BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
iacata aici Ratusca 36+ ![]() AMR 4 SAPTAMANI - 25 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
ms frumos

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Tanaion spune:
Referitor la dr pediatru. Ca si medic de fam eu nu am fost deloc multumita de dr lui Toma, as vrea sa gasesc pt cea mica pe altcineva si apoi sa il transfer si pe Toma.
Cand a fost Toma bebe noi mergeam la dr Culcer la cabinetul pe care il are langa magazinuul Obor. Am fost foarte multumita si am invatat f multe de la dansa, dar era extrem de aglomerat, se astepta f mult. As mi fi mers doar daca era o pb f nasoala, dar mulumesc lui Dumnezeu nu a mai fost cazul.
Ulterior avand abonament de la serv la Medicover in care era inclus si Toma, am fost acolo la pediatrie si pot sa va recomand o doctorite pediatra Liliana Calapod.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
38+
Maria
cris_mario spune:
satulica mama ce burtica mica ai ...e superba....sunteti o fam frumi
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
linioara spune:
Buna burticilor!
De cand pandesc vestea buna cu Roco (sunt la zi cu cititul, doar ca nu ma manisfest
)... de cum a intrat sotul pe usa l-am informat ca mamica din Anglia a nascut in cele din urma![]()
Felicitari si pupici pentru toate mamicile eroine care au fost pe baricade de sarbatori si care acum isi tin bebelusii in brate. Sa va traiasca, sa fie sanatosi tun si sa va aduca numai bucurii!
Ma bucur tare mult ca ati deschis subiectul concediu de maternitate, ca am si io o mare nelamurire. Eu lucrez de acasa in perioada asta si as vrea sa intru in concediu din ziua in care se naste bebe (asa da mai bine la calculele mele). Stie cineva cine plateste banii aia? Stiu ca se platesc din fontul de asigurari sociale, dar ti-i da angajatorul si el si-i deconteaza de acolo sau cum functioneaza exact? Pot sa ma duc la urmatoarea zi de salariu si sa le zic sa imi dea banii astia de concediu de maternitate? Poate ma ilumineaza mamicile care au intrat deja in concediu si poate au luat si bani de o luna...
Cristina 35+ cu 
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Vikinga, ia uite ce am gasit aici . Vezi ce zicea instinctul tau? 38+ AMR 2 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu... |
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de 2 zile
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Fetele, cum se procedeaza in luna in care nasti, cu concediul? Trebuie sa duci unul prenatal pana in ziua nasterii si restul lunii sa fie postnatal? Sau cum? 38+![]() AMR 2 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu... |
Nu, pt ca nu poti stii cu certitudine, la inceputul lunii cand te duci dupa hartie, in ce zi vei naste. Conform OUG 96/2003 concediul se numeste concediu pentru sarcina si lauzie (include si concediul postnatal). Asa ca doctorul poate sa scrie in luna respectiva denumirea legala si nu mai trebuie fractionat in pre si postnatal. Urmatoarea luna dupa ce ai nascut poti lua hartie pe care sa scrie postnatal sau poate ramane in continuare denumirea de concediu pt sarcina si lauzie. Ambele denumiri sunt cat se poate de legale si corecte.
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze
Tanaion spune:
Fetelor am vb cu dr si maine e ziua cea mare, maine imi face cezariana. Abia astept sa-mi vad fetita. Ma bucur ca nu-mi face anestezie generala si oo s-o vad imediat.
De adrelina mai stiti ceva? S-o fi intors cu Tudor de la dr?
Tana cu Toma (10.11.2001) si
38+
Maria
mariucasara spune:
Tanaion scoatem agitatele de acum? Uite cateva asa de antrenament...pentru curaj...

Vreau si eu sa imi tin puiul in brate cat mai repede...si timpul parca se dilata si st pe loc.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
36+
Sebastian Petru
plateea spune:

HAIDE TANAAAA...

curaj, si somnic usor pt la noapte...
sa fie bebe asa cum ti-ai imaginat-o, si sa ai laptic imediat...
pt viitoarea mamica!
37+ cu
bbTo...+ X kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 3 sapt.
, practic... aflam miercuri!
cris_mario spune:
scoatem cateva fete ptr TANION SI MAMIDEPUIUTI ptr incurajare

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

)