***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 22
ramona7 spune:
Alina, ce amintiri mi-ai trezit.
Nu am mai vorbit cu Radu de un car de ani. Nu stiu sa-l fi produs cineva in Romania. Acum traieste in Olanda. Sper sa-i fie mai bine acolo.
Carstea, refacere usoara si multa sanatate!
Liviana, am vazut si eu pozele. Casuta ta e frumoasa si locatarii par fericiti. E fain ca o decorezi cu chestii hand/home made. Cat despre platourile cu mancare... mama mia! Adica era mult si bun!
Razvan a crescut mult, are 16 kg si nu stiu cati cm
, ii vin hainele de 104 cm. Cu mancarea nu avem probleme, mananca la ore fixe, meniu variat. La ciorba nu il las sa manance singur deocamdata, ca nu prea ia in lingurita zeama, mai mult isi hraneste hainele.
Avand meniu la ore fixe, nu trebuie sa umblu dupa el prin casa cu mancarea, se aseaza singur la masa. E amuzant cand este intrebat ce vrea sa manance: incepe sa insire aproape toate felurile de mancare pe care le stie si noi avem rolul de a micsora lista.
Mai voiam sa spun ca mi-e dor de elteka si ella. 
Si o informatie pentru mamicile care nu si-au ridicat toate alocatiile pe anul trecut. La sectorul 5 se dau intre 21-25 ianuarie.
lbelciug spune:
Doxinu, secretul sta intr-un Time Management bun. Cat priveste celelalte comentarii prefer sa nu mai adaug altele, spun doar ca ma bazez pe experienta si feelingul meu in ceea ce priveste educatia copiilor mei. Cand Matei a debutat la gradinita, doamnele ingrijitoare si educatoare mi-au zis ca este evidenta diferenta intre copiii care vin de acasa si cei care vin de la cresa.
Vas, eu cred f mult in puterea vointei. Am colegi tineri, necasatoriti sau fara copii care se plang vesnic ca nu au timp si ca de asta nu-si gatesc acasa de exemplu. Eu cred ca tzine si de prioritizare treaba asta. Ma bucur mult ca sunt un exemplu bun.
Ramona7, multumesc pt aprecieri, imi face placere sa fac chestii in regim dyi. Acum in flutura in cap tehnica paper mache cu care am facut niste fructe si o casuta pt pasarele, in colaborare cu cei mici.
Se ofera cinvea sa faca un capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)