Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

AnaMicu vreau si eu hainute ptbubu.Ai putea sa imi dai niste preturi, poze din astea?

http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/

http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Gata, am aflat si de ROMANO ALMA. M-am imbolnavit. E frumoasa foc. Nici una din catelele mele nu e nici macar pe aproape

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

picilor ce sarbatoresc azi! Sa cresteti mari!

multumim de complimente!

annkkaa felicitari pentru dintisor! am vazut pozicile, superbe, dupa cum am mai zis!

Flobaby felicitari penru dintisor! sa treaca durerea... si pe noi ne chinuie...

Ganesha si al nostru zbiara de mama focului la vaccin! Bine ca te-ai linistit in privinta celor 2 probleme!

andata dar nu m-am suparat deloc! [Cum te mai simti? pup]

ginette bine ati revenit! Normal ca te primim!

va ! o noapte linistita!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi (tot pe fuga,maine iar plecam la munte)

GINETTE,bine ai revenit,sper sa te lase fata sa intri de acum

LAURRA,eu i-am mai dat de 2 ori ciorba de vitel acrita cu bors (nici nu stiu daca-i voie ).Cred ca o sa incep si cu iaurt,ca astazi i-a luat lui taica-su cotletul din mana
( nu spun ce am patit cu ea la munte,ca se intindea dupa tot ce vedea la noi in farfurie )

IOANA,sa-ti fie de bine tunsoarea,sa-mi fie rusine,eu ma uit in poze numai dupa copii.
De Raducu nu stiu ce sa zic,face liniste cand doarme Andra,imi aduce bavetica atunci cand ii dau mancare...dar in rest o ignora,parca nici nu e in casa,si ea rade in hohote cand il vede,e clar ca e gelos,nu mai e singurul copil in casa..am ajuns seara la culcare sa-mi socotesc timpul petrecut cu fiecare in timpul zilei,sa nu-l neglijez cumva si sa nu constientizez..in fine,mai vedem.

Noapte buna

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ia hiciti unde doarme mandra mea?????? in tarc-patut!!!!!! sunt un pic stresata sa nu-i fie curent ca e asa jos, dar am reusit s-o pacalesc; a adormit la tzitzi ca nu era chip altfel si am mutat-o,i-am cantat un pic si gaaattaaaaa

multumesc fetelor de raspunsuri, eram in dilema ce sa-i mai dau,m-am uitat si pe cartea aia de retete, maine am sa-i fac morcov cu mar si un pic de zeama de lamaie; merg si la cumparaturi in carrefour si o sa caut si cerealele recomandate de Ioana

nicuratze, eram la niste prieteni si aveau o ciornita de pericoare, facuta fara sare ca tineu un soi de reim, totul natural etc si nu m-am putut abtine la cum se uita Maya si i-am dat; nu-ti zic ca i-a placut la nebunie,asa acruta si gustoasa

eu din supa ii scot legumele,le mixez si apoi torn zeama deasupra si iese apoasa si asa papa ca piureul nu-i chip

ginette
alic, sunt super incantata de mesaj,salutari din inima si lui; va cunoasteti?

ma duc la dus si apoi in pat langa mandra (ea in patut)

va spun maine dimineata cum a decurs noaptea

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ssbrya,nu am reusit sa vad pozele :(

scuzati fetele de erori in "compozitia" mesajului anterior

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello si de la noi

fata mea cred ca a mancat prea lacom si acum imi vomita untr-una cam de o ora , mi-e asa mila de ea mititica cat se chinuie , nici nu mai are ce sa dea afara dar tot nu i se linisteste stomacelul, am sa stau sa o pazesc toata noaptea, mi-e frica sa ma culc ca poate n-o aud, e bleaga toata nici capul nu mai poate sa si-l tina...of of ...dam din una in alta , parca nu se mai termina

La Multi Ani pt sarbatoritii de azi si de maine

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Elena, distractie placuta la munte si drum bun
Laurraa, felicitari pt dormitul in patut
Lavinia, am vazut pozicile, ai un printisor , sa stapaneasca sanatos si sa se bucure de cadou
Ioana, Doamne ai niste fete superbe , sa reusesc s-o pun pe Bubu pe picioare si ne apucam de BB2 care sper sa fie tot fata
Carla cred ca tu m-ai intrebat de ce o spal cu ceai, tot ii iese la fundulet o iritatie de care nu reusim sa scapam , mie imi pare mai mult a fi o ciuperca ceva... vedem maine cand mergem la dr...

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Dana, uf, sanatate multa
Am vazut pozele Andreei si ale Ancai, frumoase fete.
Ginette, bine ai revenit
Elena, distractie frumoasa, imi pare rau ca RAdu ignora frumusetea aia de fata, poate ca e si fetita? eu stiu. de iubit insa o iubeste, asta fara discutie.
andata, ma bucur ca te simti mai bine
si N e taaaare pofticios, vrea gratar, coloa, paine, cartofi prajiti. azi a primit brocoli sfaramat intre degetele mele si l-a halit, bine, nu mult, a si desi am zis ca mai astept, duminica i-am facut branza in casa si a papat f bine. v-am zis ca iaurtul n-are succes. acusi incepem si cu ou.
azi a dormit 2 ore jumate la pranz si nu l-am mai culcat a treia oara, ca urmare l-am pus la nani de noapte la 6 jumate. sper sa doarma pana maine la 6.
pup la gasca
ps maine vine soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

`neata fetele! o ? o ?

la noi a nins toata noaptea...si inca mai ninge totul e inca alb ..dar nu tine mult in viena zapada se face gri de la atitea masini si smog ..azi noapte pe la ora 4 cind il alaptam pe sebastian auzeam pe cineva curatind zapada stiti zgomotul acela care il se aude cind dai cu lopata de zapada pe trotuar? eu il auzeam la ora 4 AM si stau la etajul 6 ori visam ori cineva e super mega matinal

asa, si acu ca tot e la moda supararea, ar trebui sa ma super pe voi ca nu mi-ati raspuns la postarea mea de ieri... intrebare de baraj: dece nu-i place lui sebastian marul? cineva mi-a spus ca e clar ca nu-i place daca il dau gol (fara biscuite sau cereale)..voi ce parere aveti?

maria azi sau maine am sa pun poze proaspete cu sebastian ok?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput