Viata in Germania (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alina, DidiAlex si Vikinga, multzam fain de raspunsuri. Amu trebuie sa ma hotaresc ce sa cumpar

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Stiti cate tigari se poate aduce acuma din Romania?
poate stie cineva
danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acum 2-3 ani era 200 de tigari, un cartus, ca aducea mama pt un prieten de aici. Nu stiu daca s-a schimbat ceva.

Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

poate stie cineva
danke

un carton de persoana

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

poate stie cineva
danke

1 carton de persoana .daca ai cumva mai multe si nu le declari ,iar la control le gaseste ,platesti pretul tigarilor ce le ai in plus ,intreg ,plus o amenda.sincer nu se merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui armic

Albertje eu locuiesc in Köln ,si orasul meu drag e Clujul. Am citit intr-o postare de a ta ca primul tau copil e nascut la Cluj ca si al meu de altfel.

armic ,pe unde esti? e frumos afara ,hai sa ne gasim in vreun parc !astept un semn de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armic spune:

Sunt aici,si eu asteptam raspunsul semnului,ti-am scris pe pm dar din pacate vad ca nu a ajuns la tine,mai incerc acum.
O seara frumoasa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salutare nemtoaicelor!

nu am mai intrat de mult pe aici, scuzati-ma daca nu sunt in tema cu noutatile. Parca citisem undeva ca Vikinga a nascut?
Vikingo...un pupic vantacios,tot de la o "nordica"!Poate voi ajunge si eu din nou pe Sylt si apuc sa te vad la fata! am fost de altfel de 2 ori acolo, imi place insula la nebunie....da cui nu i-ar place?

Si daca tot sunt aici va dau si eu o veste buna, anume ca voi ingrasa si eu randurile mamicilor de pe forum!Cum zice sotul meu asa de dragut:"Wir sind schwanger!". Pe la mijl lui oct. ar fi "der Abgabetermin".

un Wend placut tuturor

Panseluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Heeeei! acuma vad ca am primit si eu o steluta! Uraaaaa!Pe ce criterii se dau, nu stiu....dar nu face nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Panseluta,felicitari,sarcina usoara si la termen!
Ce de bebelusi pe la noi,fain!

Vikinga,cum e cu 3,cum te descurci?Hai ca tu esti optimista,mai da-mi si mie,bitte!

Mergi la inceput