Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 21
CarlaV spune:
Luna, felicitari pentru cetatenie! An scris despre ce face Saby ca un bilant, chiar nu cred ca e cea mai cea si nu vreau sa o compar pe nimeni. De acord cu tine ca este inutil sa stie literele la varsta asta, dar cand copilul de 1 an intreaba ce este litera respectiva pe care o vede pe tricou, pe numarul masinii, pe ambalaje, atunci ii raspunzi, nu? Sunt sigura ca multi copii fac asa. Din joaca a invatat Saby tot ce stie, din dorinta proprie, nu ca as fi organizat eu ceva. Crede-ma, avandu-le pe amandoua acasa, avand si de lucru si de tinut cat de cat casa, nici sa vreau sa o invat ceva in mod organizat nu as avea timp.
Dana, foarte dulce Daria cu puzzle-ul!
Mie mi-a placut sa fac puzzle cand eram mica, dar aveam unul singur, cu 3 harti (Romania, Europa si Globul).
Ai dreptate ca Saby se plictiseste foarte repede, are nevoie de stimulare, dar prefer sa si-o ofere singura
. Si ei ii plac mult enciclopediile pentru copii, dar ne-a pus si in situatii jenante. Am fost in vizita la o fetita de 8 ani care prefera sa se joace cu papusi si animale din plus, iar fii-mea s-a apucat sa le inventarieze: asta e mamifer, asta e reptila etc...
Copilul celalalt nu stia despre ce e vorba.
Prietenul Sabinei stie cum se numesc toate speciile de dinozauri care au existat vreodata, cu descriere detaiata, tot. Eu nu le stiu. Deci copiii retin foarte repede daca ii intereseaza ceva.
Lachi, bine ati revenit. Ai pus poze? Cum a fost, in afara de mushte? ![]()
Si pe noi ne paraste Saby la greu, "mami da din mouse, se joaca cu bile", "tati a varsat laptele pe aragaz" etc.
Alina, sigur ca toate suntem fericite ca ne sunt copiii sanatosi si afectuosi
. Asta nu exclude alte relatari despre ce fac copiii sau cum ne intind nervii.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
neata
daca n-aveti nimic impotriva, schimb capitolul.
o sa dureze un pic, vad ca merge iarasi forumul foarte prost
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
capitol nou.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba