**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani cu sanatate in noul an!

noi va mai citim din cand in cand din umbra, urmarim in momentul de fata diversificarea inceputa de unele zmeurici, noi papam de o sapt. mar ras si suntem f ocupati, caci zmeurelul sasha are un fratior mai mare dar tot micut si el si solicitant.
asa ca greu reusim sa va scriem doua vorbe dar va cunoastem
un an bun si la multi ani zmeureilor celor ce au implinit deja si celor ce urmeaza sa implineasca jumatate de anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fetele ! In primul rand prospatele mamici Mcrissa si Rocco, sa fie sanatosi bebeii si sa se bucure de ei !
Elena adina , intr-adevar seamana bebe cu Laura mea !
Noi ne chinuim cu mancarea , abia astept sa ii iasa dintisorul , caci nu se mai poate , daca asa o sa fie pana ii ies toti. Sper sa inceapa sa manance mai bine , folosim si peritol sirop la recomandarea pediatrei , deocamdata cu cu prea mare efect , speram in curand sa manance mai bine !
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PrimulRevelionLauraMaria5LuniJumatate
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si Edi cam face figuri la san...ba rade, ba se stramba, orice si suge putin. ma mir cum de a luat 300 gr luna asta... noroc cu cele 2 doze de lapte congelat, de nu, nu punea nici atat.

Felicitari MCrissa si Roco pt. bebei! refaceri rapide, mult laptic si bebei cuminti!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

,deja am experienta.buna seara si LA MULTI ANI!am tot luat notite despre diversificare,din ce am citit aici,motiv pt care vreau sa`i ofer alinutzei un mare si o pt articolul acela de la OMS,felicitari,draga mea,nu stiu cum mai esti in stare sa si "gugalesti",dar eu una iti multumesc!
solike am citit ce ai zis de dintisori,noroc ca denis cand e aproape adormit da drumul la san,dar trebuie sa stea cu nasucul in el,ca altfel o luam de la capat.
Giova eu stiu ca de la 4 luni media de luat in greutate e de 500 gr,minim nu stiu,dar 9 kg la 6 luni eu zic ca`i mai mult decat ok.bine ca ati ajuns cu bine acasa,la ce ninsori au fost prin tara.
criss noi avem deja 6 lame,cutite,dintisori,spune`le cum vrei
,deja am experienta.inainte cu cateva zile sa`i sparga nu mai papa.suge putin de tot si la intervale mari de timp.daca pe 28 i`a iesit primul dintisor,nu cumva vine si al doilea?altfel,mofturile la papa nu mi le explic.Denis cum s`a linistit,revine la normal cu papa.
noi de revelion am fost la nasi.Denis a dormit pana la 23:45,ne`am uitat la focul de artificii,iar la 00:30 a adormit iar.oricum a fost cea mai frumoasa trecere dintre ani din viata mea.
despre diversificare,am zis asa:la masa de pranz cereale din orez.apoi vom adauga supita,iar la sfarsit massa de fructe+suculetele.oricum mai am 2 sapt de research`uri.singura mea dorinta este ca puiutul sa nu fie mofturici.
siacob felicitari pt papa.deja papati mult.in cat timp ati ajuns la cantitatea asta?
moni eu cred ca manutele au ceva,miere sau cine stie ce pt ca nu cred ca e aici vreo zmeurica sa nu fie toata ziua cu mana in gurita.dar eu am descoperit ceva mai interesant decat mana lui(e drept,nu tot timpul):MANA MEA,degetul,cotul,nasul...orice poate musca si sa nu`l doara pe el,sa se amuze cum ma inrosesc eu de durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Un an nou fericit dragi surate va uram si noi!

Noi am plecat la tara pentru noaptea de revelion, cu emotii, sa nu fie frig, sa nu raceasca Iarina .... si in final am stat 4 zile ca tare a fost frumos. Am avut cel mai frumos revelion, tinand puiul de manutze sa nu se sperie din cauza pocniturilor ce "marcheaza" evenimentul.

In 30 decembrie am avut cel mai frumos cadou din partea Iarinei: a spus "ma-ma" clar, si de 2 ori . Prima data a auzit-o doar sotul, a 2-a oara amandoi; imi venea sa o mananc. De atunci ... nu a mai zis, insa in 2 ianuarie a zis "an-da" (e numele nepoticii mele pe care o urmareste cand e prezenta ) deoarece noi ii tot repetam numele. Dar si asta doar odata . Oricum, de cam o luna incoace era mai putin "vorbareata" decat era ea in mod obisnuit (apropo de intrebarea venita de la Ungaras) dar de la Craciun so-a dat fata drumul si bombane toata ziua de iti e mai mare dragul.

In alta ordine de idei, de o saptamana suntem si noi "diversificate"; am inceput cu masa de 11-12 cu suculet de morcov, apoi suculet si pulpa de mar si eu zic ca ne prezentam bine, in sensul ca accepta bine papa, nu o scuipa, casca gurita cat ii trebuie, cand nu mai vrea nu mai deschide guritza . Sper sa fie tot asa de cuminte.

la toata tufa de irezistibile zmeurici Craciunici; sunt adorabili fara exceptie!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Solike, pai cum sa privam bebelusii de alaptatul de noapte? Nici gand! Nu ii dau apa in loc de lapte sub nici o forma.
La noi Magii nu is asa de populari, noi suntem in Nord, in Mexico City si prin sud is la mare cinste, cu cadouri si chestii, mai tari decat Mos Craciun. Noi mancam o "rosca" un fel de cozonac si atat.
Dar asteptam scaunelel ca sa incepem si noi diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LA MULTI ANI,fetelor sa fiti sanatoase ,sa aveti bebei sanatosi si voiosi si tot ce va doriti!

sunt aici va citesc dar, am asa o stare mai proasta si nu prea am avut chef de scris.......am citit ce a scris Giova si m-a rascolit .....inainte de sarbatori am avut un deces in familie(un var 35ani) a fost genul de intamplare care te face sa te intrebi dece mie si dece el.....ce s-a intamplat defapt nu stie nimeni... cazul a fost si la tv ,ca de acolo am aflat de era sa scap copilul din brate cand am auzit si am vazut-o pe nevasta-sa ....sinucidere sau accident ...nu se stie ...dar eu cred ca a fost accident ca nu avea motive

Gata nu va mai intristez......

in rest sarbatorile au fost frumoase,revelionul cu peripetii si haz mare... Alex a ramas acasa cu cumnatii care s-au oferit sa aiba grija de el... dar cred ca nu o sa se mai intample ca sunt rupti....greu cu 2 copii

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

noi cu diversificarea stam bine, mancam de azi si cu carnita.....zicea cineva de telina..ca am uitat cine....noua nu prea ne-a placut si am evitat sa o pasez ,am inteles ca multi copii o refuza ,cica ar fi prea aromata noi mancam dovlecel, morcov,pastarnac(ne place tare),cartof dulce,ocazional fasole verde ca a cam strambat din nas la ea.....un pic de branzica,putin iaurt
la fructe, papam mere, pere,banana aaaa si am mancat si avocado si i-a placut

Pe 14 facem si noi 6 lunite si rapotam 9.200kg de masurat nu l-am mai masurat dar ,la unele lucrucrusoare trebuie sa ii iau de 1 an ca ii sunt mici cele de 6-9luni iar la pijamalutele de la piciul avem chiar si de 18 luni . Nici nu mai stiu cum sa le iau cateodata ii iau prea mici si ma oftic ca nu apuca sa le imbrace decat odata si le trimitem la varul Patrick , ca i-am scutit de o gramada de cheltuieli cu hainutele si i-am trimis si centrul ca pt noi nu mai prezinta atractie ca am crescut si ni se pare infantil

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani dragutelor
Sa va aduca anul nou multa sanatate voua, zmeuricilor si tuturor celor din familiile voastre si tot ca va doriti voi.

Noi am petrecut acasa de revelion impreuna cu parintii mei si cu niste prieteni. A fost cel mai frumos revelion pt ca la ora 12 imi tineam in brate copilasii care s-au trezit cat am ciocnit noi un pahar de sampanie apoi au adormit imediat ce i-am pus in patut.

Ana a invatat sa tipe si ii place la nebunie asa ca asta face toata ziua. Tipa si rade. creierii nosrti sunt flenduri dar ea se distreaza.
stau amandoi in fundulet iar daca le faci pe plac si ii lasi sa stea si in picioare sunt foarte ferii si mandri de ce pot ei sa faca.

mananca toate jucarii dar le si studiaza. daca are ana o jucarie in mana atunci matei se intinde sa ii ia jucaria si la fel face si ana daca are matei o jucarie. cea mai buna jucarie e cea pe care o are celalalt.
Dintii astia se incapataneaza sa iasa desi se vad dar nu vor sa strapunga gingia asac ne enerveaza rau.

Nici piticii mei nu au luat prea au luat bine in greutate. de maine as vrea si eu sa incep sa le dau ceva dar nu stiu ce. sa le dau suc sau sa le dau putin pireu. Sunt in mare dilema.

pana una alta sa ne laudam si noi putin cu niste poze sa vedeti ce mari ne-am facut aici.

Pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Buna seara!

Nu am prea intrat pe aici, asa ca nu va cunosc inca, dar picii nostri sunt cam de aceeasi varsta, asa ca mi-ar face placere daca m-ati primi si pe mine sa discutam.

Eu am un baiat mare si frumos de 4 luni jumate (cand spun "mare" vreau sa zic...chiar mare , a trecut de 8 kg si 70 cm - cred) Nu stiu ce sa va mai zic despre noi.... nice to meet you!

Mergi la inceput