Tort, Sabina, si bla bla
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
sabina, habar n-am de ce se petrece, nici nu ma intereseaza, cine, ce si cum,ce conflict, cu ce actori, dar am dedus ca ai o boala grea, asa ca iti doresc multa, multa sanatate, speranta ca vei invinge si ca vei trece peste hopul asta. boala o poti invinge cu ajutorul gandurilor bune, a optimismului, lasa gunoiul si otrava sa se scurga pe langa tine. nu ai nevoie acum de asa ceva. concentreaza-te la ce e mai important: copiii tai, umple-te cu fericirea data de zambetele lor, dedica-ti timpul viselor frumoase si a sperantei ca maine va iesi soarele in viata ta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
anamona spune:
incredibil pana unde se poate ajunge cu rautatea si cum e de ajuns o scanteie pentru a agita spirite si forma coalitii numai pentru a intepa......de bunatate, toleranta ati auzit? va doresc ca in noul an sa incercati sa le puneti si in practica
kay spune:
Sabinel, te iubesc !
Pupa copiii frumosi si lasa oamenii urati sa se oglindeasca in baltile lor.
Mai mult nu sunt in stare acum...
Conchita, si pe tine te iubesc.
hannen spune:
Sabina,multa sanatate si de la mine.Si sper din suflet ca tot ce citesti pe aici chiar nu te afecteaza,desi eu am dubii(ca`s stan patzitu`)
Si pt. celelalte fete,mai,chiar in halu` asta?Lasati-o in pace ,cu scuze ,fara scuze ,cu plocoane,fara plocoane ...e musai acum sa scrie cum vreti voi.
Am inteles , cindva a avut o exprimare nu tocmai pe placul tuturor .Dar sa intindeti "placinta" asta atita e deja rautate curata.De ce nu recunoasteti,vi s-a pus pata si nu o puteti ierta si va face o placere sa o inghiontitzi,mamaaa,mamaaa!
S-a mai discutat si multe forumiste au observat, femeile sunt cele mai "nemiloase" cu suratele lor.
Eu ma gindesc la fata asta care intra si va citeste rautatile,oare cum se simte?Sa fii din fier ca sa nu te afecteze,pt. ca tocmai,vorbiti fara sa o cunoasteti.Oare ea nu se intreaba "cu ce drept ma caracterizeaza si ma descriu in fel si chip cind ele nici macar nu ma cunosc?"V-ati gindit ca unii sunt mai sensibili si ca o singura postare rautacioasa e de ajuns sa le strice toata ziua??
Adaugati asta la o stare de sanatate subreda sa vedeti ce va iese.
Foarte urit ce faceti!!
Credeti ca sunteti in stare sa inchideti vinatoare de vrajitoare si sa-i dati un ragaz fetei?Ce naiba mai,sunteti femei si mame!!
Pfua ce m-am enervat!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru conchita, nu editez ci revin cu o noua postare si zic: sarut mana! Da, ne-primadona ma onoreaza ca epitet, metafora si orice alta figura de stil intentionata ori nu! asa ca, fara ascunzisuri, sarcasm sau misto, uite de la mine! ti-as da pupic, dar cu influenza asta, mi-i ca se ia virusul chiar si online! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
si tu ai remarcat asta? ca eu remarcasem pe altcineva care remarcase remarcarea. ce sa-i faci, sunt subiectiva, de tine nu comentez, ca pe tine te plac. :-)) pai aia cu primadonele si neprimadonele nu-mi apartine, imprumut si eu de la maestrii, mdeh. :-))
kay, luv u 2, mami de printesa tiza cu copila mea. pe soniuca ta o cheama si maria, nu? a mea e marie, ca sa vezi potriveala! era s-o cheme sabina, da' te pui cu tatii.
Denizel, care iad? ala de-aici de pe pamant?
ioanadara spune:
Trimis la: - 02/01/2010 : 08:24:29
--------------------------------------------------------------------------------
Am inteles si eu intr-un final ce se intampla, am citit pe sarite subiectul buclucas(daca tot e vacanta, s-a gasit si timp) si am constatat a "n" a oara cat de " dura" sunt. Pentru ca pe mine, daca as fi fost in locul tau Sabina, nu m-ar fi interesat pur si simplu discutiile pe n pagini ale altora despre parerile mele.
Asta sunt si gata.Va place bine, nu va place iar bine.Cresteti-va copilul sau dati-l altora sa-l creasca asa cum vi se pare mai bine.
Am crezut ca e vorba de "mari injurii" insa nici gand. In afara de fraza asta a Anmariei:
"Cat priveste lupta ideologica intre saracie caci ma sacrific pt copil vs lucrezi nu-ti poti lua zile libere ca nu vrei cu adevarat nu-ti pasa de copil n-ai coaie ti-e frica de sef imi vine sa rad de fiecare data cand citesc."
care suna foarte, foarte neplacut absolut nimic din ce s-a scris acolo, din punctul meu de vedere nu necesita urmarea unor scuze in lant sau a cenusii varsata in cap.
devylla spune:
Cata mitocanie domne'.
Eu nu-mi imaginez cum mai poti sa dormi noaptea,Sabina!Cat rau ai facut tu,sa incerci sa luminezi cateva minti,cata Mitocanie
Auzi,sa ai si tu o zi mai proasta si o exprimare nu tocmai potrivita,cum de ti-ai permis?
Si apoi,sa-ti ceri tu scuze si sa iti justifici comportamentul pe o mie de pagini,e posibil tocmai din partea ta?
Ar trebui sa cazi in genunchi,cu pumnii plin ochi de lacrimi,sa ceri iertare pana la D-zeu,sa ceri sa ti se faca judecata pentru fapta ta.
Te rog,de azi,sa-ti schimbi semnatura,sa tiparesti cu litere de tipar cat de vinovata te simti si cum nu ti-o vei ierta niciodata!
Si apoi sa iti permiti sa "te plangi" ca ai o boala pe viata,pe toate paginile...cata mitocanie
Llaura iarta,Llaura!Nu toti suntem ca tine!Nu putem.
rhoneea spune:
Am tot vrut sa scriu ceva ....si am tot sters asa ca nu-mi ramane decat sa spun:
Sabina draga,aici exista cu mult mai multe persoane care te iubesc decat cele care nu.Sunt mult mai multe persoane care-ti sunt alaturi atunci cand ai (vei avea) nevoie.
Suntem alaturi de tine in "lupta" ce-o duci
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
buli spune:
eu cred ca subiectul asta trebuie impachetat frumos, legat bine si dat la cosh.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eu cred ca subiectul asta trebuie impachetat frumos, legat bine si dat la cosh. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Va rog frumos chiar
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo