**Buburuze de 2009 in actiune(2)**
Raspunsuri - Pagina 20
Relusha spune:
Buna seara, mamici de buburuze
... dam si noi un semn.... suntem bine, Radoze e un pic marait....
eu m-am apucat de invatat si asta e cauza lipsei mele....luna viitoare ma asteapta licenta... asa ca mai rar pe forum, mai mult prin carti...![]()
va pup pe toate!!!
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
dani3lla spune:
Moooooaamaaaaa cuscra s-a spart teava cu pozeeeeeeeee............ma uit la toate toate si revin

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
cris_82 spune:
ttenzika ufff,si soata asta nu putea sa se ganseasac la altceva?
saracul de el..s-a impiedicat de siluetele noastre
picky pozele sunt mai la gramada
si tarziu mi-am dat seama ca am pus si una de-a voastra
..era si cazul sa-mi fac un cont,dar lenea astea
..si a mea tremura cand era micuta,acuma e tare batoasa![]()
relusha spor la invatat si tinem pumnii sa fie cu cinstire duda examen
picky eu i-am dat castravete si i-a placut la nebunie![]()
cuscra care teava ?ca e ditamai conducta la cate poze am pus![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
bamsy spune:
Salut!
La multi ani buburuzaradu deian de relusha!!!
Revin mai tarziu.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
dani3lla spune:
cuscra gata am vazut-o pe terorista de nora'mea...e foarte tare...cum se uita la beteala ...si ce i-ar face...nici nu vreau sa ma gandesc
si ce mai strange omida aia in brate cand doarme,si ce pozitie smechera are in carucior...si cel mai mult imi place cum vandalizeaza ea tot 

....si pun pariu ca tipa cu rochita albastra de la botez e sor'ta ca semanati la ....greutate![]()

picky nu pot sa tin dieta oricat de mult mi-as dori....nu am vointa in sensul asta
Incerc sa ma abtin totusi pe cat posibil de la dulciuri si bauturi racoritoare
Si Denis tremura asa din cand in cand si de obicei atunci cand e prea obosit
relusha pai bafta la invatat si sa ne spui cand sa scoatem agitatele alea ca de cand nu le-am mai scos la inaintere li s-au atrofiat muschii
cuscra conducta,superconducta ce o fi dar sa ai grija de acum incolo sa circule poze pe ea ca altfel te bag in gura lu gineritu si nu stiu cine te mai scoate de acolo![]()

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
Ramona.P spune:
La multi ani!!! tuturor care poarta numele Sfantului Ioan!!!!!Multa sanatate si fericire va dorim !!!La multi ani!!! 
Picky ... Eu i-am mai dat Biancai cate o felie de castravete sa mai molfaie la ea de vreo 2 ori...nu e tocmai relevant,dar nu a patit nimic. Zilele astea vreau sa-i fac si pilaf cu pipt de pui si apoi o macarica de mazare tot cu piept de pui...sa vedem cum o sa pape. A mea si acum tremura cand nu are rabdare ...mai ales cand ma vede cu sanul afara sau cand isi vede bolul de mancarica...pana-i pun barbetica si ii asez locul sa pape ii tremura mainile si picioarele si parca putin capul.Daca ai intrebat 2 pediatri si ti-au zis ca momentan e ok...incearca sa nu-ti mai griji...dupa cum vezi nu numai pletoasa ta mica face asa. 
Cris ... mama mama...chiar ma gandeam cand ai degand sa pui niste poze pe site sa le vedem si noi in voie...ca pana acu ne dadeai cu portia. E o dulce sumo a ta
Relusha ... spor la invatat si
si lui Radoze!
Daniela ... da nu-ti mai face atatea griji cu kg astea...ca barbac`tu si fii`tu te iubesc oricum...ca si noi de altfel!!!!Si ar trebui sa lasi ciocu mic....eu ti-am zis ca numai gura e de tine...cand ii promiteai cuscrei ca-i donezi kg....da tu ai zis sa tac si ca te fac de ras pe forum...dar s-a vazut cine a avut dreptate
multi
Ramona.P spune:
ASvem si noi cateva pozici noi pt cine vrea sa ne vada...
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/PrimulCraciunLaNasi#
lisa79 spune:
vai fetelor ce poze frumoase ati pus voi la concurs. de abia astept sa va votez![]()
-1kg si 400de grame in 4 zile![]()