Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!
Cap.1
La multi ani!
Ultimul mesaj, al Marei, din capitolul precedent:
"cred ca tot pentru ca am imbatranit si mi-au murit si ultimii neuroni trebuie sa ma lamuriti: silvia a castigat concursul "artistul anului" sau doar premiul pentru "cel mai popular nazdravan"? sau e acelasi lucru?
oricum, felicitari silvia! "
Raspunsuri
mara03 spune:
buna dimineata!
intre timp m-am lamurit. acum scrie clar ca silvia e artistul anului.
felicitari micuta artista!
arborico, multam de capitolul nou!
pup!
buli spune:
spor la treburi la oamenii lucratori
fuseram si noi ieri la avatar, eu n-am fost foarte incintata, in schimba la restul gashtii a placut grozav, Matei a fost dupa aia numai toruk makto, noroc ca seara am facut discoteca de copii acasa, asa a ami uitat si el.
pt Rayu mai ales am o stire, a gasit sotulica pe net concertul lui U2 de la Milano (la care fuseram noi), o compilatie facuta total neprofesionist, dar imi face o reala placere sa ma toooot uit.
in rest nimic, interesant, doar ghipsul meu e mai simpatic acum, decorat cu flori, un bradutz si un spiderman
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
Felicitari Silviutza!!!!!!!!!!!
Andrada, pune poza cu rochia si tunsoarea.
Io asa am fost acu 4 seri :)
http://armonii.blogspot.com/2010/01/am-promis-poza.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
tata lu Toma spune:
Am supravietuit si revelionului.
Nevasta si cupilu' au luat-o azi de coada da' io-s inca in vacanta ...
Sa aveti un 2010 scandinav !!!
mara03 spune:
sabina, e superba the rochia. si iti vine foarte bine!
tata de toma , ce bine de tine ca inca mai lenevesti. ce bine e cand toti ceilalti se trezesc si merg la birouri si scoli si tu te lafai in pat!
Rayuela spune:
no,acu vaz ca v-am inviat,nu schimbam titlul,ca suna cam morbid:))
Sugestii?
Frumoasa rochie Sabinelule!
Felicitari Silvia cea mititica!
Restul scandinavilor numa pupaturi,ca mi-e asa o lene sa scriu...
Asa ,acum nani face mama Rayu,ca mi-s ostenita dupa atitea sarmale....
EDIT ca vazui ce a scris buli de U2..of!Unde imi esti tu Bono doamne!Gata,atit am avut de zis:)
A,si o intrebare:stiti cumva,a nascut vikinga noastra?
Andrada spune:
Sabinel, iti vine super, ar trebui sa porti rochii mai des. Parca numai odata te-am mai vazut in fusta.
Si eu am votat si chiar am vrut sa las mesaj ca m-au impresionat unele desene, ala cu familia mai ales, n-am mai apucat, bine ca au facut-o altii, Felicitari!
Ce-aveti mei cu avatar? Eu n-am mai vazut demult un film asa bun.
In weekend am vazut Politist Adjectiv-romanesc, ca si Avatar cred ca aduce ceva nou, timpul parca e prin lupa, si Gigolo frantuzesc, frumusel, acolo de simbata seara cind e bad tv
mara03 spune:
eu zic sa-i spunem poienita scandinava
merg si eu vieri in cluj la avatar, daca mai e la iulius mall pana atunci...
arboria spune:
Si eu am in vedere "Avatar". Cica tine pana in martie, la IMAX, asa ca ma grabesc incet.
Iar "Amintiri din epoca de aur", al lui Mungiu, e deosebit, mai ales ca imi inchipuiam o cu totul alta atmosfera. Deci Mungiu e pe lista mea cu filme de vazut, de acum incolo.
Iar unul din regizori e ... Hano Hoffer??? Really? Pentru cine nu stie, e liderul formatiei "Nightlosers", pe care am remarcat-o acum cativa ani, la un concert, in Constanta. Cred ca v-am mai zis io de el, e cel care folosea drept instrument "spalatorul bunicii" (www.youtube.com/watch?v=vEt6PTivwqU" target="_blank">aici, cate ceva despre ei).
Lil, cand te apuci de Pilates? Hai, ca poate ma urnesc si eu, daca vrei sa compatimim impreuna.
late edit - dezacord
magghyc spune:
Lilanda,
scuze de intarzierile cu care trasmint multumiri, am fost in drum spre tara ieri.
Tare frig la voi in Danemarca!Insa ne-a placut Copenhaga, evident Tivoli e in topul optiunilor pentru pitici...
Multumesc mult de raspuns, sper sa gaseasca prietena mea gris, mi-a spus ca stie magazinul indicat de tine si ca se uita sigur.
Sper ca nu abuzez dar mai am o rugaminte - au danezii un dulce de sarbatori care se numeste 'orez cu migdale'. I-a placut pustiului meu foarte mult, insa nu am idee exact cum se face. Mi-am luat si gem din ala semilichid in tara, i-am promis ca incercam si noi casa sa o facem. Mi-ar prinde bine insa cateva minime indicatii , daca ai cumva (fac cinste cu o portie cand ajungi la Bucuresti).
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic