Dieta Rina(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Inaf, am cartea.
Am gasit acum pizza cu ciuperci :

PIZZA CU CIUPERCI
Blat:
-400 gr faina
-250 gr apa calduta
-1 lingurita zahar
-1 lingurita sare
-7 gr drojdie liofilizata/20 gr proaspata

-o jumatate de cutie de ciuperci
-o jumatate de ardei rosu
-pasta de rosii
-masline
-piper

Amestecam faina cu drojdia (daca e uscata, daca e proaspata o frecam cu o lingurita de zahar).Turnam apa calduta in centru si framantam pana obtinem o biluta moale si elastica. In momentul in care bila e formata adaugam si sarea si mai framantam pana la incorporare. Nu se pune.sarea peste drojdie pentru ca aluatul nu va creste frumos. Acoperim aluatul si-l lasam 1 ora la dospit.Dupa o ora punem hartie de copt in tava apoi aluatul ,il undegm cu pasta de rosii amestecata cu piper,presaram ciuperci,ardei si masline.Le lasam la cuptor pentru 20 de minute.

Eu am cumparat blatul, chiar nu am timp sa framant aluatul. Nu am pus jumatate de cutie de ciuperci si nici masline.

Si cand ma gandesc cate bunatati am facut de sarbatori.. Am facut tort diplomat si cremsnit si am aruncat jumatate, ca deh, sunt la dieta acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

salut fetelor, si eu sunt noua pe forum desi va urmaresc de ceva vreme. am incepot si eu dieta de 2 zile. sper sa ma tina :D
imi trimite si mie cineva cartile? iarinca_luiza@yahoo.com
nu stiu de unde sa introduc datele alea, dar acum am 64 kg, la 160 si as vrea sa anung la 55. doamne-ajuta
va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melli spune:

Buna fetelor,
Ce mincati cind va e foame intre mese???? mie mi se face tare foame intre prinz si cina si nu prea stiu ce as mai putea rontai
imi dati si mie ceva idei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

melli, bea apa sau ceaiuri. ajuta. adica la mine tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

maine cred ca imi fac paste cu sos de rosii. melli apa cu tona si uiti de foame. si cum spuneam la celalalt capitol. apa, mie chiar imi taie pofta de mancare. si o beau fortat. azi cred ca am depasit 3 l.====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melli spune:

Beau apa multa ,dar nu prea functioneaza
Altceva chiar nu merge??? ce ziceri de un morcov,...
Abia astept pastele de miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costel spune:

Buna fetelor! in primul rand imi cer scuze ca nu pot tine ritmul vostru la scris...ajung tarziu acasa de la munca

Sa dau si eu raportul la ce-am mancat si spuneti-mi daca am gresit sau nu..
ieri in ziua de proteine am mancat: 2 mandarine si o cafea fara zahar dimineata; la pranz si cina cate o pulpa de pui cu ardei copti si m-am fortat sa beau apa, dar nu am reusit sa beau mai mult de 1,5l.
Azi, adica in ziua de amidonuri,dimineata:cafea, 1 mandarina, 1 mar;pranz si cina:cartofi fierti taiati cubulete amestecati cu ciuperci, o ling ulei de masline, patrunjel si un pic de usturoi

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costel spune:

aaa..raportul cu kg cand il dam, la sfarsitul saptamanei?

vreau si eu cartea..cum o pot citi..imi trebuie parola?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

raportul al sf de saptamana.

bine ati venit fetelor noi.

deci eu,pizza cu ciuperci clar maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

neatza!

Luiza, ai mail

finally o noua zi. dimineata nu am nimic, dar dupa-amiaza ma apuca o depresie de dulce de nu va imaginati

azi am gasit la televizor Aeorbic (era cam pe sfarsite), am prins si eu cateva minute de miscari, dar suficient cat sa ma obosesc groaznic.
la asa conditie fizica, cred ca o sa merg la sala de saptamana viitoare

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput