Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
mami noua ne a spus sa l luam din prima zi de CM pt refacerea endometrului si pentru stimularea acestuia
o sa mai intreb
oricum merci mult si pt info si pt estrofem, daca l ai avea ar fi perfect.

mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau cum ajung acasa, ma uit sa vad daca mai am si te anunt! ![]() Laura |

ianna2002 spune:
Adipapazi, Dia-na, va multumesc de informatii!
Noi am gasit tren la 19:10 din Buc., ajunge la 8:47 in Keleti, programarea e la ora 13. Cred ca e OK, nu?!
Medicamentele nu le pot lua si din Bucuresti?
samira33 spune:
hello gagici
patricia...ai grija de samburei...sa-i ajuti sa se faca mari si sanatosi
didi...multa sanatate iti doresc...si sa respecti cu strictete sfaturile medicilor...trebuie sa fie bine pana la capat
vio...iar esti negativista???...scot batzu'...las' c-om trece noi si peste perioada asta mai grea
mirelo...care ochisori fata???si mai ales pe unde???...ca doar nu s-o fi pogorat Sfantul Duh asupra mea sa ma lase grea???
espe...un an nou cu bucurie,sanatate si realizari si pentru tine
mami...si eu te pup
asaaaa...acu' tot astept menstra asta...sa-mi fac si eu hormonalele de ziua 3...sa le trimit la dr.K...sa vedem ce zice de ele...da uite ca nu mai vine.
voi ce mai combinati???
cornelia,goggy???ce stiti de ele???...ca pe restu v-am mai vazut pe ici pe colo.
didiloo spune:
adi, violeta, sami, mami va multumesc. sper si eu sa fie bine.
patricia sper sa te simti mai bine.
fetelor sper sa fie bine pentru fiecare.
eu trebe sa stau mai tot timpul la orizontala.
va pup
mami_vreau spune:
mire am o cutie de estrofem de 1 mg... iti trimit maine dimineata nr de tel prin mp ca sa stabilim cum il trimit la bucuresti! poop 
Laura
KITTA spune:
mami_vreaueu am facut pregnyl in Z6, 10 si in Z14 1.2 Pregnyl, considerate de la punctie. Acum, daca asa zice a teza, mai imbunatatim si noi un pic.
Sophie76tu cum ai facut pana la urma?
Mai am si eu niste Estromfem de 1 mg dar a expirat in dec. 2009, e mai e bun daca cineva il ia acuma repede. Daca vreti il dau, sunati-ma. Si Sheri a facut Progesteron expirat si uite ca i-au iesit gemeni ![]()