**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata fetelor!
La multi ani/lunite tuturor sarbatoritilor de azi.
Am o mare intrebare:mie nu mi-a venit nici acum ciclu menstrual,e normal?(inca alaptez).

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Neata fetelor!
La multi ani/lunite tuturor sarbatoritilor de azi.
Am o mare intrebare:mie nu mi-a venit nici acum ciclu menstrual,e normal?(inca alaptez).

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

Nici mie..si io alaptez. Nu-i asa ca e bineeeee?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

E super tare.Oricum nu mi-e dor de EL ca uram acea perioda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumim de urari fetelor!!! Azi mergem la bunici sa o sarbatorim pe Laurici, pe bunicul si pe cumnatul. O gasca mare de Ioni.

Alinutza, multumesc, misto blogul tipei.
Anielas, acum fierbe supica dar tot cu morcovi si patrunjel. Daca mancam in deplasare sa nu faca figuri ca nu le place noul aliment. Oricum am luat si telina si dovlecel, dar acum ma bate gandul sa bag pastarnac. Tu din ce faci acum supica si in ce ordine le-ai introdus?

Si fetele mele dorm toata noaptea, dar asta o fac demult. Dar azi s-au trezit pe la 6, cand ora lor de trezire era 8. Le-am dat lapticul si inapoi in patut. Au tot vb pe acolo si intr-o vreme au adormit.

Inca nu facem rostogolirile, dar nu ma las. Oricum la sf lunii mergem dinnou la kinetoterapt sa vedem ce scheme mai are pt noi.

O zi frumoasa!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Imi cer scuze ca dau buzna dar am nevoie de voi ,adica Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani tutori zmeuricilor, mamicilor, taticilor care poarta numele de Ioan

Giova, la multi ani pentru Marco (chiar daca cu intirziere)! sa creasca mare, sanatos si frumos!!

Alinuta, imi pare rau de reactiile lui Eric
asa putin lapte scoteam eu inainte sa inceapa sa suga, chiar mai putin. nu ai mai incercat deloc sa il pui sa suga singurel??
Multumim de link cu magazin bio. l-am trecut la favorite. cit mai stati la Iasi?

Alina, Daniel doarme noaptea cap -coada, asa a dormit mereu. in prima luna se trezea sau de multe ori il trezeam eu pe la 4-5, ca mi se parea ca sta prea mult fara laptic. acum doarme de pe la 23-7, papa, si doarme inapoi pina la 11-11.30 (acum inca doarme, si a adormit inapoi cind am plecat dimineatza cu Rebe la gradi). De atunci am venit, am mai stat la taclale cu bunica'sa, am mai strins ptin casa si acum profit sa scriu un mesaj. sper sa ma lase sa il terminNici eu nu am de gind sa ii dau nimic pina la 6 luni, doar lapte praf daca va fi nevoie.

Rallu, tu mai iei pompa de muls la servici?

mq, mai e bunicuta la tine? super cu ce a inceput autodiversificarea

Motana, asa e, Rebecca seamana cu taica'su, dar are foarte multe din fam mea, la privire, aerul, care de multe ori o fac sa semene mai mult cu noi. Iar el seamana numai cu noi, mai mult cu sora mea cea mare.

Daniel (noi il alintam Nuki) e in continuare foarte cuminte si foarte vesel. isi maninca pumnii si baleste de zor si cred ca de ce mi-e frica nu scap, va avea canini prima data, cel putin asa se vede, 2 punctulete albe in zona lor. are cam 6,7 kg, dar pare mai grasan, cel putin la brate si picioruse. Vorbeste toata ziua pe limba lui, pina acum cel mai bine zicea "g, ngg, baaa, " acum vad ca zice mult "m", de parca astept din clipa in clipa sa zica iar mama. rebecca il iubeste foarte mult.

Pooh, si Rebecca maninca f prost, de fapt vrea multa atentie si vrea sa o hranesc eu, sa o imbrac eu, seara la culcare o apuca cel mai mult, ca in timp ce eu il alaptez ca sa adoarma, vrea sa o tin in brate pe ea, imi zice ca nu o mai iubesc, plinge, e maraita din orice. of, sper sa treaca, dar oricum de ce am mai aflat si de la alti parinti, cred ca e normal asa, probabil ar fi fost anormal daac nu ii pasa. Important este ca pe el il iubeste ff mult. am si testat-o (nu stiu cit a fost de corect) dar am intrebat-o daca vrea sa il dam pe Nuki la altcineva sa ramana ea singura cu noi. Bineinteles ca a zis "nuuu, ca e iubitul nostru!!!).
succes cu dieta!!

Alinuta, succes si tie la dieta. in general o persoana sanatoasa depune de sarbatori, mai ales daca e si acasa la mama
eu, inca inainte de botez cind am inceput sa am durerile de bila, am inceput sa maninc mai de regim, fara a face insa foamea. la fel, cit mai disociat. eu oricum nu maninc patiserie si prostii din astea, nu beau sucuri decit extrem de rar. supele sint pe locul intai, gratare, brinzeturi,salate si paine integrala si nu mai maninc dupa ora 6pm, decit un mar sau ceai. am observat ca laptele si mie imi face rau, ma baloneaza ff tare. dar alte lactate nu.
la mine a functionat foarte mult, asociat si cu 2 copii acasa, in priza toata ziua, noaptea nu pot sa dorm mai devreme de 1, ma prinde chiar si 2-3 la tv, am ajuns la aproape 63 kg! cind am ramas insarcinata aveam undeva intre 68-69, cind am mers sa nasc aveam cam 73, dupa care pina la criza de bila oscilam intre 66-67. la mine atirna mult si sanii, vorba lu' mq "un bub 1 kil". ma simt asa bine, cel mai mult am slabit la fund si picioare, ca in partea de sus predomina laptaria inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

La multi ani Ioan/Ioana! Sa traiti cu numele!

Inca un pas pe loc in diversificarea noastra...nici para nu a fost castigatoare. Maine am alt sortiment de para, poimaine vedem ce mai incercam.
Aseara am facut vaccinul de 6 luni. Pana acum n-a avut nicio reactie, doar s-a foit cam tare azi noapte, fara sa se trezeasca sau sa planga.
Avem 8.1kg si 68 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Referitor la dormitul noaptea...Sara doarme de la 2 luni jumate toata noaptea. In jur de 9-9.30 seara imediat dupa baita adoarme si se trezeste pe la 8-9 dimineata. O perioada am zis ca inebunesc din cauza de sani umflati de lapte, dar nici nu ma puteam indura s-o trezesc. Ma trezeam uda toata. A durat cel putin o luna pana s-a reglat lactatia. Ziua, ce-i drept nu prea doarme,ne chinuie rau dintii acum, doarme mai mult in reprize de 20-30 minute. Mare lucru nu prea pot sa fac, dar sunt multumita si asa.
Acum problema e ca nu prea pot eu sa dorm. Si pe mine m-apuca uneori si 2-3 noaptea.

Parerea mea e ca fiecare copil e diferit si au multe motive pentru care se trezesc noaptea si nu neaparat se trezesc ca sa pape. Spre ex. fetita cea mare s-a tot trezit noaptea pana la un an jumate cand m-am hotarat s-o intarc. A fost groaznic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici!

La multi ani Ioanelor si Ioneilor!

Nici mie nu mi-a venit ciclul, am aproape un an jumate de cand nu mai am, e minunat.

Tanimi, mie pediatra mi-a zis ca dupa 10 zile dupa prima masa sa incep cu a doua masa. Bine, eu am inceput su supa de legume de la 13-14, iar dupa 10 zile cu piureul de fructe de la 10-11. Cred ca ideea e sa lasi o perioada stomacelul sa se obisnuiasca cu prima masa apoi sa o introduci pe a doua. Eu am asteptat 10 zile.

I-am pus aseara lui David iar supozitor ca sa faca kk si de 2 zile nu i-am mai pus morcov in supa, iar azi dimineata i-am dat iar para si vad ca a reusit s faca kk azi singurel, kk care seamana cu ce facea cand papa doar laptic, nu chestia aia groasa si lipicioasa de ieri...Oricum ma bucur ca a reusit singur.

Azi avem iar program de plimbare, ca e caldut si frumos afara.

Pupici la zmeurici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Ioan/Ioana si derivate din ele

am fost cu Edi la dr. pt. revizia de 6 luni si raceala luata de la mine. a dat in bronsita si cred ca ne asteptam si la otita, ca-i miroase urechiusa.
Dr. e saraca disperata...nu mai stie ce sa-i dea, ca sa-l rezolvam odata. sa vedem acum. e clar ca dupa cele 2 antibiotice luate i-a reveniot...asa ca nu bacteriana, are el o sensibilitate si asta trebuie tratata.
Incepem diversificarea in forta, caci e ditamai baiatul. M-am speriat ca doar 300 gr a luat luna asta, mi-a zis ca sa ma linistesc ca oricum e cu 1 kg in plus fata de cum ar trebui si ca acum poate se echilibreaza ....ca a luat prea mult la inceput.

azi i-am dat tot dovleac, fara alte legume ca nu aveam timp sa fac. vad ca-l mananca...daca reusesc sa-l prostesc sa deschida guritza. cand vede lingura o inchide.

nu am citit ce ati scris, ca sunt pe fuga...am ceva musafiri si casa e dezastru dupa seara trecuta.
revin cu detalii cand pot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput