HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 7
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa mi-am actualizat si semnatura suntem fete mari ce sa mai vorbim Ratusca_mica vad ca si tu esti certata cu somnul si stiu ca acum ar trebui sa dormim sa facem "provizii" da ce sa faci daca nu se poate Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
Pai asa se intampla daca stai acasa si in pat si ziua si noaptea de la tot felul de minuni... deja nu mai fac distinctie intre zi si noapte...
Ratusca 35+
AMR 4 SAPTAMANI - 26 zile and counting (oare da la socoteala? )
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Pai asa se intampla daca stai acasa si in pat si ziua si noaptea de la tot felul de minuni... deja nu mai fac distinctie intre zi si noapte... Ratusca 35+ AMR 4 SAPTAMANI - 26 zile and counting (oare da la socoteala? ) POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
pai eu in timpul zilei nu apuc sa stau intinsa mai mult de trei sferturi de ora,cat despre dormit ziua...ce-i aia?
si cu toate astea mai fac si nopti albe
Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ratusca_mica spune:
Eu am ajuns la concluzia ca e mult mai bine sa ai ce face in timpul zilei, cu zilele astea de sarbatoare am vegetat si m-am simtit si rau si de-aia nu mai pot dormi parca sunt in transa... si pun pariu ca de luni o sa ma simt minunat!
Ratusca 35+
dastefa spune:
mai incerc si eu sa bag un somnic poate, poate
ca Daria oricum ma ia de odihnita acusi
Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
plateea spune:
neata fetelor... hai sa facem ca fluturasii de dimineata, si sa vedem... ce-avem noi aici???
aylin... o agitata mica, asa... de retrospectiva , si un mare
FELICITARI!
sa ai grija sa iti revii repede si sa te intorci degraba cu minuna blonda acasuca!
rocooo.... HAI! TE ROG, NASTE ODATA, SA SCAPI DE NEBUNII AIA...
in continuare, va dau, de consolare, si in dorul lui roco, plus ca sa sarbatorim venire noului pufulet blond, o cafea nu foarte tare, da cu un strop de lapte in ea, plus o felie pe masura de tort diplomat, cu jeleuri...
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.
ratusca_mica spune:
Ma termini cu dulciurile tale! Da' ceva sarata nu dai? Ca taman ce m-am pus pe mancat
Ratusca 35+
ratusca_mica spune:
In Bucu a inceput sa ninga... again...
Ratusca 35+
Beatrice1982 spune:
neata....si la noi ninge................
am pierdut distractia!!!!!!!!!!!!!!
nu ma joc!!!!!
bravoo aylin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!refacere rapida, si sa iti creasca mare, sanatoasa si frumoasa frumusetea mica, blonda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa ai laptic mult la ea!!!!!!!!!!!
pai noi azi noapte mai mult ne-am foit, decat sa dormim, pt ca domnul ivan avea program de dans modern si m-a terorizat toata noaptea.....................
nu mi-a mai facut din astea pana acum.............
raportez si eu gaze..............
mariucasara ai grija de tine
sa ne anunti daca e ceva.......................
ma duc sa vad ma mai lasa sa dorm....sau nu..........ca i-am dat papa...........
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
plateea spune:
ratusca... ceva sarat, la mine a fost acum juma' de ora un colacel facut de mami (ca-s moarta dupa ei, si-mi face numai la anu' nou), cu masline . ca altceva, nu intra in mine asa de dimineata. daca te ajuta, pofteste linistita... ca mai am de-o portie.
bea... neata, pui... sau, somn usor?
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
plateea spune:
vreau si eu sa ninga...
la mine de ce nu ningeeeeeee????
vreau multa, multa zapada... ca si asa nu mai pot pleca la drum, cu durerile astea nenorocite. daca tot stau acasa, macar sa ninga!
toata zapada la mine, ati auzit? "maxim, AM SPUS!"