Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!

Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia! | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

Cap.1

La multi ani!

Ultimul mesaj, al Marei, din capitolul precedent:

"cred ca tot pentru ca am imbatranit si mi-au murit si ultimii neuroni trebuie sa ma lamuriti: silvia a castigat concursul "artistul anului" sau doar premiul pentru "cel mai popular nazdravan"? sau e acelasi lucru?

oricum, felicitari silvia! "

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna dimineata!

intre timp m-am lamurit. acum scrie clar ca silvia e artistul anului.
felicitari micuta artista!

arborico, multam de capitolul nou!

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

spor la treburi la oamenii lucratori

fuseram si noi ieri la avatar, eu n-am fost foarte incintata, in schimba la restul gashtii a placut grozav, Matei a fost dupa aia numai toruk makto, noroc ca seara am facut discoteca de copii acasa, asa a ami uitat si el.

pt Rayu mai ales am o stire, a gasit sotulica pe net concertul lui U2 de la Milano (la care fuseram noi), o compilatie facuta total neprofesionist, dar imi face o reala placere sa ma toooot uit.

in rest nimic, interesant, doar ghipsul meu e mai simpatic acum, decorat cu flori, un bradutz si un spiderman

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felicitari Silviutza!!!!!!!!!!!

Andrada, pune poza cu rochia si tunsoarea.
Io asa am fost acu 4 seri :)

http://armonii.blogspot.com/2010/01/am-promis-poza.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Am supravietuit si revelionului.
Nevasta si cupilu' au luat-o azi de coada da' io-s inca in vacanta ...

Sa aveti un 2010 scandinav !!!

Mergi la inceput

sabina, e superba the rochia. si iti vine foarte bine!

tata de toma , ce bine de tine ca inca mai lenevesti. ce bine e cand toti ceilalti se trezesc si merg la birouri si scoli si tu te lafai in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

no,acu vaz ca v-am inviat,nu schimbam titlul,ca suna cam morbid:))
Sugestii?

Frumoasa rochie Sabinelule!
Felicitari Silvia cea mititica!
Restul scandinavilor numa pupaturi,ca mi-e asa o lene sa scriu...

Asa ,acum nani face mama Rayu,ca mi-s ostenita dupa atitea sarmale....
EDIT ca vazui ce a scris buli de U2..of!Unde imi esti tu Bono doamne!Gata,atit am avut de zis:)
A,si o intrebare:stiti cumva,a nascut vikinga noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sabinel, iti vine super, ar trebui sa porti rochii mai des. Parca numai odata te-am mai vazut in fusta.

Si eu am votat si chiar am vrut sa las mesaj ca m-au impresionat unele desene, ala cu familia mai ales, n-am mai apucat, bine ca au facut-o altii, Felicitari!

Ce-aveti mei cu avatar? Eu n-am mai vazut demult un film asa bun.
In weekend am vazut Politist Adjectiv-romanesc, ca si Avatar cred ca aduce ceva nou, timpul parca e prin lupa, si Gigolo frantuzesc, frumusel, acolo de simbata seara cind e bad tv

Mergi la inceput

eu zic sa-i spunem poienita scandinava

merg si eu vieri in cluj la avatar, daca mai e la iulius mall pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Si eu am in vedere "Avatar". Cica tine pana in martie, la IMAX, asa ca ma grabesc incet.

Iar "Amintiri din epoca de aur", al lui Mungiu, e deosebit, mai ales ca imi inchipuiam o cu totul alta atmosfera. Deci Mungiu e pe lista mea cu filme de vazut, de acum incolo.
Iar unul din regizori e ... Hano Hoffer??? Really? Pentru cine nu stie, e liderul formatiei "Nightlosers", pe care am remarcat-o acum cativa ani, la un concert, in Constanta. Cred ca v-am mai zis io de el, e cel care folosea drept instrument "spalatorul bunicii" (www.youtube.com/watch?v=vEt6PTivwqU" target="_blank">aici, cate ceva despre ei).

Lil, cand te apuci de Pilates? Hai, ca poate ma urnesc si eu, daca vrei sa compatimim impreuna.

late edit - dezacord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Lilanda,
scuze de intarzierile cu care trasmint multumiri, am fost in drum spre tara ieri.
Tare frig la voi in Danemarca!Insa ne-a placut Copenhaga, evident Tivoli e in topul optiunilor pentru pitici...
Multumesc mult de raspuns, sper sa gaseasca prietena mea gris, mi-a spus ca stie magazinul indicat de tine si ca se uita sigur.
Sper ca nu abuzez dar mai am o rugaminte - au danezii un dulce de sarbatori care se numeste 'orez cu migdale'. I-a placut pustiului meu foarte mult, insa nu am idee exact cum se face. Mi-am luat si gem din ala semilichid in tara, i-am promis ca incercam si noi casa sa o facem. Mi-ar prinde bine insa cateva minime indicatii , daca ai cumva (fac cinste cu o portie cand ajungi la Bucuresti).

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput