Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Laura............multumim de cafea!
Matei a facut ochi la 6.30 asa ca a fost o dimineata lungaaaa! Si ce credeti?! Direct in fund, vorbarie si joaca! Taicasau la schimbat de scutec, iar eu pe langa el incercam sa-mi tin ochii deschisi! Si mi-a mai tras si un bocet asa ca sa-mi revin.... A mai atipit jumatate de ora, dar tot somnorici sunt! Acum face amiaza, sa vad pana cand! Cred ca ceva dinti vor aparea in curand ca ne cam scoate din casa cu mofturile! Parca are arc in fund, asa se intoarce si se agata sa-l luam in brate si maraieli.......
Philip..............ce a crescut N.!
Ankaa...........am admirat printesa cu ai ei bolfute pe langa brad!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Flobaby spune:
Neata fetelor!
Scriu si eu rpd, rpd ca tb sa-i fac supa Mariei si acu' vad ca se trezeste si nu mai pot sa fac nimic.
Sa va zic ce am facut noi de revelion : Maria dormea la 12 fix si mami cu tati o tineau de manute si plangeau de fericire. A fost un sentiment extraordinar,abia m-am potolit
. N-au deranjat-o petardele si artificiile pana la un punct : au dat niste pusti care sarbatoreau la belaggio niste petarde fffffff mari ( de altfel unul dintre ei a ajuns la spital, plin de sange...) si atunci s-a trezit, dar nu plangand ci vesela, si a stat cu noli pana la 1.
Dici, alynta
, sunt mai bine cu moralul ( sper sa-mi iasa planul ...) dar fizic sunt epuizata....Asta e, imi revin eu.
Am vazut si poze tare frumoase cu bondarei si albinute superbe.
Dan Alexandru, bondar de oana_du; Alessia Ioana , albinuta/buburuza de picky, Sabina Ioana, albinuta de gabriela; Ilinca, albinuta da danabanana

Trimit mesajul asa si revin cu completari mai tarziu, daca reusesc.
Multi pupici tuturor

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
laurraa spune:
buna fetele si de la noi!
bebebeca, acum imi amintesc cand ziceai de ele si daca iti ajung pana in craciun; ai dat comenzi diferite nu?
carla, te-am visat azi-noapte
; eram in bucuresti si ma ratacisem si te-ai oferit sa ma cazezi![]()
![]()
; acasa era numai Lary ca mi-ai spus ca Sabina ai dat-o la bunici
si taaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee m-am mirat si apoi mi-ai dat o icoana maaaaarrreeee cu Maica Domnului, ai zis ca ai pe cineva care le picteaza, superba; ciudat vis,nu? multumesc de sfatul cu somnul, asa ma gandeam si eu,dar sunt prea "slaba" si cedez cu siguranta![]()

ganesha,felicitari pentru bebe sanatos
philip,cresc baietii tai,cresc
alic,La Multi Ani si numai bucurii iti doresc din inima; cu prietenele mele avem o vorba: cand implinim 30 spunem:"avem 25 de ani bis bis bis bis bis"
, deci tu ai 30 bis bis bis![]()

feteelor, eu sunt innebunita, nu stiu ce sa ma mai fac cu trezitul ei dupa tzitzi; si nu cred ca e vb de foame; azi-noapte a adormit la 2 si s-a trezit din ora in ora si chiar mai repede doar sa-i dau tzitzi asa langa ea; ma omoara; bininteles ca la ora asta ea doarme
;nu cred ca e vb de foame caci dupa ce i-am dat cerealele sera a mai mancat si un san si a adormit,iar la jumatate d eora tipa (cat putea de tare) dupa tzitzi; am incercat azi noapte sa-i scot sanul si sa-i pun suzeta,dar de unde? tipa si mai tare
o prietena zicea ca e vb de pozitia alaptarii;stand pe o parte in pat si ea la fel,s-a invatat sa se alinte la tzitzi si sa stea asa in nestire la ea,sa o gaseasca mereu,sa doarma cu ea in gura ca suzeta; doamne,fetelor, ce plange daca i-o iau,parca-i taiata cu lama (nici cand o schimb nu face asa urat)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
alynta27 spune:
Lauraa....................are fata vreo suparare de suge asa des! Al meu face asa cand e vorba de dinti sau cand e bolnavior!
Alic...........LA MULTI ANI CU SANATATE!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Neata fetelor!
Lauraa, sa nu o deranjeze gingiile. Incearca intr-o seara niste nurofen, 2,5 ml.
Ankaa, super pozele voastre!
Laura, multumim pt cafea. Pupam!
Alice, Ramona, haideti repede cu recuperatul... sa fiti prezente.
Ganesha, imi pare bine ca nu sunt probleme la baietel.
Flobaby, da-i bataie mai departe in lupta cu depresia.
Va pup pe toate, urlatoarea sefa isi face de cap, revin!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
LauraOana spune:
azi dimineata i-am dat si eu pt prima data mar lui sebastian..si mi la scuipat pe tot!!
daca nui place nui mai dau citeva zile..am sa incerc peste 2-3 zile sa il ofer din nou..sa vedem atunci
..legumele mi le maninca foarte bine pina acum ![]()
am o mica "problema": sebastian adoarme seara singurel..dupa ritualul de seara il pun la el in patut si in circa 5 min doarme...dar ziua nici o sansa, adoarme doar in brate..daca il pun treaz in patut urla ca din gura de sarpe 
alic
laurra si eu cred ca ea cauta alinere cind cauta tzizi noaptea asa des..poate sunt gingiile devina..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Serialbastre spune:
Mai am de citit doua capitole, dar vreau sa va spun LA MULTI ANI!Sa aveti un an bun, sa fie albinutele sanatoase si voioase!
Alic, multumim pentru cadou! A iesit foarte frumos, dar asta datorita frumoaselor albinute!
Noi am petrecut pe la Galati, pe la Bacau, avem si poze noi la semnatura.
Cezara e cam maraici, si asta dinainte de plecare, deci nu pot da vina pe schimbarile de ambient. In noaptea de 25/26 decembrie a iesit si al doilea dintisor, asa ca sa avem cu ce ne lauda pe la neamuri.
La Bacau a ramas o seara numai cu nasii, ei facandu-ne cadou bilete la film si facutul pe bona. A fost prima data cand a stat fara nici unul din noi doi si i-a cam scos peri albi nasei. Toata noaptea a oftat prin somn de mi se rupea inima. ![]()
Nu mai pot pleca de langa ea, face un scandal ... inainte ma duceam in liniste pe la bucatarie, pe la baie, acum nu mai vrea sa stea singura. Sper sa revina la vechile obiceiuri, ca vine sesiunea, am de facut 3 proiecte si asta inseamna stat la calculator. Ca sa nu mai zic ca am de citit vreo 2 capitole, deci am nevoie de timp, nu gluma. ![]()
Am fugit, o zi buna tuturor! 
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Flobaby spune:
Fetelor, ne-a iesit primul dintisor si al 2 lea e pe drum. E plangacioasa rau!
. Nici n-a mancat azi supa.....
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
laurraa spune:
cu siguranta sunt dintii ca ea adormea la 10 seara si s etrezea doar la 5 dim si la 8-9 :(
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
Flobaby spune:
Lauraa, e posibil sa fie de la dinti. Si Maria e indragostita de tzitzi, tot cu treziri dese doar s-o caute,, dar ea nu doarme c u mine in pat. Sa vdm cum suntem noi dupa ce ne iese si al 2 lea dintuc, pt ca se vede ca e pe drum![]()
.
sa te odihnesti si tu - asa tare stiu cum e............
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009