Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ank...asa da!ma gandeam ca poate ar vtrebu sa achizitionez si eu unul!
azi ii trag o vestuta cu capse...si pana ii dau papucii de casa se descheie...."mama, asta nu aie nastui"...si eu o intreb pt. ce te-ai descheiat...si ea ..."nu ma inteba"
va salut! ...plecam in vizita la nasii Anei

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

Mergi la inceput

chiar nimeni nu a mai dat p-aci?!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

Mergi la inceput

Ana mea inca nu doarme....ma tot cheama la ea ...la intervale regulate...adica cat sa ma asez la pc si sa ma ridic din nou...am incercat sa nu raspund, sa mearga buni, tata ,unchiu...insa nimeni nu o multumeste daca ma stie acas....si se tureaza rau de tot-drept pt. care nu am decat sa ma conformez si sa raspund la apel-dar de ex daca eu plec de acas pe la 8 nu ma cheama la culcare...e buna si bunica(dar tot la fel o solicita si pe ea....)
as fi vrut ca pe cand se intoarce sotul sa-i pun pe masa niste variante valabile de prenume pt. fiul nostru....dar nu prea am decat unul si bun...Luca....tot intreb ,caut pe net...nimic nu-mi "suna "potrivit
saptamana asta tre sa ma programez la ctrl....abia astept
acum am plecat in pat...cu aceiasi speranta ca si aseara ...sa ma trezesc cu nasul curat si fara sa ma doara gatul....
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK, BIANCA - sanatate multa!

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE TONI TECUCEANU! SA-I FIE TARANA USOARA!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR IONILOR SI IOANELOR!!!!
ma da'scumpe sunteti la vb zilele astea!
Ana in sfarsit a avut un mic dejun satisfacator....un iaurt cu o feliuta de paine, 2 felii de muschiulet de porc si un patratel de 2X2 cm de palcinta cu mere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

La multi ani fericiti! sarbatoritilor zilei de azi

am venit cu o
cafelutza...poate aroma ei va trezeste interes

sa aveti o zi buna !
si aici la noi, azi e sarbatoare.. se cheama Epifania(Befana) www.dollery.com/images/ea-03-befana-a-lg.jpg" target="_blank">poza un fel de Mos Nicolae la noi... daca copilasii au fost cuminti le aduce multe dulciuri, daca nu le aduce carbuni...

va numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stefania cam urata baba asta ,dar carbuni sunt si ei buni la gratar asa ca nu stiu care mananca mai sanatos ala bun sau ala rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

anca... carbunii sunt buni si pt aciditate..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua
noi am ajuns la bucuresti si am si facut o vizita la spital;
azi noapte a tusit de la 1-2, o tuse puternica, ce nu parea din gat, a tusit pana a vomat; i-am dat paxeladin, a dormit pana la 7 apoi pana la 7.30 iar a tusit, in somn, apoi a dormit pana la 8.30; ziua nu tuseste deloc;
la sital, numic ingrijorator, poate o iritatie in gat, sa ii dau un pic cu tantum si ketof seara pt tuse...nu mai pricep nimic...mi-au zis sa o urmaresc sa nu fie inceput de viroza, insa ea mi-a tusit vreo 2 seri la fel si la soacra-mea...a coincis si cu reaparitia dermatitei atopice..fapt care ma duce cu gandul la o alergie la praf, ceva...sau la aerul uscat(desi aveam 2 vase cu apa pe calorifer); Alessia nu pare sa aiba ceva, Doamne ajuta!

STEFANIA - la care aciditate te referi?!

Mergi la inceput

buna seara!
ellis...insanatosire grabnica!....am mai auzit fete p-aci care dau tantum copiilor....sub forma de spray?...
slimatei...ma uitam si eu azi dimineata la rai 1 si am vazut ceva dar nu stiam ce e cu carbunii aia, cu fructe...are si o denumire ciudata(din care nu se prea poate deduce nimic)plus ca la noi nu este sarbatoarea asta...apropo ei mai au si mos niculae ?
ma servesc cu cafeaua de la tine acum....merci!si mai iau si una reala pe langa asta!

Mergi la inceput