Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ely ai dreptate,la paste sa ma astepti cu mielul!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toata baltuta !

"La multi ani!" si de la mine tuturor celor care poarta numele de Ion/Ioana , plus derivatele (Ionel, Ioanichie, Ioan, Ionut, Ionica, Ionela, Nelu, Nela, Nica, Oana, Onuta, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Iana, Gianina, Gianni, Giovanni, Janina, Jana, Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Yanni, Yannos, etc., etc.).

Nicoll, multumim de cafea si s-aveti distractie placuta azi la party-ul unchiului . Servici usor azi si multa bafta cu inscrierea lui Stefi la gradi .

Dany, io ma marit ... am voie sau nu ? Eh, glumesc, normal ... ca io, cam am ceva râie si nu se prinde rochia de mireasa de mine ... s'oricum nu-mi trebe ... E nunta sora-mi mai mare, nanutii poznasului adica... ca, abia acum au reusit sa gaseasca nasi seriosi, de cuvant, care sa-i cunune... ceilalti i-au cam abandonat pe ultima suta de metri de fiecare data ("no comment", ca nu are rost sa ma mai enervez )... mno, in fine, bun ca reusesc s-o faca pan'la urma si pe asta (nunta adica )... 'om vedea ... deci, la vara, in august, iar avem reuniune de familion . Cel putin asa ar trebui ... asa ne pregatim ... Buuun asa, nu ?

Baby, bravos lui Bogdanel harnicutul lu'mama !

Ely, vizionare placuta la a doua runda de Avatar .

Aaaaa... sa va fie de bine serveala poznasului, ceiutul lui de ieri... la toate sirenetele, care au raspuns invitatiei lui Robert (Baby, Dany, Nicoll...). Si, acceptam si noi invitatia gagicutelor lui Nicoll de a veni la orice ne servesc ele .

la toate sirenetele si s-aveti o zi cat mai buna si mai placuta!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Helooo!!!Ce faceti fetelor,pe unde umblati?Probabil va pregatiti de ceva sarbatoriti,sunteti ocupate.
Cryna sa fie sanatosi sora si cumnatul,sa aiba casa de piatra si intelegere mult!Si nasii sa le traiasca si sa nu se razgandeasca.Cat despre tine si rochia de mireasa...nu zice hop,nu se stie cand ii vine vremea.Si sti ceva,mai stam de vorba cam intr-un an,un an si ceva.Imi spun prietenii ca am gura "pocita"Ce ziceti fetele,daca imbraca Cryna rochia de mireasa mergem la Iasi?
Eu acum merg sa pregatesc un mujdei pt gratarul oferit de unchiu' si sa vad daca pic la pace cu fetele,cer sa le imbrac de strada,desi unchiul isi serbeaza ziua la noi si nu tinem la protocol.
,pe mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor

multumesc de aprecieri

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Cryna , clar ai voie sa te mariti , eu una m*as bucura din tot sufletul si da Nicoll , mergem in gasca la nunta , ne duce Ely* cu masina ei ca e mai mare! Asa-i ?Casa de piatra surioarei! Si sa fie cu noroc si intelegre!

Ce sa zic petrecere frumoasa la toti pe unde sarbatoriti! Ely, iar la film , la acelasi film .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Mersi Crinule

An nou fericit si voua/

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Buna dimineata sirene!Haideti la o ,eu inca incerc sa ma trezesc.Aseara dupa party m-am chinuit cu pitica sa o culc si era trecut de 12 bine cand am reusit,is
Cristiana uram si Oanei La Multi Ani,sanatate,sa creasca mare si sa aiba noroc!!!Recunosc ca ieri eram in dubiu daca provine de la "Ion,Ioana",fiindca am o prietena cu acelasi nume si cand i-am zis LMA a zis ca ea nu este.Scuze ,doamna
Eu azi am avut o dimineata plina de emotii.Am venit spre munca cu unchiul sarbatorit si pe un drum nu f circulat ce duce la mine la serviciu era un accident destul de urat.Incercand sa franeze si avand un tico,ne-a invartit masina la aproape 360 grade din cauza poleiuluiNorocul nostru ca nu venea masina din sens opus...brrr...urata senzatie.
Gata,merg sa-mi fac de treaba,,pe mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Super Avatarul la Imax... merita toti banii ... chiar si timpul pentru vizionarea numarul 2... Acu' stiu... nici nu ma gandesc sa mai merg la alt 3D in alta parte

Da, mergem la nunti, in gasca
Si noi avem cel putin o nunta, si vreo doua botezuri... Unul prin feb-martie... restul in vara... Si ce s-o mai anunta pana atunci... Sper sa gasesc una alta, acu pe la reduceri Am vazut un bolero frumos negru, cu piaete... problema e ca am vreo 3-4 sacorui/bolerouri care merg purtate doar la ocazii... duc lipsa de bluze sau rochii ... ca m-am saturat de ce am

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

'Neata si de la mine la toata baltuta!

Aparui la cofea ... multam Nicoll . Naspa rau cu accidentele astea , pe-o vreme ca asta... bine ca scaparati doar cu sperietura . Si io mi-s cam zombie... nici n-am dus poznasul la gradi azi... ne-am luat deja weekend ... ca, ne-am culcat si tarzior aseara si m-o si bazait pozanasul as-noapte, de pe la 02.00 la 04.00 ... ufff... nu mai zic nik ... ca, ma doare si capul iar, de vreo trei zile bune ma doare si o masea de minte ... imi tine cam toata dantura in durere, ca se tot chinuie sa iasa de vreo 10 ani aproape... ies cu taraita maselele mele de minte ... pfuiiiii...

Marami & . Si... mai si povesteste-ne cate ceva, cand mai apari...

Nicoll, Dany... multam fain de incurajarile respective ... eh, 'om vedea la anul daca Nicoll are gura pocita sau nu ... & la amandoua. Multumesc si pentru urarile facutei surorii mele . Speram sa fie totul de la bine in sus .

la toate sirenele si s-aveti o zi placuta si superbuna!

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Iote ca, pana reusii sa trimit io mesajul, aparu si Ely prin baltuta . Sa-ti fie de bine vizionarea numarul 2 a Avatarului si multa bafta la gasit garderoba pt. nunti si botezuri . Distractie placuta sa aveti la toate distractiile respective !

Mergi la inceput