Recomandare clinica stomatologica

Recomandare clinica stomatologica | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

As dori sa imi spuna cineva doctori, adrese, recomandari de clinici stomatologice in Bucuresti. Eventual probate, din experiente personale deci.

Multumesc!

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Ti-o recomand cu mare drag pe Dr Arina Vinereanu.E medicul stomatolog al fiicamii.Super profi si ca om de 100 de puncte.Daria merge cu drag la stomatolog.Si i-a lucrat si o carie fara pic de zumzet la 3 ani jumate.

Bucuresti
SECTOR 6, IULIU MANIU, NR.13A,
BL.R1, SC.1, AP.2
TEL. 021-4104093

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Maminuta, multumesc pt. raspuns. Nu e pt. un copil, ci pt. un adult. Si e treaba mai serioasa, un implant, ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

pentru implant - clinica profesorului Traistaru, la Gara Obor; e din scoala de implantologie a Facultatii de Stomatologie, clinica moderna, dotari materiale si tehnologie de ultim nivel, profesionalism si respect pentru pacient cu tot ce implica asta in cazul unui implant, preturi decente fata de alte clinici de implantologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

olina - ai cumva mai multe date? Cum se numeste clinica, adresa, tel? Am dat o cautare pe google dar nu reusesc sa gasesc.

Presupun ca il cunosti pe acest prof. ... cand spui preturi decente, imi poti da un exemplu? Orientativ macar ...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

uite aici un email

Dr. Matei Traistaru - matei@implantologieorala.ro

e fiul lui, la fel de bun, de altfel lucreaza in echipa, trimite un email si intreaba, iti va da toate datele

ma mai uit si daca gasesc ceva iti spun, daca dau de nr lui ti-l trimit pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu am fost la clinica Velvet Dental, dr. Florentina Kosma. Sint foarte multumita. Am paradontoza si a fost singura clinica unde am fost ajutata cu adevarat, si ca sa nu mai zic de atmosfera frumoasa de acolo, de faptul ca vorbesc cu tine (ceea ce nu prea gasesti in Romania) si de curatenia impecabila.

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput