Manipularea copilului

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Elle nu te i-au deloc la misto, doamne fereste.Nu stiu de unde ti-a venit ideea asta.Ce am scris eu era tocmai ca sunt foarte multe mame care din frica aleg sa-si continue viata alaturi de partner , si nu au puterea de a spune stop.Si faptul ca ai putut spune stop este un mare plus pentru tine.Bravo tie ,de aceea spuneam ca asa cum tu astepti cateva cuvinte de incurajare sa poti merge mai departe, poate asa alte mame care se lupta sa gaseasca aceasta putere ar putea sa caute citind subiectul tasu.Nu era deloc la misto, ci cruda realitate.
Oricum iti urez toate cele bune si sa-ti vezi visul cu ochii sa ajungeti cu totii acolo unde doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

sincer imi pare rau pt tine!! nu este corect!!! parerea mea este ca relatia dintre mama-copil este unica si nu trebuie distrusa de nimeni nici macar de tata!! offf ce poate fi mai trist decat asta..trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa lupt pt copilul tau..cu orice mijloace..trebuie sa vb cu copilul si sa-i explici cat poate el sa inteleaga situatia asta..doamne ce e in inima ta..te pup si mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Mikaela_a, asta a propus si sotul meu cu ceva timp in urma, daca vrea, sa-l ajute sa emigreze in Canada. Insa realistic vorbind nu stiu cat e de posibil acest lucru, avand in vedere ca el nu vorbeste engleza absolut deloc.
Acum, sa fiu sincera, este ultimul lucru pe care mi-l doresc.
LauraNicole, patrisuca, da, teoretic trebuie sa lupt cu orice mijloace, insa mijloacele sunt limitate avand in vedere varsta frageda a copilului meu.
Azi l-a sunat taica-su, i-a spus copilului ca ii este dor de el si l-a intrebat cand o sa mai vina iar la el, iar fi-miu i-a zis ca nu-l las eu sa mearga (!?). Cum sa-i zic eu ca de fapt taica-su ar trebui sa-l ia de 2 ori pe luna si in fapt il vede o data la 3 luni???
Maine avem programare la psiholog... sunt nelinistita.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Elle,tin pumnii si astept cu nerabdare sa fie vesti bune!Daca as putea sa te ajut cu ceva as face cu draga inima dar in afara de o vorba si un umar,zau ca nu am !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Elle, eu iti sugeram sa-i promiti multe, stii tu, marea cu sarea. Sunt sigura ca i-ar surade sa-l ajuti sa se stabileasca acolo. De aceea ziceam sa te folosesti de asta. Poate merge. Apoi...vezi tu. Cine stie cum si unde va duce viata...
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Si eu am o prietena f buna care trece prin ceva asemanator. Numai ca asta se intampla cu un copil mult mai mic, de 2 ani. Deocamdata il ia doar cateva ore, la 3 zile, sau asa ceva, dar de cate ori il smulge din bratele maica-sii nu uita sa o si injure, sa ii spuna copilului ce mama idioata are si cum pe viitor viata lor va fi fericita pt ca se va muta numai cu tati si mami va fi exclusa din viata lor. Mi se pare ingrozitor si realizez ca pe cat va creste copilul va fi si mai greu ii va baga in cap diverse. Si tot asa, tata este cu mai multe posibilitati, ceea ce pt copii, din pacate, atarna greu.
Cum ii spun si ei iti spun si tie: sa fii tare. Sa ai rabdare ca eu zic, dreptatea invinge intotdeauna pana la urma si nu poti sa iti cladesti fericirea pe nefericirea altuia. Copilul va intelege incet incet anumite chestii si isi va da seama ca mama este cea mai importanta fiinta din lume.
Iti urez mult noroc! Sa fie bine!

Mergi la inceput