Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiiiii voi cum mai stati cu disciplina si ascultatul?.... eu am ajuns la confiscatul jucariilor, in rest nu ma mai asculta. PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
hmmm...buna intrebare...noi suntem la faza de NUUUUUUUUU!!!!!
eu il intreb: 'Eric vrei sa...?' el imi raspunde: 'NU!!'
si eu ii confisc jucariile, mai ales daca le arunca (cand se enerveaza) si-i spun ca le dau la alti copilasi care au grija de ele...da nu cred ca-l prea impresioneaza...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
pai vezi daca gatesti prea bine..si eu te-as pune sa-mi faci de mancare toata ziua... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
deci...ca sa ne fie inteles de ce in concediu(scurt, de altfel) stau la hotel si nu gatesc..ever! are nevoie si bucatarul de concediu, mama lui!
ellis spune:
A mea ma cam intelege, nu ne certam des, iar daca ii spun ca ii iau jucariile si le dau altui copil(in special cand nu participa la strangerea lor) imediat vine si ma ajuta sa le punem la loc.
bb_yasmi spune:
multumim de complimente.
andreea, si la noi la fel ca alessia. ne intelegem, ma asculta in cea mai mare parte si daca ii spun ca ii duc jucariile la alt copil imediat actioneaza ![]()
pussi, da de la cresa stie majoritatea cantecelelor, poezioarelor..dar asta o stie de la buni! nici eu nu o stiam....nu ca as stii eu prea multe poezii/cantece...![]()
![]()
alina, nu ne arati ceva poze/filmulete cu maria??? mie tare drag sa o vad!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

popbianca spune:
buna !
bb...aaaa eu stiam de poezia asta de la soacra-mea care i-o mai recita Anei....dar...nu mi-am dat seama!![]()
![]()
ellis, pussi....sa nu ma intelegeti gresit...si eu apreciez extrem ca are cine sa gateasca si sa-si bata capul cu "ce mancam maine", "ce carne sa scot la decongelat","am uitat sa iau nu stiu ce pt. mancarea aia"
la noi cu disciplina!?...in mare masura ne intelegem....apoi urmeaza faza "care striga mai tare"(bineinteles ca eu castig)...si inghit in sec ..dar stiu ca asa am fost si eu(un copil care nu a putut fi pedepsit niciodata-ca fugeam afara din casa si veneam cand se inopta si treceau nervii parintilor/bunicilor)si nu vreau sa am pretentii mai mari ,in acest sens, de la ea...sunt foarte bine , echilibrata, realizata in viata, parintii ma iubesc...deci nu e chiar asa de rau sa fii un copil "dificil"...acum la modul serios...daca ii spun ca mama se supara/enerveaza...ma asculta desi din gura zice ca nu, face ce ii spun/indrum eu...cand e vb de faptul ca nu mai termina cu spalatul pe maini, se dezbraca, umbla la cuptor,la prize....daca nu fct. amentintarea cu supararea mea, o iau pe sus si o scot din incaperea respectiva, urmand ai distrage atentia cu altceva....fara prea multe explicatii...ca noi suntem la faza cu "de ce?" si daca ii povestesc prea multe nu mai terminam (si pana ii spun eu de ce nu e bine sa se spele atata pe maini ea se tot spala , sapuneste si clateste)....
acum ma duc sa mananc.....sa nu cumva sa faca foame baietelul lu' mama!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
popbianca spune:
pussi..merci de info!
ellis..merci de mesaj!...oricum ,inca sunt tot nehotarara...asa ca trebuie sa tragem o fuga pana langa Viena ,unde este un "parc" de case, gata ridicate, amenajate..de toate felurile si tipurile de constructii...cred ca acolo ar fi singurul loc unde as putea sa decid , avand in fata destul de multe variante
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis A mea ma cam intelege, nu ne certam des, iar daca ii spun ca ii iau jucariile si le dau altui copil(in special cand nu participa la strangerea lor) imediat vine si ma ajuta sa le punem la loc. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
la noi nu tine faza asta..daca ar fi dupa el, as putea sa-i dau toate jucariile la alt copil...
adela, lavi, cu voi nu ma joc, mai...voi aveti fete...e normal sa va ajute...sunt harnicute ele, din nastere...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
BIANCA - nu sunt genul care sa interpreteze cuvintele cuiva, nu am inteles gresit...eu glumeam...dar uneori chiar am perioade in care sunt obosita si nu mai imi trebuie sa fac nimic...cu frigiderul gol nu stau...uite acum a inceput A gradi, prin urmare o las mai usor cu gatitul, ca nu mananca decat seara acasa...iar seara mai merg si paste cu branza...na...ca m-am scos!...eu sunt la regim...sotul nu e pretentios...adica..orice, dar carne sa fie![]()
iar de cumintenie, nici eu nu zic ca e cuminte, zic ca ma intelege, adica daca sare calul si ii zic ca ma supara, se cam opreste...insa are si ea momente in care isi manifesta puternic personalitatea...insa eu am mai zis..nu prea o ingradesc..vreau sa fie independenta, puternica, ambitioasa si cu un pic de ...tupeu
...sa nu semene cu mine(cu prea mult bun simt, zic eu) ca nu mai merita in lumea in care traim...adica eu de prea multe ori mi-o iau in freza, ca nu vreau sa jignesc pe unul, pe altul...
...afara nu mai alearga de bezmetica cum facea asta vara, sta langa noi...
iuli-ana spune:

Fetelor...mai bine mai tarziu decat deloc!![]()
In primul rand multumesc tuturor celor care mi-au felicitat Ingerasa pt implinirea celor 2 anisori!
In al doilea rand va doresc tuturor un an plin de sanatate,fericire si implinire alaturi de familiile voastre si cei dragi voua!

Am incercat sa citesc din urma...nu-i chip...mai nou nu ma loasa mandra asta a mea nici sa-i scriu tatalui ei...ca daca scriu,nu ma joc cu ea...![]()
Noi mai avem cam o saptamana pana vine tati al nostru acasa si deja nu mai pot dormi noaptea de emotie...
Daria este ok,nu am mai avut pb cu ea de la Sf.Andrei cand mi-a facut acea ...hai sa-i zicem raceala f usoara...
ELLIS,o sa-ti trimit un PM,poate ma luminezi si pe mine...ca sunt cam in bezna...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi voi cum mai stati cu disciplina si ascultatul?.... eu am ajuns la confiscatul jucariilor, in rest nu ma mai asculta. |
la noi nu merge cu confiscatul jucariilor ca el e foarte saritor si mi le aduce din propria vointa
... In schimb in cazuri de urlete si istericale... il trimit sa stea singur in camera lui si insist sa stea acolo pana castig batalia.. ca la el e suficient sa scoata un picior peste tocul usii si se uita cu o privire victorioasa la mine
.. Dupa ce se isterizeaza in camera incepe sa se calmeze daca nu e bagat in seama ..si apoi vine ca un mieluselAnk
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt