Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Ce de lume prin baltuta , cat imi place cand am ce sa citesc!asa ca va mai poftim !

Cristina , sa inteleg ca v-ati intors acasa ? A ramas doar Diana la Timisoara ? In ceea ce o priveste pe Oana la ce grupa sa o da-i nu prea pot sa te sfatuies dar as mai lasa-o putin pana sa merga la scola ca se va satura de invatat ...sa se mai bucure de copilarie! Ai grija de tine !

Danuta , super cu Miruna ... auzi asta-i viata ... are drepttae fetita ... succes cu siropelul poate ca ii vine pofta de mancare!

Crynut , mai e zapada ? A inghetat azi noapte ?

Baby , sa va fie de bine plimbarea la Busteni si ia si tu carioici pe baza de apa , ca se sterg mai usor!

Ely, tu ce faci ? Unde ai disparut de tot ?

Nicoll ......

PUPISTHAIN

Mergi la inceput

Uitasem sa va ofer cafea ....poftiti ...serviti , va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io-s la ora de ceai ... unul firbinte ... ceai negru Irish Cream de la tekanne ... interesant

am fost acuma dimineata la laborator sa ii ia sange pentru analize la Andrei ... i-a fost asa de frica de abia curgea sangele cand era mai mic nu era asa de fricos .... piciorul inca il mai doare , cred ca diseara nu-l duc la dans , sa stea in repaos putin, poate ii trece mai repede daca nu face efort

marami da cum de ai plecat inapoi ??? nu ti-a placut la noi in Timisoara ??? offf

dany ce revista cauti ????

nicoll spor la lucru

cryna ce papam azi ???

am facut aseara un chec cu mac (chec pentru prima oara in viata ) a iesit bunicel , reteta de pe net luata .... copilul super incantat de mine

si tot aseara am facut un chec din carne de pui, ciuperci, ceapa, morcovi, telina , ardei , oua .... a iesit superrrr , abia astept sa pap din el , ca doar azi noapte cand l-am terminat numai am gustat din el

m-a apucat bucataritul .... ieri mi-am scos la imprimanta vreo 20 de retete diverse de mancaruri si o praji bounty cred ca tare buna o sa fie , vreau sa testez in we asta
rau am imbatranit daca fac asa multe chestii .... si paine fac la cateva zile cred ca din cauza mobilei .... imi place mult

hai ca v-am povestit destule
o zi buna sa aveti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany inteleg ca nu ti-a ajuns cafeaua Cristianei.Gata,am servit si de la tine,multam!
Dana mmm ce bunatati ai facutSi dam mare lui Andrei sa treaca intepatura!Bine ca a curs sangele,altfel in chinuiau rau.Sper ca daca sta in repaos sa treaca,plus ca vine si week si se mai adauga 2 zile.Offf...
tare faza cu sporul la munca.Daca ai sti de cand frunzaresc forumul...sa vad ce mai gasesc,ca ce am de facut....poate astepta linistit si o saptamana

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

DANA , yam yam .. ce spui tu akolo eu nu cred ca daca te-ai apucat de bucatarit e ca mai adaugi niste ani este mai curand o noua pasiune in bucataria cea minunata si dotata .... dar nu cred sa te tina prea mult .. ca o sa te plictisesti ... stii cum se zice ...."la inceput ca e sita noua'''''''ca apoi e obisnuinta

Cautam revusta Taifasuri cu cd : Nicu Paleru&Emilia Ghinescu .

Nicoll , deci freci menta , da ? Seful tau stie ?

Mergi la inceput

Dany daaaaaa,seful stie ca frec mentaaaaa!!!Si se oftica raaaauuuu ca tre sa ma plateasca pt asta.Dar ete ca nu prea ne plateste,mai avem putin si ne sare juma de salar.
ei...noroc ca nu va mai dura mult si baietii din sectie vor face galagie cum ca nu mai vin la munca.

MMN

Mergi la inceput

Nicoll

Mergi la inceput

Oare " ochi verzi " ce mai face , ca nu a mai dat demult pe aici ? Doamna invatatoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............

te asteptam cu vesti bune cu vreo croitorie ceva ... hai vino !

Mergi la inceput

Ca tot vorbesc singura pe aici va invit la pranz : file de somon la gratar cu brocoli/ conopida si morcov pofta buna !

Mergi la inceput

Dany io is gata pt masa,doar sa-mi scoti brocoli aia ca nu-mi place.In rset si sarut mana pt masa!
Daca nu apare pana maine d-na invatatoare,maine dau cu telefonul dupa ea.Si ultima data cand a venit a fost in mare viteza.

MMN

Mergi la inceput