Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 20
madalina28 spune:
O PRIMAVARA MINUNATA VA DORESC SI EU DOAMNELOR!
Amzu este un dulcel Luca!Lasa mami ca asa fecm sport si ne mentinem in forma ce sala sau lipoaspiratie!
Doris bine ati venit printre noi da-ne mai multe date sa te trecem in listuta!
Cris sanatate multa biencutei!
rami 73 spune:
La multi ani de 1 martie, dragi mamici ! 
Doris, bine ai venit si sa-ti traiasca flacaul !
L-am vazut in poze, e dulcel foc. Povesteste-ne cate ceva despre voi. 
Amzu, deci ati petrecut pe cinste.
Luca a fost un frumusel !
Si a mea cand vine lume multa la noi e mai agitata, ii place sa se dea in spectacol.
Acum in we ne-au vizitat doua fetite de 5 ani si tare ne-am mai jucat cu ele.
amzulica spune:
La multi ani fetelor de 1 Martie! Sa avem o primavara frumoasa cu sanatate pentru copilasii nostri si pentru noi si sotii nostri.
Haideti sa ne punem babeleeee - io sunt pe 08 ca-n fiecare an ca sunt nascuta pe 08 ... februarie. De pe 9 incep moshii.
Ce ati primit de martisor? La noi a adus Amzu senior un snur si l-a legat de c..le lu' fii-su si mi-a zis ca ala e martisorul de anul asta.
si floricele si cica mai vedem de 08 Martie daca sunt cuminte.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Bianca B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Ce ati primit de martisor? La noi a adus Amzu senior un snur si l-a legat de c..le lu' fii-su si mi-a zis ca ala e martisorul de anul asta. Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 http://community.webshots.com/user/amzulica |
Amzulica am ras cu lacrimi de isprava sotului tau
LA MULTI ANI PRINTISORILOR

Luca si Rudy

sa cresteti sanatosi si frumosi alaturi de parinti si intreaga familie
Am lucrat ca un erou in ultimile 3 sapt (colega in concediu), plus virus la stomacel cu 2 zile de voma si 4 zile de diaree, plus petrecerea lui David de sambata! Greu am sa recuperez noptile pierdute. Am avut noroc ca m-a ajutat si sotul de data asta. Toata lumea zice ca am slabit mult in ultimul timp dar nici nu am avut timp sa ma uit in oglinda mai bine, stiu doar ca absolut toti pantalonii de servici imi sunt largi. Si nici macar nu am timp sa merg la cumparaturi!
VREAU CONCEDIU INTR-O TARA CALDUROASA!!! Abia astept sa vina vara!
Fetelor voi reveni cu fotografii. Pupici si aveti grija de voi si de puiutii nazdravanin

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
madalina28 spune:

LA MULTI ANI BIANCA!

Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa-ti bucuri parintii pana la adanci batraneti!
rami 73 spune:
LA MULTI ANI, BIANCA ! 
Sa fii sanatoasa, voioasa, norocoasa, ca frumoooooaaasaaaa esti tare de tot !! Mami, sa-ti traiasca ! 

Amzu, si noi am primit tot un snurulet, dar cum nu prea aveam de ce sa-l agatam
, l-am pus la manuta.
Si asa ma certa lumea ca n-am pus la fata ceva rosu sa nu se deoache.
I-am pus acum, dupa 1 an.
Mami, cum rezista la tine bibelourile alea din rafturi, ca eu a trebuit sa golesc tot, zici ca acum ne mutam... Mai noi a descoperit si barul, am gasit-o inconjurata de sticle de toate alea.
Am prins usitele cu scotch pana la urma. Am dat comanda si la usite pentru scari, abia astept sa vina.
amzulica spune:
La multi ani norei mele Biencutza![red] (Luca te cam inseala sa stii de la mine
mangaie tot ce prinde)
Sa cresti mare fata frumoasa, sa fii cuminte, sa ai noroc in viata.
Noi ieri am avut un an de cand ne-am intors de la maternitate.
[red]Ramy[red] - asa zise-le bibelouri sunt de fapt neshte seturi de cesti, pahare, etc primite "ca cadou" la cununie, sunt si eu ca bunica le pastrez amintire, uneori ma mai si folosesc de ele. Eu sunt total impotriva vitrinei dar maica-mea cica sa o pastrez bla, bla, asa ca ea imi si face curatenie de cate ori vine in vitrina. Daca nu ai observat este legata cu snur rosu
si acolo sta permanent masuta bariera deci are acces interzis.
Cami mamica lui
amzulica spune:
[red]La multi ani norei mele Biencutza![red] (Luca te cam inseala sa stii de la mine
mangaie tot ce prinde)
Sa cresti mare fata frumoasa, sa fii cuminte, sa ai noroc in viata.
Noi ieri am avut un an de cand ne-am intors de la maternitate.
[red]Ramy[red] - asa zise-le bibelouri sunt de fapt neshte seturi de cesti, pahare, etc primite "ca cadou" la cununie, sunt si eu ca bunica le pastrez amintire, uneori ma mai si folosesc de ele. Eu sunt total impotriva vitrinei dar maica-mea cica sa o pastrez bla, bla, asa ca ea imi si face curatenie de cate ori vine in vitrina. Daca nu ai observat este legata cu snur rosu
si acolo sta permanent masuta bariera deci are acces interzis.
Cami mamica lui
amzulica spune:
Scuzati nu stiu ce are DC-ul ....
Cami mamica lui