Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pe mine nu m-ati vazut nicaieri???

hellloo

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANCA - am gasit si citit...nici eu nu inteleg de ce, pentru ca in postarile de aici, nu mi se pare ca STEFANIA bate campii...recunosc ca altceva nu prea citesc pe DC; despre subiectul respectiv, insa, nu mi se pare deloc ok, e fara noima, eu sunt de principiul ca... daca nu pot spune un lucru bun..si cu sens...mai bine nu mai spun nimic; de rautati sunt satula in viata de toate zilele; nu vad rostul pt care as nominaliza eu pe X sau Y ca nu imi place de el..si daca nu imi place mie, ce??? se schimba respectivul, sau cum?! atunci de ce sa vorbesc de pomana?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hellloo

BA DA...LA CEI MAI IUBITI!!!!!!!!! VREI SA TE TREC EU??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hellloo

BA DA...LA CEI MAI UIBITI!!!!!!!!! VREI SA TE TREC EU??????

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

esti "lea" mami??

Mergi la inceput

CUM SA FIU REA, DACA VREAU SA TE VOTEZ LA IUBITI?...DEBORDEZ DE BUNATATE...NU VEZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE ca e mai buna ca toate!! Un an mai bun pentru toti!! Noi am facut revelionul in Moldova, la o cabana langa Gura Humorului si a fost frumos...doar ca Bia mea si-a dat programul peste cap programul zilnic. Voia sa stea cu noi mereu si cu prietenii, nu dormea la pranz...dar speram ca o data ajunsi acasa sa revenim la normal.

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Punem si poze cand facem rost de ele...ca mami nu a avut aparatul...ce sa fac mai uit si eu...ca-s batrana

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna searaaa!
sunt vai si amar de capul meu....raciiiitaaaa!curge nasul in prostie....gatul ma tot deranjeaza....asa ca azi nu ne-am dus nicaieri(afar din casa)....poate maine....cand se implineste o saptamana de izolatie la domiciliu.....
am vb cu sotul si cu fratele, cu prietenii.......numai cand ma gandesc la vinul fiert de seara dupa ce toata ziua calaresti partiile.......cate o cazatura spectaculoasa/stupida de rad toti trecatorii....o ciuperca de lemn unde canta o muzica astriac/nemteasca....excelent...dar pt. mine...doar iarna viitoare!sper sa nu ma saboteze DD !!chiar imi doresc...
pussi...excelente micutele....!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna searaaa!
sunt vai si amar de capul meu....raciiiitaaaa!curge nasul in prostie....gatul ma tot deranjeaza....asa ca azi nu ne-am dus nicaieri(afar din casa)....poate maine....cand se implineste o saptamana de izolatie la domiciliu.....
am vb cu sotul si cu fratele, cu prietenii.......numai cand ma gandesc la vinul fiert de seara dupa ce toata ziua calaresti partiile.......cate o cazatura spectaculoasa/stupida de rad toti trecatorii....o ciuperca de lemn unde canta o muzica astriac/nemteasca....excelent...dar pt. mine...doar iarna viitoare!sper sa nu ma saboteze DD !!chiar imi doresc...
pussi...excelente micutele....!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

sanatate!!!!!!!!!!!

si sa ti se indeplineasca dorinta!

Mergi la inceput

PUSSI - se intelege cand canta sau spune poezie, ca nu le spune repede, incearca sa spuna cu intonatie....

Mergi la inceput