HAI ROCO!Bravo MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele care stiti, cat costa o ecografie la polizu?

36+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

lorex, eu acum am ajuns acasa...
din pacate nu pot sa iti dau vesti bune cu morfina... admnistrata la mama, se transmite la fat, si poate deprima respiratia...
si... na, nu mai am cuvinte de mult!
deja ma gandesc ca biata fata e mai mult decat disperata. probabil ca e undeva,in congo, fara un personal medical calificat pe o raza de 500 de km... refuz sa cred ca in lumea civilizata se poate asa ceva. sincer... nu stiu cat poate sa coste o ceza in anglia, dar... eu m-as ridica frumusel din pat, as semna ca parasesc spitalul pe propria mea raspundere, si ma duc unde vad cu ochii. si probabil ca as fi facut-o de pe 31, nu asteptam atat. ideea ramane... fata sufera, crunt. copilul e clar ca sufera si el... si in ritmul acesta, incep sa cred ca e vb de rea intentie, si nu de atitudine medicala.
chiar nu poate barbatul ala al ei sa gaseasca o asistenta, sa o mituiasca sa ii dea niste pastile, sau o perfuzie, de dilatatie? ce mama ei de treaba? aia nu pot fi nici convinsi cu vorba buna, nici corupti? si nici sa mergi la particular?

stiti, fetelor... avem, de fapt, un sistem medical in romania... corupt, dar... inca uman. si il prefer de 1000 de ori celui civilizat.

mi-e si frica sa mai agit vreo majoreta, sau sa ma gandesc la biata mamicuta de pufulete. cum o sa treaca peste trauma asta, numai bunul Dumnezeu stie. are nevoie de un miracol ca sa se termine totul cu bine, inainte sa o ia razna...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Eu ma gandesc ca fiind totusi acolo in Anglia pentru un master nu are rude sau prieteni foarte multi la care sa apeleze si care sa o sfatuiasca si sa o sustina acum. Poate vorbesc aiurea, nu stiu care-i situatia ei acolo, dar cel putin asta am inteles eu. Si probabil ca si financiar e destul de dificil...daca pleaca din spital poate nu mai beneficiaza de asigurare sau cine stie. O fi si speriata...e cam greu sa iei o decizie asa brusc. Si sotul e probabil si el stresat si se simte neputiincios si uite asa se invart intr-un cerc vicios...exact ca intr-o capcana. Cine stie care e situatia de fapt acolo! Noi suntem acasa, cu toata lumea pe langa noi care ne incurajeaza si cateodata simtim ca toate scapa de sub control si nu putem face nimic sa schimbam situatia, daramite acolo printre straini.

Oricum noi o sustinem din tot sufletul si ne rugam pentru ea sa scape odata de chinul asta si sa-si vada bebelushul sanatos, dar mai mult de atat ce putem face? Sa dea domnul sa fie puternica si sa reziste pana reuseste in final sa depaseasca si hopul asta si apoi dupa ce-si vede pufuletul sa uite tot...cqa nu de alta, dar numai o depresie postnatala nu ii mai lipseste!
Offfffff!

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salutare!!

Imi prezint indignarea fata de ce i se intampla lui roco... e ceva inuman.. demn de secolul 14...

Veste de la Decenuela: ea e bine, insa inca nu vine laptele, bebe e la incubator si i-a rupt inima cand l-a vazut acolo... oooof mi=aduc aminte ce sentiment am avut si eu cand era in cutia aia, insa acum abia stiu ca lui ii facea bine insa atunci tot ce vroiam era sa il am in bratele mele pt totdeauna. Chiar eram afectata in asa fel incat cand mi l-au adus si am vazut ca ii lasasera branula in mana "in caz ca..." eram speriata sa nu mi-l ia iarasi...teribilos.

Deci ne asteptam ca decenuela sa iasa marti din spital, daca ar fi dupa starea ei, ar fi putut sa iasa si azi, dar tb sa se mai intareasca bebe Luca.

Nu imi fac griji ca o sa ajunga repede acasa, si o sa vina si laptele, abia astept sa ne dea iar cafeaua de dimineata.

Eu tb sa mai descarc poze sa va arat ce falcute a facut dl Tudor... si copanele... yummy!

Va pupam!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

bun venit pe lume bebeluta blonduta de aylin
ma ingrozesc cand citesc inca hai rocodraga de ea...nu pot crede asa ceva ...sotul nici nu m-a crezut pe cuvant pana nu a citit post-urile voastre...doamne dumnezeule ai mila de femeia astasuntem alaturi de tine draga noastra
uite asa incet incet ma gandesc la momentul nasterii desi mi-am impus sa nu o fac si sincer ma kk pe mine de frica pe cuvantul meu...scuzati expresiunea va rog

36+
AMR 4 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bubule stai linistita ca nu numai tu te kci pe tine...............

cel putin eu-s intr-o oala cu tine.asa ca..............hai bubule!!!!1

azi am avut taria de a ma uita la nasteri naturale si cezariene pe you tube.........dar sincer oricat m-as uita nu stiu cum e............si numai atunci voi sti cand voi trece peste aceasta intamplare intamplatoare...................

stau cateodata si ma uit pe pereti.................si ma gandesc cum o fi..........cum o sa nasc..........cum va fi cand il vom vedea zilnic pe bebe in patut sau pe langa...................si ma gandesc ca o toanta dar nu pot sa simt cum voii simti atunci...............adik.imi imaginez....dar nu stiu pare atat de departe....atat de ireal..............incat ma las pagubasa si nu ma mai gandesc.............

azi ii ziceam lui sot cum ne vom proteja dupa?????????????
ca la noi e lucru mare................
el nu prea e in clar cu preze.........iar eu refuz sa o fac asa pe uscat..........numai cu coit intrerupt.mai ales daca fac ceza................

se uita la mine............
na zice.mi-a pierit tot cheful de viata.................

mamicile la al doilea bebe ....voi cum ati procedat?????????
ce aiureli vb eu...........dar na.......tre sa mai zic si eu cate ceva..............

roccosper sa fi trecut deja peste dureri si tot..........mamaaaaaaaaaaaa aia chiar is chinuitori de oameni???????????
doamne fereste..............
doamne ajut-o pe saraca mamica sa treaca odata peste acest chin..........

dureri la 3 minute??????????
si daca nu se dilata de ce nu ii fac cezariana???????????????
aia is dusi cu pluta................

vai vai steaua ta...........
sper sa se termine acest cosmar cat mai repede................

andrelina multumim de vesti de la decenuela..........
speram sa vedem poze marti cu el.............

din cauza plamanilor l-au pus pe luca la aparate?

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna seara,fetele mele...

FELICITARI AYLIN!
BINE AI VENIT PE LUME LARA ADA MARIE!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetele cred ca noi ne bagam la somn......
apoi daca dormim sau nu, e partea a doua.................

va las.............
sper sa gaesc maine bravo rocoo....si vreun pufulete pe drum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noapte usoara pentru burtici si bebeici...........

eu asa simt o presiune in stanga si in dreapta burtii.........zici ca se intinde asa perpendicular............
of offffff
na pa pa pa..cel putin deocamdata...poate mai urmeaza schimbul II sau III.dar sper sa nu.............

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

maine dimineata merg la internare,analize...raman in spital... marti sunt programata la cezariana...am luat nr de tel si va voi spune ce si cum marti dupa ce ma trezesc...pana nu vin acasa nu apuc sa vb cu voi decat prin sms...Doamne-ajuta sa fie totul bine!
la toata lumea!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mamidepuiuti, bafta mare, liniste in sufket, operatie usoara, mult laptic apoi, si recuperare rapida...
scoate majoretele de pe acum, ca sa isi faca efectul pana marti!

HAI MAMI... CURAJ GAINA, CA ORICUM TE TAI!

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Bafta multa mamidepuiuti.
Sa decurga totul bine, sa ai bebe sanatos si sa te refaci repede. Asteptam vestile bune!!!

si mult curaj!!!

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput