoperita din fata garajului . Noi avem acilea doar bicicort si parcare in aer liber pentru masini. Asa ca iarna asta ne-am antrenat la greu..
La noi fu ieri festelavnu', iar saptamina asta e vacanta de iarna. Io iar am probleme la geometrie :)
itsme spune:
hai noroc!
fetelor, noi nu inchiriem, am zis si eu asa ca sa citez din clasicii in viata Initial asa a fost planul, sa vindem intai, dupa aia sa inchiriem, intre timp ce cautam altceva de cumparat, sau chiar construit, dar in timp ce ne-am documentat cu piata, ne-a luat lenea de a ne muta de 2 ori, asa ca mai intai cumpararam, avem niste renovari de facut la casa noua (just my luck ) dupa care vindem asta si ne mutam, cam prin mijlocul, sfarsitul lui mai, preconizam. Astia vor sa bage o noua taxa in iulie, asa ca se grabeste toata lumea sa nu fie prinsa cu pantalonii in vine in ce priveste spatiul locativ pana atunci, ca altminteri o sa ii coste 8% mai mult. Asa ca de aia renuntaram si noi la inchiriat.
dorulets, bine ca s-a reintors fiul ratacitor. Daca in intereseaza mediul imperecherilor feline castrat fiind, io zic ca o fi voaior!
lulutz, ziceam ca eu am viatza grea, ca tre' sa fac 'decluttering' pentru vandutul casei, adica sa fac ordine peste tot, sa sortez chestii si sa arunc tot felul de gunoaie, ca sa arate casa frumos cand o vindem, dar tu esti de asemenea in competitie cu geometria ta! Bafta!
si noi avem garaj la casa asta, dar nu se poate folosi, pentru ca e in spatele casei. Casa noastra e facuta in 1936 toamna, si spatiul intre casa noastra si a vecinilor (aleea de access la garaje) e foarte ingust, si impractic. Probabil ca masinile din timpul ala erau mult mai inguste. Poti sa bagi masina in garaj, dar iti ia 1/2 de ora. Ce sa mai zic de iesit cu spatele, ca loc de intors nu ai! Asa ca si noi ca si altii in situatia asta il folosim pe post de magazie.
Lilanda, mi-am amintit ce am vrut sa-ti spun mai demult, apropos de Ilie neplacandu-l pe sorcru. Poate nu-i intelege accentul!?
v-am pupat, ma duc la sortat si impachetat si facut curat si frumos prin casa
Rayuela spune:
Mi-am mai revenit:)
Am avut asa o revolta sa zicem,hahah!
itsmiule,m-a amuzat teribil faza cind iesi la plimbare cu patrupedu...oare cum se uita lumea la voi?(dar mai ales la tine...hahah,eu mi-as pune niscai intrebari,daca totul e in regula:))
Bine ca ai recuperat mitza doruletule...
Si ca vorbim de garaje,noi o tine in garaj,linga:marchiza veche de la terasa,elefantul leganator al lui Amelie,cutii,plasticuri,un scaun rupt si alte tziganii..ca tot romanu:)
Apropos,daca incepem capitol nou,hai sa-l numim altfel,ca iar ma apuca deprimarea cind vad asta cu scandinavii mortzi:)
doruletz spune:
acu a reusit aca sa "prinda" ultimii virusi de gastroenterita inca in circulatie ... Azi a stat acasa cu papa-ul iar in seara asta cand ii zisei ca nici maine nu merge la scoala ma intreaba cu voce stinsa "si o sa pot sa vomit"?
da, da, hai sa-i zicem altfel la capitol ca incep sa cred ca de la numele asta mi se trage depresia. Propuneri mai optimiste care aveti? Io nu am idei ca nu am iesit inca din butoi...
hai totusi sa va dau si o veste buna pentru toti scandinavii : cica aia care au www.news-medical.net/news/20100210/Rating-of-risk-factors-associated-with-cardiovascular-disease-Low-IQ-follows-cigarette-smoking.aspx" target="_blank">QI ridicat au risc mai mic la maladii cardiovasculare. Nivelul de QI fiind (dupa ultimele cercetari) pe locul doi intre factorii de risc (dupa tabagism dar inaintea obezitatii sau a hipertensiunii). Nu e bine nici nacajit prea rau maica...
lilanda spune:
Noah, acu tre' sa ne mai testam si IQu'
Despre nume, io zic s-o lasam pe Mama Rayu sa fie in continuare maestru de ceremonii la inaugurari, ca uite, se leaga subiectul. Are mina buna
doru, sanatate acai si succes miine lui Enescu.
Si cu asta, cedez legatura
Rayuela spune:
iete la cocoanele moderatoare,nici una cu simtu responsabilitatii:))
Pai nu votam?
Mi-e imi placea Poiana lu Iocan,dar putem o varianta,sa-i zicem Poiana lu Iocansson?:))
lilanda spune:
Jokansson, Jokansen, Jokansdottír . Nu mai bine Poienita scandinava, pur si simplu??
De miine incepe iar sa ninga: 63 de cm de nea in weekend
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Nu mai bine Poienita scandinava, pur si simplu?? |
Ba da:)Da trebe neaparat diminutiv?:))Io zic sa-i zicem sobru,"poiana scandinava"...apropos de asta,ati observat in Romanika boala diminutivelor?daca mergi numa sa cumperi o paine si un lapte,ti se explica de o vinzatoare amabila ca trebuie luat bonuletzu,iti ofera si o "pungulitza":)
Io votez pentru