Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 6
sagetutza spune:
salut ale...
pe 5 ma duc la el, sper ca nu mai devreme...
am auzit niste scoruri... nu-ti spun c nasti pe loc![]()
38+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
ale1212xa spune:
hai zi...promit sa nu nasc acuma![]()
macar asa o idee sa am...ca l-am intrebat pe el direct si nu a vrut sa imi zica
Oricum tot cat am eu in cap ii dau dar macar sa vad ce mai zice si lumea pe langa
tu esti bine?
-----------------------------------------
36+ cu
Dragos-Andrei
sagetutza spune:
de fapt iti spun dk insisti ![]()
Eu am stabilit cezariana...
Abia astept sa nasc ca nu mai pot de pielea de pe burta... parca plesnesc. mi-au aparut si vergeturi
Putine ce-i drept si inca sunt rosii dar... sunt...
Apropo ftele care ati avut (dk ati avut) stiti astea dispar..? nu cred...
38+
ale1212xa spune:
pai cezariana ai vrut tu sau asa ti-a recomandat el? ca mie mi-a zis ca incercam natural si daca e vreo problema in timpul travaliului trecem la cezariana.
Din pacate si si mie mi-au aparut foarte multe vergeturi si asta in ultima luna acum, in rest nu am avut nimic
.
Chiar si pe 4 te duci la el la cabinet sau la spital pregatita de orice?![]()
36+ cu
Dragos-Andrei
ale1212xa spune:
aa...daca nu vrei sa spui aici cam ce preturi ai auzit da-mi un privat
36+ cu
Dragos-Andrei
sagetutza spune:
pai m-a sunat cineva in lunea cu craciunul, stiind ca eu fac cezariana cu el, ca a auzit de una ca i-ar fi cerut el 400 euro....
sa nasc nu alta....
dar m-am calmat imediat si am intrebat dk stie direct de la sursa si a zis ca i-a spus cineva care tocmai nascuse in judetean care auzise de la atcineva.... telefonul fara fir ce mai...
a doua zi se ducea la proaspeta gravidutza si i-am zis sa o intrebe exact ce auzise si sa nu vina la mine cu povesti d'astea ca dk nici eu nu m-am intresat de nea dr care e mecanismul, nu s-a interesat nimeni..
a revenit la cateva zile si mi-a zis ca de fapt aia atat a vrut sa-i dea ea...
pai sanatate nene.. dk nu ai ce face cu bani...
38+
ale1212xa spune:

pai hai sa fim seriosi...vorba ta...daca lumea nu are ce face cu banii...S-o fi gandit ca il cheama de sarbatori sau mai stiu eu ce...adr oricum eu consider ca asta e riscul meseriei...stia bine cand o ia in evidenta ca poate naste de sarbatori...
36+ cu
Dragos-Andrei
sagetutza spune:
stai linistita ca "vars tot".. in public de ce pe privat??
numai eu stiu cat am goagalit pe net dupa dr buzatu..
Eu pe toti care i-am intrebat mecanismul e urmatorul :
il intrebi inainte de nastere cat si cui si el iti spune... mana a doua .. de obicei ghica(parca 5), anestezistul (cica pe la 1,5-2,5 altii au dat si mai mult) si nu mai stiu dk iti spune de neonatolog, dar cica lumea cam 1,5 da. astea sunt preturi de anul trecut.![]()
ma refer la 2008 de fapt. anul asta nu stiu. nu am avut pe nimeni, asa si el zice ca vorbim dupa...
38+
ale1212xa spune:
eu la cezariene auzisem de 10-12 milioane, ce-i drept nu la dr nostru ci in general, ca asa ar merge....dar surse sigure nu am gait...gen mamici recente...de asta te intrebam...poate stii tu ceva mai multe detalii
36+ cu
Dragos-Andrei
sagetutza spune:
stai linistita ca nu am auzit pe nimeni ca nua r veni la nastere, doar anuntat, cand pleaca in concediu si asta vara...
eu l-am intrebat ultima data ca daca e ceva ce fca... si mi-a zis sa ma calmez ca pot suna a orice ora din zi si noapte si mi se pare normal, d'aia am bagat atatia bani in curul lui... dk nu vroiam siguranta ma duceam la altcineva mai ieftinache...
38+