Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

salut ale...
pe 5 ma duc la el, sper ca nu mai devreme...
am auzit niste scoruri... nu-ti spun c nasti pe loc

38+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

hai zi...promit sa nu nasc acuma
macar asa o idee sa am...ca l-am intrebat pe el direct si nu a vrut sa imi zica Oricum tot cat am eu in cap ii dau dar macar sa vad ce mai zice si lumea pe langa

tu esti bine?

-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

de fapt iti spun dk insisti

Eu am stabilit cezariana...
Abia astept sa nasc ca nu mai pot de pielea de pe burta... parca plesnesc. mi-au aparut si vergeturi Putine ce-i drept si inca sunt rosii dar... sunt...
Apropo ftele care ati avut (dk ati avut) stiti astea dispar..? nu cred...

Mergi la inceput

pai cezariana ai vrut tu sau asa ti-a recomandat el? ca mie mi-a zis ca incercam natural si daca e vreo problema in timpul travaliului trecem la cezariana.

Din pacate si si mie mi-au aparut foarte multe vergeturi si asta in ultima luna acum, in rest nu am avut nimic.

Chiar si pe 4 te duci la el la cabinet sau la spital pregatita de orice?

36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

aa...daca nu vrei sa spui aici cam ce preturi ai auzit da-mi un privat

36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

pai m-a sunat cineva in lunea cu craciunul, stiind ca eu fac cezariana cu el, ca a auzit de una ca i-ar fi cerut el 400 euro....

sa nasc nu alta....
dar m-am calmat imediat si am intrebat dk stie direct de la sursa si a zis ca i-a spus cineva care tocmai nascuse in judetean care auzise de la atcineva.... telefonul fara fir ce mai...

a doua zi se ducea la proaspeta gravidutza si i-am zis sa o intrebe exact ce auzise si sa nu vina la mine cu povesti d'astea ca dk nici eu nu m-am intresat de nea dr care e mecanismul, nu s-a interesat nimeni..
a revenit la cateva zile si mi-a zis ca de fapt aia atat a vrut sa-i dea ea...
pai sanatate nene.. dk nu ai ce face cu bani...

Mergi la inceput

pai hai sa fim seriosi...vorba ta...daca lumea nu are ce face cu banii...S-o fi gandit ca il cheama de sarbatori sau mai stiu eu ce...adr oricum eu consider ca asta e riscul meseriei...stia bine cand o ia in evidenta ca poate naste de sarbatori...

36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

stai linistita ca "vars tot".. in public de ce pe privat??
numai eu stiu cat am goagalit pe net dupa dr buzatu..

Eu pe toti care i-am intrebat mecanismul e urmatorul :
il intrebi inainte de nastere cat si cui si el iti spune... mana a doua .. de obicei ghica(parca 5), anestezistul (cica pe la 1,5-2,5 altii au dat si mai mult) si nu mai stiu dk iti spune de neonatolog, dar cica lumea cam 1,5 da. astea sunt preturi de anul trecut.
ma refer la 2008 de fapt. anul asta nu stiu. nu am avut pe nimeni, asa si el zice ca vorbim dupa...

Mergi la inceput

eu la cezariene auzisem de 10-12 milioane, ce-i drept nu la dr nostru ci in general, ca asa ar merge....dar surse sigure nu am gait...gen mamici recente...de asta te intrebam...poate stii tu ceva mai multe detalii

36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

stai linistita ca nu am auzit pe nimeni ca nua r veni la nastere, doar anuntat, cand pleaca in concediu si asta vara...
eu l-am intrebat ultima data ca daca e ceva ce fca... si mi-a zis sa ma calmez ca pot suna a orice ora din zi si noapte si mi se pare normal, d'aia am bagat atatia bani in curul lui... dk nu vroiam siguranta ma duceam la altcineva mai ieftinache...

Mergi la inceput