Dieta Rina(2)
Raspunsuri - Pagina 5
terry spune:
Am reinceput si eu de azi dieta, pe care o incepusem in noiembrie. am luat o pauza de sarbatori si am pus vreo 2 kg.de azi am inceput iar si sper sa ajung la tinta mea de 55 kg. asa ca...treceti-ma si pe mine pe listuta poate sunt mai motivata asa.acum am 69kg si vreau sa ajung la 55 kg.voi scrie si eu retetele dar n-ar fi mai bine sa fie undeva grupate...asa se pierd printre postari. exista posibilitatea asta?azi am baut apa cand m-am trezit; apoi 1 mar si migdale crude.din experienta mea de pana acum cu dieta asta si probabil nu doar cu asta : beti cat mai multa apa. citisem undeva ca senzatia de foame este din cauza lipsei de lichide. nu stiu daca e asa dar se verifica. si v-o spne cineva la care pot trece si 2-3 zile si sa nu puna gura pe apa.spor!====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
ancadragoman spune:
Neata
Incep si eu de azi dieta,am 87 de kg (atat aveam ultima data cand m-am catarit )si targetul meu este 75 in 90 de zile.
Eu propun sa facem un user comun cu care sa deschidem subiectul si pe mailul comun sa postam retetele.
Mobilizarea!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Alecsia spune:
Buna dimineata,
In carte, la ziua de proteine , se mentioneaza ca "putem alege carne de pasare, vita, porc, iepure, curcan, vanat, peste, fructe de mare, tofu (branza din soia) sau proteine de origine vegetala. Nu combinati diferitele tipuri de proteine alimentare (carne si lactate, carne si oua sau lactate si oua).
Puteti inlocui carnea cu oua, branza de vaci sau iaurt (inclusiv chefir si lapte acru), toate in aceeasi cantitate ca cea pentru carne. Produsele lactate contin proteine Si pot fi consumate numai în zilele de proteine. Frisca si smantana, mascarpone sau branza topita contin putine proteine, de aceea nu sunt incluse in zilele de proteine. In plus, contin multe grasimi; prin urmare, consumati-le cumpatat."
Eu o sa sar chiar si peste felia de paine, mi se pare dubios sa mananc paine si carne.
Sa aveti spor!
Inaf78 spune:
Buna dimineata!
Si eu am inceput: 1 banana la 7, acum 2 mere. Nu pot sa stau mult ca sunt la serviciu. Oricum mai intru din cand in cand sa vad atmosfera.
Ptr. JASMI: la cina TREBUIE sa mananci la fel ca la pranz, dar pe jumatate si fara supa si paine. Astazi poti alege orice fel de PROTEINA (ori carne ori branza ori oua), dar cina trebuie sa coincida cu pranzul (asta e mentionat in carte explicit).
De asemenea intre masa ultima de fructe de dimineata si masa de pranz (proteina sau amidon) trebuie sa fie o distanta de min. 2 ore. In ziua de Proteine, distanta intre pranz si cina trebuie sa fie de minimum 4 ore. In carte nu sunt precizate orele de masa, ci doar intervalul orar, adica fructe dimineata intre 4 am si 12 am, pranzul si cina intre 12 am si 20 si de asemenea este clar specificat ca trebuie sa ai si pranz si cina (deci nu la ora 16-17 mananci cat 10 si 2 mese intr una).
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
ancadragoman spune:
Am bagat si eu pana acum un mar si o portocala iar la pranz o sa ies sa iau ceva ,sunca slaba se poate?Supa de care?
La pranz se mananca gol sau merge si o salata langa?
poze si filmulete
povestea nasterii
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
Inaf78 spune:
Lisa79 a pus la pag.1 un exemplu de meniu ptr azi:
ZIUA 1 PROTEINE:
MIC DEJUN
-2 portocale sau 2 kiwi etc.
Nu va infometati. Serviti gustari bogate in vitamine din doua in doua ore pana la paânz (fructe sau legume proaspete simple). Insa atentie, numai, pana la ora pranzului
PRANZ
Piept de pui cu salata
2 bucati piept de pui, fara pielita, legume pentru supa 1 vanata mare 1 rosie
1/2 lingurita oregano 1/2 lingurita rozmarin uscat
1 catel de usturoi, zdrobit patrunjel taiat marunt 1 lingura ulei de masline sare, piper negru ingrediente pentru salata, în func#355;ie de sezon
Se amesteca uleiul de masline, rozmarinul #351;i usturoiul zdrobit. Se taie vanata felii. Se toarna uleiul peste felii si se rumenesc pe ambele parti. Se aseaza feliile de rosie deasupra si se presara patrunjelul taiat. Se fierbe un piept de pui la foc mic (celalalt se pastreaza pentru cina) in supa de legume. Se dezoseaz#259; pieptul de pui si se rumeneste pe ambele parti in aceeasi tigaie în care au fost rumenite feliile de vinete.
Se prepara salata asortata. Se poate servi cu o felie de paine.
Dupa pranz, beti 300 ml de supa de pui simpla.
CINA
Jumatate de portie din preparatul culinar de la pranz, fara supa si paine.
Eu am hotarat ptr azi: La 14 pranzul, pulpa de pui la gratar cu salata de sfecla rosie. O sa mi fac 2 pulpe si seara 1. Dupa, va urma o cana de supa: zeama de la carnea fiarta cu 1 ceapa, 1 morcov, 1 felie telina si patrunjel verde. Daca nu voi fi satula voi manca si felia de paine. Daca voi fi satula, renunt la paine. Seara: 1 pulpa superioara de pui cu salata de sfecla rosie. In rest apa plata, ceai de plante.
Ai grija ca orice mezel din comert ai cumpara, chiar si sunca, muschiulet afumat are adaosuri de AMIDON si GLUCOZA (ptr. gust). Uita te pe eticheta produsului si mi vei da dreptate. Daca mananci azi cu amidon strici dieta. Mai bine fierbi ceva carne cu legume si ai si supa si carne, mai ramane sa faci o salata.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
terry spune:
anca, cu salata. poti sa mananci si o sunca, dar daca ai posibilitatea poti sa iti iei un piept de pui la gratar. e mai satios decat sunca.eu la pranz mananc o pulpa fara pielita la cuptor cu mazare sote.seara idem pranz, cantitate mai mica.====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
ancadragoman spune:
At o sa ies sa imi aiu un piept de pui la gratar ca nu mi-am adus nimic de acasa.Cu supa o sa imi fie f greu pentru ca sunt la birou si nu prea am cum sa vin cu ea dupa mine.
poze si filmulete
povestea nasterii
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Am bagat si eu pana acum un mar si o portocala iar la pranz o sa ies sa iau ceva ,sunca slaba se poate?Supa de care? La pranz se mananca gol sau merge si o salata langa? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Sunca slaba ? Poate te referi la sunca gen Praga ? Eu nu as consuma.
La pranz scrie ca poti consuma si 1 felie de paine , salata + zeama de la supa ( 300 ml). Supa scrie ca poate fi de carne. Eu am avut acasa o supa de gaina, mmm, o bunatate. Dar prefer sa tin mai strict asa ca mi-am facut aseara o supa doar din legume, special pentru astazi.
La 9 am mancat un mar. Abia l-am mancat, mai fortat. De regula nu mananc dimineata.
ancadragoman spune:
Voi va luati supa la birou?
poze si filmulete
povestea nasterii
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE