Dieta Rina(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu pastele le cumpar de la fru fru
Deci maine ce mancam?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Hellou!

Adriana, ti-am trimis cartea. Poate vrei sa incepi de poimaine, cand o luam si noi de la inceput cu ziua de proteine si sa fim "deodata"

eu azi am ratat micul dejun, ca am mai dormit o portie cu asta mica si ne-am trezit la 11

pe urma am mers vreo ora cu ea in brate pana la chioscul cu covrigi (am echivalat o ora de sala deci) si am bagat 2 covrigi din ala crocanti cu sare. nu vreau sa stiu daca e prea mult, ca tare bine mi-au picat.

pastele mie nu prea-mi plac, de aia am zis pas azi la ele.
incercati combinatiile cu ciuperci. am citit lucruri excelente despre ele: grasimi si calorii putine, valoare nutritiva mare - deci numai bune pt cura noastra.

eu de sapt viitoare merg la sala. am vb cu o prietena, ca singura nu-mi place.

desi am zis ca nu ma cantaresc, m-am suit pe cantar azi dimi si am slabit 800 gr

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

eu ce zic... azi imi cam ploua (adica nu am chef de nimic), si de la vreme, dar cred ca si de la lipsa de glucoza la creier. am fost si ocupata la serviciu, de n am avut timp sa mi mananc in liniste nici fructele. acum pastele m au umflat, sa vedem insa cat ma tine.

ieri desi mi se parea ca a iesit o tona de pilaf din cele 120 g de orez, l am mancat pe tot. sper sa nu ma constip de la atata orez...

cat despre maine: fructe (mere, portocale, 1 banana), legume rase cu un pic de lamaie (morcov, telina) la pranz si ceva seminte de in si dovleac (crude, necoapte, nesarate, de la Plafar)

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Monica, eu am mancat pizza astazi. Dar daca alegeam pastele, le-as fi preparat sub forma de salata de paste. Cu putine ciuperci, ardei copt, poate gogosar in otet si nu neaparat rosii. Poate mai degraba un sos de rosii cu condimente, care sa schimbe gustul.
Asa simple doar cu rosie si oregano ( care mie personal nu-mi place), cred ca sunt groaznice.

Mergi la inceput

Anca, sunt bune pastele FRU FRU ? Ai incercat si alte preparate? As vrea sa le incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Anca nu stiu cum sunt pastele de la fru fru ,dar ale mele sunt jumate la gunoi.
Am incercat sa le fac cat mai dietetic ,dar mai bine saream pranzul.
Alecsia e buna ideea cu salata ,dar cred ca data viitoaretrec si eu la pizza.
Pastele integrale sunt rele oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

ce-i aia fru fru?

io maine nu ma vad bine. cred ca ar trebui sa ma inchid undeva inainte sa ma cert cu toata lumea de prin si de pe langa casa

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fru fru -se ocupa cu paste in special de toate felurile.
Sunt bune pastele la ei dar eu mi-am luat numai dastea simple pana acum ,adica paste cu sos facutt din rosii cu ulei de masline ,usturoi si busuioc.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

jasmi, cauta pe google frufru punct ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

jasmi mersi mult pt carticica, acum o descarc, ma apuc de poimaine sa fim toate la fel , pana atunci sper sa o citesc

am aruncat un ochi l ace papati voi si cand vad pizzaaaaa....nu-mi vine sa cred...pasteeee...yammyyy asta da dieta, sper sa dea rezultate si la mine

voi faceti si ceva sport pe langa? eu am o bici eliptica si cred ca o sa ma cocotz pe ea daca o sa mai am puteri, oricm trebuie ca parca n-as vrea sa atarne pielea pe mine

va tin la curent
eu una sunt tare entuziasmata si simt ca de data asta o sa reusesc sa ajung la greutatea dorita

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput