Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 12
ganesha spune:
noapte buna fetelor,ma bag la culcare ca maine dimineta o sa fiu zombi,la 6.30 cand imi da Amir desteptarea, asta e ora lui indiferent la cat se culca.
P.S. am reusit si am pus si noi poze mai recente.
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/Amir6Luni#
LauraOana spune:
ganesha somn usor!! am admirat pozele cu frumosul amir! 
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
DanaMi spune:
Ganesha am vazut si eu pozele,
flacaul frumos si mamica din dotare 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
laurraa spune:
Buna seara si de la noi si "buna" in 2010![]()

!
Chiar ma gandeam cum anul trecut ne intreceam in dureri de spate si rotunjirea burticii![]()
fetelor,este posibil ca intr-o luna sa iasa 6!!!!!!!!!!!!!!!! dinti? Maya are crescuti bine incisivii laterali de sus (eu ziceam ca-s caninii
),i-au pocnit saptamana asta ce a trecut incisivii centrali de jos si acum, chiar in seara asta,are niste dureri si sunt fffff umflate gingiile de sus, semn ca apar si incisivii centrali de sus; ar fi 4 sus si doi jos;
per total am vazut ca mai multe mamici incep cura de slabire de maine![]()
ca si mine, sa vedem cum ne-o tine![]()
apropo de somnul fetei: ma termina cu trezitul; mai nou i-am introdus de 2 seri cereale, le papa (cu lingurita sau fffffffff greu cu bibe) si dupa aceea,fiind obisnuita sa adoarma la san vrea tzitzi; nu trece jum de ora,iar s etrezeste pt tzitzi doar asa sa o simta
; si noaptea cand doarme se lipeste de mine cu manuta pe burta mea si piciorusele pe mine si imi cauta tzitzi ca ea suge pe o parte in pat;of of
carla, si eu am avut o idee de genul acesta ca ar avea ceva la pupile
si dr a zis ca e ok
; sper ca a trecut taietura si multumsc ca m-ai lamurit cu nedumerirea mea cu supararile pe aici
dici, am ras de patania ta cu sosetelele, dar sa stii ca si eu am patit-o; condoleante pt sotul fostei colege
ganesha, bafta la dr
blue, si eu ma gandeam la episodul olitei....a sa cumar sa vedem
clody, eu cu toate hainele mele, mai ales costumele si sunt cateva pot sa le dau de pomana in momentul actual
maria
Ioana, mandra mea s-a mai reglat la kk si cred ca de la cereale ca ea nu mananca cine stie ce inafara de tzitzi; azi a papat suc de mar cu portocala si mandarina si seara cereale;sanatate Sarei
LauraOana, dor imi este si mie de iesirile cu fetele
kiralina, chiar ma gandeam la tine
andata, si daca vreau sa cumpar setul acela sau sa-mi mai faca cate ceva,cum iau legatura
dani3lla,suuuupeeerbbbbbb Denis; Maya cand adoarme se intoarce ea pe burtica si se ridica la san sa i-l dau sa suga asa si adoarme tun; asa suge si ea

philip, acolo se mananca capsuni in seara de rev sau pur si simplu asa ai mancat tu?
cu trezitul Mayei de acum numai la tine ma gandesc cand ne povesteai cu Nicholas
prietena mea a iesit astazi din spital si acasa iar a facut 38 cu 4; analizele sunt ok; cat a stat in spital nu a lasat-o sa-i dea san aproape o saptamana si ca sa poata sa-l adoarma,el fiind hranit prin sonda cu mucilagiu,ii tinea mereu suzeta si-l legana,saraca si cate 4 ore, si acum cand ii pune sanul el il trateaza drept suzeta
; suge din el lenes ca suzeta, biberon nu vrea si e disperata ca nu stie cum sa-l hraneasca;lapticul i-a scazut mult, ea a slabit fff mult si e si fff stresata si obosita; acum ii da panadol si nurofen la 4 ore,atat; maine dim se intoarce la spital
ps:![]()
![]()
eu intotdeauna am avut greseli la scrieri si asta din fuga si laptop ciudat
(nu din "ALTE" cauze
)
apropo, de stricat programul cu revelionul asta (ca dra Maya a stat treaza de la 12 la 4 dimineata); se trezise ieri si m-am facut ca nu o aud si eram cu spatele la ea; si ce credeti? a venit spre mine gangurind nevoie mare "m...aaaammmmmaaaa si aaa,bbbbaabbaaa" si poc m-a apucat de par si a tras cu simt de raspundere sa o bag in seama
doamne ce mai tipa de la dintii astia
inca o intrebare ca sa ma duc la plangacios: mai am vreo posibilitate sa o invat sa doarma SINGURA in patur-tarc?
(vreau in tarc ca e mai mare decat patutul de lemn)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
laurraa spune:
DabaMi,saracutele prin ce ati mai trecut si voi; virusul asta de la ce e pana la urma? stiu ca este si vaccin dar se face pana in 6 luni nu? impotriva lui
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
laurraa spune:
cand s aintru pe usa a adormit la loc
astazi nu stiu ce s-a intamplat dar ma durea sanul stang si era tare (ei se umplu fff repede cu lapte,curg singuri,nu am avut pb pana astazi sa ma storc) si zic ia sa ma storc: cat credeti ca am scos imediat din el? 180 ml!!!!, dar nu am ce face cu el ca mandra nu vrea bibe
; maine ma duc sa cumpar 1000 de modele de tetine
sa vedem poate ii place macar una; cum ii dau eu apa,ceai,cereale,etc? nu am cum decat cu lingurita sau seringa
DanaMi spune:
Laurraa, Bubu a luat virusul din aer si l-a facut la 4 luni, exact cand asteptam sa ajung la dr si s-o intreb de Rotarix (asta e vaccinul pt rotavirus), asa ca nu mai are rost sa-l facem si dr ei nici nu-l recomanda. E bine ca ai laptic, mai bine mai mult decat prea putin sau chiar deloc, eu nu mai am deloc cam de 3 saptamani si inca nu m-am impacat cu ideea de biberon dar nu am avut de ales
. Cu dormitul nu stiu ce sa-ti spun, noi nu am avut niciodata probleme cu somnul si pe la 5 luni am tinut-o sa doarma in pat cu noi cam o luna dupa care am revenit la patut si nu a avut nici o treaba. Felicitari pt dintisori
si multa sanatate pt bb-ul prietenei tale 
PS: dupa ce am incercat n-spe modele de tetine, singurele pe care le accepata sunt unele de la chicco, care au forma foarte asemanatoare cu mamelonul si sunt de cauciuc nu de silicon , poate merge si la voi
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
Bebe Beca spune:
Buna dimi tuturor! Cum ati inceput saptamana? Noi cu plansete, a inceput fata gradinita si este jale maaare.
Clody, imi pare bine ca ai scapat de raceala. Pupam si micul energizat!
Miruta, mult succes cu dieta. Sa ai putere sa te tii de ea. Si sa te hidratezi bine si sa te hranesti bine, pt laptic.
Ganesha, succes la medic maine, asteptam vesti! Frumos baietel aveti...
Dana, fooarte simpatic Denis. Foarte. Are o mutrita scumpa tare.
Oana, multumesc pentru lamurire. Mda, asa se explica absenta ei. Dar nu ma asteptam la asta, nu stiam ca a suparat-o ceva. Asta este, va trebui sa ne obisnuim fara povestirile ei super haioase. Impreuna cu Dani3lla, faceau veselia stupului.
Dana, apreciez ca ai ramas.
Spune multe chestia asta.
Marcela, multumesc. Am sarit la 1 mg de vreo 10 zile cred, nu este mult. O sa revenim la 0,75.
Andreea, bafta multa cu dieta. Dar nu ajunsesei la kg dorite? Felicitari pentru cheful de alergat, e mare lucru!
Oana, mai cere o parere, spune-le medicilor ce te preocupa. El se simte bine, este la fel? Cand reveniti in tara?
Ana, incearca si tu cu nurofen intr-o seara, vezi daca doarme mai bine. Bine te-am regasit si noi in anul nou!
Laura, bine ati revenit!
Ce faceti? Distractie faina la film.
Deea,
felicitari pentru dintisori!!!!!!!! As vrea si eu sa apara macar unul, ca sa stiu si eu de ce este atat de maraita si miorlaita si enervanta. Si fara somn. In ceea ce priveste AVATAR, nici noi suntem niste iuibitori ai genului SF, insa filmul acesta merita vazut. Este deosebit, are un mesaj frumos de transmis.
Ssabrya, felicitari pentru ridicatul in picioare!!!!!

Laura, pupam fata dintoasa si pe mama ei. O sa o mai poti invata sa doarma in patul ei, cand va veti dori asta. Cu multa rabdare si perseverenta. Apa nu are nevoie, ceai nici atat, dupa parerea mea este pacat sa o mai inveti cu biberon acum. Eu as merge pe o cana de antrenament de la Avent sau Nuk. Cerealele i le poti da cu lingurita, le poti face mai consistente, nu trebuie sa fie lichide neaparat. Iar laptele tau isi face restul de treaba (sete, etc).
DanaMi, pupam fetele
.
Maria, va pupam si asteptam continuarea.
Am uitat sa ma laud cu fata mea, ca s-a ridicat si lenesa stupului in picioare. Saptamana trecuta, pe 28. Incearca sa faca si pasi, insa mai greu cu coordonarea. Si in 4 labute sa straduieste sa plece. Ma-ma toata ziulica
, manca-i-as eu ciocul ala mic si dragalas, ma rog... si tipetele de rigoare. Nimic nu-i convine.
Si ma tin sa intreb o treaba de ceva vreme. Si anume cum ati aflat voi de subiectul acesta nou? Mi-am pus intrebarea asta pt ca eu, de obicei intru si caut direct subiectul nostru...
Si inca ceva. Are cineva laptop APPLE?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Dana, ce frumosi sunt Craciuneii. Imi place tare mult ca ii cresteti aproape unul de celalalt pe verisori, tare frumos. Si ce bine sta Bubu in picioare, este sigura pe ea, super!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
nicuratze spune:
Am revenit si noi,La multi ani tuturor pe noul an!
GANESHA,iti tin pumnii sa treci cu bine de problemele de sanatate
ANDATA,
,uite ca n-am apucat sa-ti zic ce frumosi sunt ceilalti copii ai tai,Tavi are o mutrisoara de pusti,parca nici nu face 18 ani,iar fata e o adevarata domnisoara.
STRUNFITA,
,n-am apucat sa-ti zic mersi ca m-ai luminat cu puii de tara (astia pe care-i cumpar mi se pare ca fierb dubios de repede)
ANA MICU,esti tare,zau,ce de mancare ai facut.Felicitari pentru asa sot,stie el ce stie![]()
PHILIP,
,multe felicitari pentru casa si masina,pup si baietii tai.
LAURRA,
CORALY si IOANA,multa sanatate copilasilor!
ELY,
,sa te faci bine!
SARMISA,cum mai sunteti?
Din pacate,cam atat imi amintesc,fug sa adorm fata,va pup pe toate,sa aveti o saptamana frumoasa.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)