Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Avalon, nu te-am uitat... cum sa te uitam. Sper sa reusesti sa intri mai des si sa ne dai numai vesti bune despre voi

Lurairinamultumim pt comentariile de la pozici

Lyly, si tie iti multumesc pt comentariile la pozici

Monis, bun revenit. Noi lasam mucisorii la locul lor. Ii eliminam prin stranut sau habar nu am cum uneori... curat doar daca se vede ceva in nsauc... si asta rar.
Despre siecs... am incercat si noi ( si cred ca am reusit... dar inca nu imi dau seama exact)Doare.... suportabil... o luam si noi usurel... si speram sa ne treaca( mie durerea... lui stresul )
Lorex naste la iasi la cuza... si nu prea au acolo oxi... sau nu aveau. sper sa gaseasca sa faca ea comanda la Dona daca medicul nu are)

krelia, pana la 37,4 e ok... deci nu te alar,a. e normal sa fie 37 cu ceva chiar dupa baie... doar e calda... si dupa somn lung tot asa... si la noi creste temp atunci. Nu te alarma

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramo, hai ca ne-am scos ...a zis iubi ca face el coletu' ...ca sa fie sigur ca nu iese laptele din cutia aia desfacuta . Asa ca je stau si ma uit...si tu stai si astepti

ce ma bucur ca am gasit "cumparator"...chiar mi-era ciuda sa nu le foloseasca cineva. Hai ca astept PM si mai vorbim acolo

am reusit sa adorm pe Falconeti...merg sa aplic regula de aur, pana la urmatorul "ooaaa"

NB mamici!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - te-as fi vazut si in parc, ca eu stau la 9 , dar n-am stiut in ce parc sa ma uit . Chiar asa, unde iesi cu Raresul?
Nu cred ca ai comis nimic, dimpotriva, cred ca faci bine ca il scoti la aer... iarna viitoare iti dai seama ca va merge prin zapada?!?!? Sa stii ca Iulian are temp obisnuita 37/37.1 - 37.3/37.4 - intrarectal - (ma rog, eu i-am luat-o de cca 5 ori pana acuma in cele 2 luni, cand mi s-a nazarit si mie cateva ceva ), iar aia cu obrazul poate fi daca a stat pe o parte pe burtica sau pe un umar si si-a frecat obrajorul de ceva.

Ionela - si eu fac la fel, am scos cu betisor umezit cand s-au vazut in nasuc, in rest aia de la plans au disparut cumva...
Ma bucur ca ne-ai aratat pozici noi . Tare de tot aia cu siecsu'... deci 'crezi' ca ati reusit

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am uitat sa va arat cum l-am adus pe Santiago de la Revelion. A adormit pe la 1 la pranz si pe la 4 speram sa se trezeasca si sa pape sa plecam spre Bucuresti (am fost la 20 km, dupa Peris undeva). Cum tot nu dadea semne (venea seara si era o mega ceata), l-am luat cu totul si l-am pus in landou si apoi am ingramadit cate si mai cate pe langa el ca sa nu-i fie frig pana la masina... drept urmare ne-a rezultat acest setup
(lui cu siguranta i-a placut ca a dormit pana la 6 cu paturi, iepuri, salopete etc in cap)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara!
Pup fetele dragi.
Nu am mai reusit sa forumesc din motive de maraiala continua, si vad ca unele dintre voi va confruntati cu asta.
Trece daca e pusa la san, adica de o mie de ori pe zi...
Mi-am facut o groaza de scenarii, cum ca nu mai e lapte, nu ii mai place etc, dar nu cred ca sunt astea motivele, sper sa fie puseu de crestere. Macar noaptea a dormit imediat dupa masa.
Pe mine ma doare capul de pe la pranz, sper sa nu fie raceala, ci doar stres.

Printesica mea s-a inrosit la fundulet putin, i-am dat cu bephanten si sudocrem, alternativ. Parca a mai cedat roseata.
Nu stiu de la ce a aparut! O schimb in disperare, nu o las niciodata cu kk!
Cumnata mea lucreaza la o farmacie si mi-a zis ca pampersii din supermarketuri pot fi din aia...falsificati, si de la asta sa fi facut! Nu prea imi vine sa cred, totusi! Ati mai auzit asa ceva?

Am citit tot dar nu am ramas cu multe...

Avalon, bine ai revenit tu si puiutii tai!
Intrebai de abonament la clinica, am o amica cu abonament la euroclinic, nu a fost multumita de pediatra dar beneficiaza de o groaza de analize, salvare in caz de nevoie. Si eu vreau sa studiez problema, nici eu nu sunt multumita de pediatra mea.

RamoC ma bucur tare mult ca incepi sa alaptezi exclusiv! Tin pumnii stransi!

Lauriciule, din pacate doar masa de la ora 11 seara tine 3 ore, in rest 2 ore si chiar o ora! Mie mi se pare un pic stresant sau sunt eu intr-o stare naspa acum. Important e sa fie puiuta bine!

Va admir ca inca tineti caietul cu lapte, kk etc, eu am renuntat dupa doar 2 saptamani

Pup bebelusii care au impliti lunite azi! Sa fiti sanatosi, destepti si sa va bucurati parintii!

Pup fetele care au comentat pozute! Multumim frumos!
Cand s-a nascut Maya, iar Simina zicea ca e in al noulea cer cand vede comentarii, ma gandeam ca e orgolioasa! Dupa ce am nascut si am vazut si eu comentarii la poze...am simtit exact la fel Ce inseamna sa fii mama!!

Pup fetele si bebelusii! NB!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS misto setup-ul.

Va pup. Good night.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

edit : uitai sa spui si yo Buna seara!

Lumi, Lavi, Alinush, Ali, Simina, Dankutza, Miany, Broscutza, rgagapie, Dana.n, Lylyana, RamoC, Krelia, Monis multumesc pt urari
RamoC felicitari !!! pt Dominic cel papacios de tzitzi
Lumi si Saby a cantat la botez odata cu preotul, nasii erau topiti
Broscutza eu mi-am inceput “activitatile” dar am avut dureri si in timpul si dupa act si am hotarat ca mai rabd putin…nu am avut accept de la gineco pt ca inca nu am fost, saptamana asta merg.
rgagapie eu o pun la san cand sughite si ii trece repede

cu intarziere urez si eu La multi ani, sarbatoritilor de ieri:
David Andrei, bb de Miany75
David, bb de Dana n.
Iulian, bb de Monis
...
si de azi:
Mihai si Amalia

Laurica m-ai prins si de data asta …am fost in “targ la Iesi” la nasii Sabinei…ne-am relaxat, a fost frumos…te pup si La multe lunite Amaliei ca azi se sarbatoresc fetele noastre
Monis e scump rau Santi cu toatle sarsanalele in cap, bine ca a dormit asa...de-acum stii ce sa-i faci ca sa doarma bine

Stephy promiteai ceva pozici noi cu ginerica si surioara lui de sarbatori sau mi se pare mie?

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani draga si frumoasa mea nora,Sabinuta!!!
La multi ani Amalia ,Mihai si Eduard!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!

Va rog sa imi primiti urarile,chiar daca au ajuns cu intarziere. pentru frumoasele mamici.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina ,iti multumesc de grija.
Stefita a mai luat o pauza de calareala zilele astea ,de fapt si-a lasat fratiorul si a sarit pe verisor ca-i mai mare si mai bun de smotocit.Si daca tot a venit zi de zi in vizita s-a gandit sa-l mai lase liber un pic pe Cezalica sau Iustinut.

Ancutza si iertare ca n-am pus poze.Tot am vrut sa imi fac un cont pe picasa,dar nu am reusit.De fapt imi era teama sa nu fac vreo prostie ca mie imi aparea ca sunt nov.dec2009.Acum ma gandesc ca probabil ar trebui sa intru ca simplu vizitator si sa imi fac cont,nu ca utilizatorul nov.dec2009.O sa incerc si asa si apoi promit solemn sa pun poze.
Sa va fie de bine plimbarea la Iasi.Cred ca doarme bustean in masina,nu?

Legat de controlul de 40 zile,eu desi am facut cezariana am programare pentru el.Eu stiu ca este foarte important.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Hello
Numa' io pe aici??
Fetele va pup. Sunt fericita ca suntem mai bine, mult mai bine.
Am citit tot, da' nu mai retin mare lucru, mi-e somn. Din ce imi amintesc:
Legat de siecs, si noi am comis-o, dar pe mine nu m-a durut decat foarte putin la inceput, apoi n-am mai avut nici o treaba. Am fost la controlul de 6 saptamani, chiar inainte de Craciun, si am avut o surpriza nu tocmai placuta, mi-a descoperit un fibrom uterin, care deocamdata este mic, este pe exterior, asa m-a linistit dr, sa nu mi fac prea multe griji ca nu e ceva de speriat. Sa speram ca nu e ceva grav.
Monis am vazut ca tie dr. ti-a facut papanicolau, mie mi-a spus dr. ca abia dupa ce imi vine ciclu sa merg sa imi faca, in zilele 10-12, ca atunci este cel mai concludent.
Gabitza ce le dai pt mucisori? Inafara ca ii aspriri. La noi nu a fost suficent serul si aspiratul mucilor.
Simina 3 luni mi se pare foarte mult. Fugi la dr. Ziceai ca te si inteapa la incheietura piciorului, sa nu fie ceva chistulet.
Ionelamaria vazut poze frumoase. Sa cresteti mari si sanatosi!
RamonaC bravo, uite ca ai reusit cu alaptatul. Inect dar sigur, vorba aia
Lumi smecheruta de Annabele.
Miany ce scump ii David. Is tare dulci cand isi descopera mainile, picioarele. Sa vedeti ce fain o sa fie cand isi descopera vocea
Lavi cuma fost la cabana de rev?

Gata, ma duc la somn! Noapte buna!

Mergi la inceput