Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 5
ellis spune:
ANCA - am gasit si citit...nici eu nu inteleg de ce, pentru ca in postarile de aici, nu mi se pare ca STEFANIA bate campii...recunosc ca altceva nu prea citesc pe DC; despre subiectul respectiv, insa, nu mi se pare deloc ok, e fara noima, eu sunt de principiul ca... daca nu pot spune un lucru bun..si cu sens...mai bine nu mai spun nimic; de rautati sunt satula in viata de toate zilele; nu vad rostul pt care as nominaliza eu pe X sau Y ca nu imi place de el..si daca nu imi place mie, ce??? se schimba respectivul, sau cum?! atunci de ce sa vorbesc de pomana?!
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pe mine nu m-ati vazut nicaieri??? hellloo happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BA DA...LA CEI MAI IUBITI!!!!!!!!! VREI SA TE TREC EU??????

bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
BA DA...LA CEI MAI UIBITI!!!!!!!!! VREI SA TE TREC EU?????? ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
esti "lea" mami??

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

geo_ionita spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ca e mai buna ca toate!! Un an mai bun pentru toti!! Noi am facut revelionul in Moldova, la o cabana langa Gura Humorului si a fost frumos...doar ca Bia mea si-a dat programul peste cap programul zilnic. Voia sa stea cu noi mereu si cu prietenii, nu dormea la pranz...dar speram ca o data ajunsi acasa sa revenim la normal.
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
geo_ionita spune:
Punem si poze cand facem rost de ele...ca mami nu a avut aparatul...ce sa fac mai uit si eu...ca-s batrana ![]()
![]()
![]()
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
popbianca spune:
buna searaaa!
sunt vai si amar de capul meu....raciiiitaaaa!curge nasul in prostie....gatul ma tot deranjeaza....asa ca azi nu ne-am dus nicaieri(afar din casa)....poate maine....cand se implineste o saptamana de izolatie la domiciliu.....
am vb cu sotul si cu fratele, cu prietenii...
....numai cand ma gandesc la vinul fiert de seara dupa ce toata ziua calaresti partiile....
...cate o cazatura spectaculoasa/stupida de rad toti trecatorii....o ciuperca de lemn unde canta o muzica astriac/nemteasca....excelent...dar pt. mine...doar iarna viitoare!sper sa nu ma saboteze DD !!chiar imi doresc...
pussi...excelente micutele....!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
20+
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna searaaa! sunt vai si amar de capul meu....raciiiitaaaa!curge nasul in prostie....gatul ma tot deranjeaza....asa ca azi nu ne-am dus nicaieri(afar din casa)....poate maine....cand se implineste o saptamana de izolatie la domiciliu..... am vb cu sotul si cu fratele, cu prietenii... ....numai cand ma gandesc la vinul fiert de seara dupa ce toata ziua calaresti partiile....pussi...excelente micutele....! ![]() mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+ |
sanatate!!!!!!!!!!!
si sa ti se indeplineasca dorinta!
ellis spune:
PUSSI - se intelege cand canta sau spune poezie, ca nu le spune repede, incearca sa spuna cu intonatie....