Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 10
ganesha spune:
seara buna fetelor,
si noi tot cu fitze si crize seara la culcare, maine mergem si noi la vaccinul de 6 luni, si sper sa ma linisteasca dr si cu alte 2 problemute(poate sunt eu panicoasa si nu e nimic grav, de mama fara experienta, va povestesc maine)
badriana...din experienta proprie, ca am tras-o si noi rau cu diareea in romania si cu intoleranta la lactoza,siropul Senzyme nu e bun cand e diaree, e bun cand se iau antibiotice dar nu si in cazurile cu diaree. Noua ni l-a dat un dr si a agravat si mai mult situatia, cand am mers la alt dr pt ca primul nu era de gasit , aceasta a spus interzis siropuri in cazul asta. Acum pe mine m-au inebunit medicii din romania pt ca fiecare spunea altceva si aveam senzatia ca fac experiente pe copilul meu.Acum cere si tu parerea unui dr si vezi ce spune de sirop.
La noi lucrurile stau bine acum, ba am trecut in partea cealalta, ne chinuie constipatia. sunt curioasa daca aluat mai bine in greutate, pt ca luna trecuta cand a avut probl cu diareea a luat doar 100de grame, dar la cat de rau a fost, bine ca nu a scazut, vedem maine la cantar.
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
miruta spune:
Buna seara!
V-am citit,n-am timp sa raspund la fiecare,scuze,vreau sa ma bag la un film.Uram sanatate bolnaviorilor si va pupam pe toate,toate.
Am vazut si noi Avatar ieri,ne-a placut tare mult,chiar daca 80% din film e facut pe calculator,vrem sa mergem la 3d saptamana viitoare,am inteles ca e super.
De maine intru la dieta pentru ca efectiv nu ma mai suport...sa vedem ce o sa iasa.
Va pup si somnic pufos.
Antonia,minunea mea
dani3lla spune:
Hai ca ,daca tot va citesc cap coada sa va delectez cu ceva ....concurs tzitzi VS reclame TV sa vedeti cum uita fimiu de tzitzi cand incepe reclama la Orange de care e innebunit(aia cu blondele pe saniuta) http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/filmulete%20Denis/?action=view¤t=IMG_5533.flv

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
oanaalex spune:
Mare valva cu Avatar, pana la urma cred ca o sa vizionez si eu. Sotul l-a vazut de vreo luna si a zis ca-i super desi nu e neaparat fan sf.
Miruta spor la cura. Si eu trebuie neaparat sa fac ceva dar acum astept sa trecem cu bine de mutat.
Ioana din cate stiu Cris e una din fetele care scriu numai la celalalt subiect. Sincer pentru mine ea a fost supriza cea mai mare pentru ca nu m-am putut gandi ca a fost deranjata aici cu ceva mai ales ca pentru mine era una dintre fetele cele mai indragite de toata lumea.
Scuze de greselile din mesajele mele da nu stiu ce are netul si laptopul ca e vesnic plin de greseli dar cum timpul e limitat nu am timp de editari
Oricum si eu tastez de regula cu Mara in brate asa ca....
philip spune:
Dani, am ras cu lacrimi.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
madalinuza spune:
IOANA, scuze ca-ti raspund asa tarziu m-am luat cu altele. Poti reveni la 0.75 fara probleme.
Editez: Ioana, de cat timp ii dai 1 mg? teoretic se da 1 mg dupa 6 ani. Acu' nu e nici cea mai mare nenorocire daca continuati cu 1 mg ca mai e putin pana face Rebeca 6 ani, totusi asa cum spuneam poti sa si micsorezi doza.(eu cred ca as micsora-o la copiii mei)
philip spune:
ganesha, bafta maine
fetele, eu am intrat la dieta (un soi de montignac mai adaptat asa) si sport (alerg) de pe intai. pfiii, ce mandra-s de mine.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
oanaalex spune:
Dana e super tare![]()
Ganesha va asteptam cu vesti bune
Cat despre nebuniile din capul unei mame sa va spun una de-a mea. Alex din toamna are o rpoblema cu pielea, adica din cand in cand ii apar bubite care-l mananca tare si zone de piele uscata. Am fost si la medic si cica nu e nimic sa-l dau cu crema si basta. Enervant e insa ca tot apar dar faza buna e ca dispar imediat ce-l dau cu crema pt piele uscata. Acum gargaunii mei
: de vreo saptamana spalandu-l pe maini mi se pare ca are pielea mai galbena fata de mine si ma tot gandesc ca daca are bilirubina crescuta si de aici si problemele de piele si..... Deci de unde-mi vin astea? Stiu un bebe de o varsta cu Mara care are nevoie transplant de ficat si e galben si fina mea a avut o boala in sarcina care vine de la cresterea bilirubinei si o manca pielea ca naiba Si uite asa nu stiu ce sa fac, m-am duce si la medic dar poate zicve ca-s nebuna de legat mai ales ca lui Alin nu i se pare nimic neinreg8ula cu Alex
Voi ce ati face? Oare daca ar fi bilirubina crescuta s-ar vedea la ochi? Pt ca ochii nu-s galbeni...
Cred ca v-am innebunit![]()
ana_micu83 spune:
Seara buna scumpe mamici si bine v-am gasit"citit" in 2010..sa fie un an excelent pentru toata lumea si sa avem bebelasi sanatosi.
Revelionul *cel mai tare de pana acum* l-am petrecut acasa in 3...s-a trezit maimutica dansanta fix la 11,57 min cand ne pregateam sa desfacem sampania...am deschis-o si am dat "cioc" alaturi de suzeta lui Razvan (trebuia sa-l intoducem si pe el in ecuatie )..ne-am uitat la focurile de artificii...si apoi rupti de oboseala am trecut la nani. Zilele astea am ajuns la capatul puterilor in sensul ca nu prea mai stiu cum este sa dormi 3 ore legate ceea ce nu am patit nici cand era bebe mic mic...nu avem dinti, dar avem gingii inflamate si nimic mai mult la orizont...urla de durere noaptea, nu doarme si nici nu mai stiu ce sa fac.

Cosminica , nu stiu ce-a fost cu puiutii nostri, dar pe 2009 la ultimul somn au avut aceeasi ora de trezire
...poate ca au avut in comun locul nasterii:))
Alic , sar`na de sorcoveala
Carla, si fiu`miu care este mai mare cu o zi decat Larisa..nu are in posesie niciun dintisor...dar chinurile "aparitiei" le simtim din plin toti 3...nu stiu ce sa-i mai fac...
Coraly, felicitari pentru dintisori...voi sunteti avansati bine..noi mai avem de asteptat.
Clody, ne bucuram ca ati petrecut bine. Speram sa nu raciti si il salutam pe razvanel.
Marcela , te rugam sa ne dai un sfat pentru calmarea durerilor asociate cu eruptia dentara...subscriu la parerea ta referitor la "divortul" din stup.
Ruxi , ne pare rau ca nu ti-a mers netul si mai rau ca pitica nu s-a simtit bine . Eu am inceput diversificarea la 6 luni, acum are 6,5 luni si nu ma pot mandri ca papa mai mult decat cateva lingurite(de supite este ff incantat)..nu-l fortez..lapticul este baza ..carnita inca nu i-am dat.
Andata , poti sa-mi scrii cum vrei..telegrafic sau nu..mie oricum imi place ce scrii
...ce am scris eu in cap trecut, trebuie luat ca si un compliment nu ca o restrictie.Mi-a placut mult poezia "mama"scrisa in 6 dec 2009
Ioana, hehe si eu m-am uitat ieri la Avatar..mi-a placut da nu m-a dat f tare pe spate..azi am vazut "2012" si mi-a placut mult mai mult. Ma bucur ca printesa mica se simte mai bine..dorim refacere completa cat mai rapid! 
Deea, felicitari pt kk la olita! Ai flacau mare deja!
Carla, imi pare rau pt taietura de pe scalp...refacere rapida si fara semne..
Marcela, La multi ani pentru puiul cel mare si scuze de intarziere! Sa creasca mare si cuminte si Doamne Doamne sa-i fie aproape!
baby-first,ma bucur ca ati petrecut bine! 
Raluca, sa se faca bine Alexia si sa nu mai ai nevoie de niciun dr.
Blue, felicitari pt cetatenie.
Bamsy, vazut printesa si indragostit de ea!
philip, felicitari pentru dintisor
Kiralina, multumim de reteta! 
bridana, sanatate multa va dorim!
Coraly, la multi ani pentru voinul Sergiu!
Dici,stai linistita..eu am bagat in frigider detergentul de vase si burete intr-o zi..nu spun cat le-am cautat..asa ca...nu esti singura!Imi pare rau pentru vestile pe care le-ai auzit in ultima perioada...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
va pup..s-a trezit..sper sa si adoarma,,,
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
philip spune:
ana, pupici si voua
oana, eu zic ca-i eczema
US