**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 8
lavinia.p spune:
Buna buburuze mari si mici!
Noi suntem cam maraiti, dintii astia sunt de vina, inca ne trezim la 12 noaptea si pana la 2 e fresh ! Nu stiu cand si-a stricat asa programul, el la 22-22.30 dormea si pana dimi la 7-8, apoi papa si iara somn pana la 11-12. Nu stiu ce s-a intamplat. Noi stam bine in fundic, deja prinde spilu cu rotobilul, in curand fuge dupa mine prin casa ! In rest nimic nou de la noi !Sotu se pregateste temeinic ca va incepe noul job, adica va fi taximetrist, asta este nu avem ce face, decat acasa mai bine umbla toata ziua !
Lisa momentan nu ma bag la cura, vreau sa fac niste analize ca in ultimele zile ma cam ia cu ameteli, deci posibila anemie, dar va urmaresc si bafta. O sa-mi notez si tin si eu dupaia dc ies ok analizele !Lisa tare faza cu cuparatul de creier de la magazin.
Simina si Rares are tot 7 luni si 2 saptamani si abia acuma de cateva zile sta singur in fundic nesprijinit, deci nu te impacienta, mai ales ca aveti doar 4 lunite, aveti timp sa le faceti pe toate !
Bamsy si eu vreau sa-i dau peste, sa vedem daca-i place. De care i-ai dat si cum l-ai preparat ?Eu i-am mai dat la masa de pranz : orez cu carnita si brocoli, cartofi cu brocoli si carnita, orez cu un sfert de ardei gras rosu si morcov-iese o culoare faina, tot cu degetele in bol e Rares cand ii dau-tocanita de pui cu praz, daca imi mai aduc aminte iti mai scriu ! Aceeasi problema o am si eu, am ramas cu burtica, in rest sunt cam cum am fost inainte sa raman gravi, dar oricum vreau sa mai slabesc pana pe la 55 kg ![-@]
Cris tare dulce-i putosul mic, sa creasca sanatos si frumos ! Pup ciorditoarea mica, cum a ciordit ea lingura de mamaliga !
DanaMI la multi ani cu multa sanatate si voua !Bine ai venit ! Iti doresc din suflet multa sanatate la Bubu mic, sa va faceti bine odata !Am vazut pozicile de la Craciun sunteti tare frumosi
Cuscra ma bucur ca a v-ati simtit bine la ferma.Va pup dulce si neaparat trebuie sa ne vedem zilele astea ca si mie mi dor de voi ! Tin pumnii sa-i revina pofta de mancarica ! Ati fost la pediatra ?
Revin cu cealalta parte din mesaj, numai nu vreau sa se stearga fiindca sunt patita!
Va
Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CuPiticulAfaraLaPrimaLuiZapada#5417394568593775874
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un mic campion, te iubesc mult piticanie mica!
lavinia.p spune:
Ttenzika sa treaca nervii si eu pateam asa cu rares, nu vroia numai laptic si gata, ca sa nu mai vb de gris in lapte ca nu-i place!
Picky fetita ascultatoare, e o frumoasa, am vazut pozici cu pletoasa ta , muaaa!
Daniella foarte tare filmuletul cu Denis, e un scump!
Miruta m-as baga la toate dietele, dupa ce imi fac analizele si dc ies ok ma bag
Deea felicitari pt dintisor uau ce colectie aveti! sa iasa fara dureri! Nu stiu daca este normal sau nu, dar de ce n-ar fi? Noua pana acuma ne-a iesit unul apoi celalalt, momentan avem doar 2!
Deea am vazut un baietel tare mumos si ce cretolin e!
Picky vai ce ati mai indurat si voi la nastere!
Reby am sa merg mersi de raspuns\!
MangaGirl multumim!
Fetele revin mai tarziu s-a trezit piticul meu!
Va pup!
Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CuPiticulAfaraLaPrimaLuiZapada#5417394568593775874
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un mic campion, te iubesc mult piticanie mica!
Simina1980 spune:
Buna seara!
Eu va scriu de la munca-am reinceput munca de cand avea Andu 2 luni si jumatate-nu am avut incotro cu criza ......oricum bebe e pe maini bune adik cu bunica mea care iubeste f mult copiii si mai mult si copiii o iubesc pe ea.In timpul zilei ma duc o data pe la pranz sa-i dau sa suga iar in rest papa lapte praf si mai nou piure de legume.
Voi la cat timp dupa ce le-ati introdus in alimentatie legume le-ati dat si fructe?Ca ma bate gandul la masa de 10 dimineata sa-i dau si piure de fructe.
Va multumim mult ptr aprecieri!
Mamica de Razvan-Alexandru
bamsy spune:
laviniap merci pentru idei, chiar bune, salau i-am dat facut in cuptor cu ulei de masline
mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
Simina1980 spune:
Bamsy ai o printesa de fetita!
Picky_toto si tu ai o scumpete de fetita cu codite!
Si eu imi doresc o fetita f mult insa mai asteptam sa mai creasca Andutu caci imi imaginez ca e f greu cu 2 bebei. Si oricum trebuie sa uit cat de grea a fost nasterea ca sa imi fac curaj sa repet experienta.
Picky_toto spune:
Am scris mesajul si am apasat pe trimitere din greseala asa ca acum scriu continuarea
Daniela, off si tu ai trecut prin atatea la nastere, e bine ca acum totul s-a terminat si e bine...asteptam tura 2...cand isi va face aparitia bb2
Sa nu uit din nou, multumesc fetelor pentru raspunsuri legata de pernuta...vada ca adoarme pe ea numai cu tati, la mine nu prea vrea. Am pus-o aseara in tatut la ea cu perna ei, a dormit pana la 12 api s-a trezit, am culcat-o la loc dar fara perna si pe la 2 a facut din nou ochii si a luat-o mami langa ea in pat, dar fiica mea avea chef de vorba si de iubit...sa vedeti ce ne mai mangaiam noi doua si ne pupam...
Deea mai e si a mea incapatanata, si de multe ori se intampla sa ii zic ca nu are voie sa faca acel lucru si se uita la mine razand si cu limba scosa si tot face acel lucru...Pe tati il asculta mai repede decat pe mine...SA iti zic o faza legata de copii cei mari...o discutie intre mine si ei...eu "va e frica de mine?!" ..ei " daaaaaa!!!!, dar de tati mai mult decat de tine" ...eu "pai de ce va e frica de mine, ca doar nu va bat?"...ei" nu, dar ne pedepsesti si tipi"...eu "si de tati de ce va e frica?...ei" ca atunci cand se enerveaza face urat si tipa tare...."...tot ei" dar tie nu iti e frica de tati cand se enerveaza?"...eu "pai nu, ca sunt mai mare ca voi si tip mai tare decat el"...Eu sunt "Scorpia" ptr ei..si ptr nepotul meu....de mine are frica chiar si baiatul unor cunostinte de pe aici care vine sa se joace cu Tony...si daca nu o asculta pe maica sa,(mai ales cu mancatul) ea il amentita ca il trimite la mine...si sa vezi ce imedia executa .....Acum sunt curioasa ce discutie o sa am cu fata mea, oare ea o sa aiba frica de mine?!
SSABrya vazut poze cu Bryanna, o scumpete, iar cele cu sania sunt mortale...o buburuza mica,roza si totul alb...iar peisajul e ff frumos
Eumada precoce puiutul tau..si ce frumoasa este..e toata vesela, si foarte curioasa din ce povestesti tu...70 cm si 8 kg la 4 luni jumate?! pai e bine facuta...noi de abia acum la aproape 8 luni(deh' fara o zi) avem cam 8200-8300gr(diseara o cantaresc sa stiu sigur), si la cm, cred ca am ajuns si noi la 68-69...Felicitari ptr puiut, tare frumos
Corianna eu nu am folosit niciun fel de babyfon, nau am avut nevoi de el.
Cris ce face Miru? A iesit eticheta? Ma bucur ca ti-au placut pozicile iti dai seama ca stiu ca nu poti pierde nici o ocazie in care sa imi vezi pletoasa...cum nici eu de altfel nu pierd ocazia sa o vad pe terorista mica ...si de abia astept sa ne reintalnim din nou ...ca acum pot sta mai mult la vb, nu mai are colici
Anna_mama sa va distrati de minune, mai ales ca ati prins si zapada, te asteptam cu multe poze [pup ]Nu are preferinte rele la mancat...
Simina pai atata timp cat e plina de energie, nu ai de ce sa iti faci griji in privinta statului in fundulet...e timp destul...vazut pozici, e un frumusel foc ..iar pozele sunt foarte dragute ...
Daniela, Cris cafeaua a trecut de mult...api pana termin eu de scris...se apropie cina...si nici macar nu m-am apucat de calcat....
Cris cu sosetele patim si noi la fel, le pierde pe drum...apoi le vede pe parchet se duce spre ele sa le ia, dar le prinde cu premergatorul si le taraie pana ajunge la mine ...Am incercat is eu cu o alta tastatura...da' parca a lu' mami e mai buna...
Ttenzika, multam...adormise in premergator si sotul a zis ca nu trebuie ratata ocazia de ai facem niste poze, ca nu o sa ne mai intalnim cu asa ceva
Miruta stai sa caut majoreta aia, gata am gasit-o hai la slabit...bafta multa !!!!
Daniela, primeste si Picky cadou de Craciun si e tare fericit.
Lavinia, off mititelul, nu ii dai nimic ptr dinti, un supozitor sua nurofen inainte de al culca, ca sa doarma bine? sa ii treaca durerea si sa apara mai repede dintisori. Apropo de analize...am avut si eu pana de Craciun stari de oboseala, ameteli, greturi, insomnie si primul lucru care l-am facut a fost testul de sarcina ...chiar daca menstruatia nu mi-a venit inca...Bafta sotului tau la job, e bun si acesta decat deloc, mai ales pe criza asta...orice job e bine venit. Iar tie bafta la analize, sa iasa bine
Simina spor la job, te inteleg cum este..si eu cat de curand voi relua munca, o sa imi fie greu sa ma desparte de buburuza...dar nu avem ce face..mai ales ca inca nu stiu sigur unde o voi lasa, ori la cresa, ori vine mama mea din tara....Legat de fructe, eu i le dau seara. De cat timp papa piureu de legume si ce fel de legume papa? Ai putea sa incerci ptr inceput cu un fruct si sa vezi ucm reactioneaza.
Givana, Relusha, Ramona, Carina, Nela, Dyana ...fetelor tot in petreceri o tineti?
Gata, am ajuns la zi si sper ca nu am uitat pe nimeni...
Multumim fetelor ptr cuvintele frumoase la adresa Stefaniei
Intre timp am si culcat-o asa ca acum merg sa bag rufele la uscat si sa ma apuc de calcat
Va pupic!!!
aaaaa sa modific intai listuta... ...ca iar uit...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun
Simina1980 spune:
Andu papa piure de legume de aprox o saptamana.Am fost in concediu de sarbatori si am zis ca e cel mai bun moment sa incepem diversificarea-i-am mai dat inainte suc de morcov si de mar insa cate putin ca nu prea i-a placut.
Picky_toto spune:
Simina multam...noi ne-am dorit mult de tot o fetita..mai ales tati, de aceea e tiza lui
Pai atunci ai putea sa incerci si cu un fruct, dar daca nu ii place un il obliga, mai lasa-l cateva zile si incearca din nou...simplu sau combina-l cu cereale. ...A mea la inceput papa ff bine legumele, ii placeau mult, dar refuza fructele, si acum unele fructe nu le papa, dar un o oblig ...ii dau fructele pe care le accepta chiar daca i le dau zi de zi....
Bamsy
Am facut modificari in listuta, aruncati un ochi, sa vedeti daca e ok
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun
Simina1980 spune:
Referitor la listuta-completare si la noi-greutate 3000 gr,50 cm,apgar 9
Data nasterii mele 11 sept 1980
Multumim
DanaMi spune:
hello,
am intrat doar sa va salut, cat am pauza de o tigara
Picky, Bianca a avut la nastere 47cm, la ora 17.20, 37 sapt si eu8 sunt nascuta pe 27.06.1976 ( se pare ca-s cea mai batrana dintre buburuzoaie )
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009