Pestisorii (53) * La multi ani !!!
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
la noi nu ningeeee
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Dany tinem pumnii sa gasesti!Si eu cred ca se poate cum spuneai sa gasesti undeva la un chiosc.Uite
sa treaca putin supararea.
Dana nici la noi nu mai ninge.Dar avem sanse sa o faca mai tarziu...
Fetele eu ma pregatesc sa plec in scurt timp,sa aveti dupa-amiaza placuta si seara frumaosa!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babylina/babylina.jpg)
babylina spune:
Buna,
Eu am citit la zi , dar nu am scris. Ieri am fost plecati intr-o scurta plimbare la Busteni( am vazut si cativa fulgi de zapada). Si azi am fost pe afara dar m-i s-a parut foarte frig si cu miros de iarna.
Nici eu nu vreau sa fac vaccinul . Sotul a fost azi pe la medic ( control general) si i-a facut doctorita vaccinul asta pentru gripa noua.
Eu scap de el pentru ca alaptez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babylina/babylina.jpg)
babylina spune:
eu abia mi-am recuperat copilul. Ca disparuse si venise in locul lui un extraterestru albastru- verzui. A luat o carioca de pe birou si s-a manjit pe maini si pe fata . Abia am reusit sa il curat. Am crezut ca asa ramane. Am incercat cu de toate spirt, crema de fata, ulei de masaj, acetona. L-am frecat pana la urma pe maini cu manusa de baie si sapun de galbenele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
Seara buna sirenete!
Mai tineti minte povestioara cu bunicul si cei doi nepotei care se certau de la obrajii si barba lui? Ei bine... iote o "cearta" intre prima si a treia generatie pt. o a doua
:
"Acum vreo juma' de ora, ma cheama poznasul la bucatarie... cica sa-mi arate ceva (sa-i dau ceva bun, bineinteles )... deci:
Poznasul: - Mama, hai oleaca... pana la bucatarie... sa-ti arat ceva!
Bunica-su, sa-l zgandareasca oleaca : - Ce pui mana pe fata mea?!? Nu se duce cu tine, ca e fata mea!
Poznasul: - Ba, e a mea! ... E mama mea!
Bubu: - Ba nu! E fata mea. Ia mana de pe ea!
Poznasul: - Ba... ea, e mama mea! Hai mami cu mine! Sa-mi dai sucul...
Bun... ma duc ii dau sucul... iar ei tot continua ...
Bubu: - Ce-ai pus mana pe fata mea?!? Nu trebuia sa-ti dea sucul! Eeeee...
Poznasul, foarte nervos : - Ba, ea e a mea! E mama mea!
Vine langa mine si ma dragaleste , zicandu-mi: - Esti mama mea! Nu?!? ... Esti doar a mea...
Io : - Da, mami... sunt a ta... mama ta...
Si... vazandu-i ca incep iar duelul... io, ca sa-i impac chipurile: - Zi mama... sunt de amandoua: si mama ta si fata lui... si gata ...
Poznasul, foarte hotarat : - Ba nu! Nu de amandoua! Esti doar a mea! Doar mama mea!
Si gata!".
Aaaaa... si, imi adusei aminte o alta perluta... de la sarbatori ... a doua zi de Craciun, dupa ce si-o luat poznasul cadourile de sub brad, face catre mine: "Gata! Strange bradul! O fost Mosul!"
... Asta dupa ce, pana atunci, mi-o facut capul calendar
cu: "fa bradutul... fa bradutul...". Eh, daca fu Mosul, la ce-i mai trebuie lui bradul
? Gataaa cu el...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
Nicoll, zapada avuram doar dimineata ... ca, amu dupa-amiaza, deja s-a fleoscait
... poate, daca o ingheta la noapte, vom avea si maine dimineata
iar zapada ca, inca ningea afara, frumos tare
... 'om vedea
... iar la cursuri, m-am dus aproape degeaba
... doar am fixat data examenului si atat, acasa cu noi... in fine
...
Dany, sa treaca supararea si multa bafta sa gasesti revista cu CD -ul pana la urma
.
Andanii, sa vina zapada si la voi
.
Baby, sa va fie de bine plimbarea de la Busteni si
sa treaca sperietura si supararea de dupa pozna micului tau martian
.
Celelalte sirene, &
...
Mno, va pe toate si, de amu, va zic noapte buna. Sa visati frumos
. Pa
.
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Seara buna!
Mai inainte aterizai si eu de la schimbul 2,am terminat mai repede
Cristiana sincere condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!
Nicoll,Cryna,Dany eram datoare cu pupicei
Crynuta bafta la examene si sa ai spor la invatat!
Miru ne da pe spate cu ce scoate din ea...ieri i-a zis lui buna-su ca 'asta-i viata',cand a intrebat-o el ceva...in alta zi a spus ca 'trebuie sa platim gazul,banca,telefonul..',iar cand are vreo hartie de 1 leu in mana,zice ca vrea altii mai scumpi..
I-am luat un sirop Multivitamol,poate ii mai creste apetitul,ca v-am zis ca mananca tare greu..
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
pi tate
Cryna, Kidman poznasul si Codruta in ce grupa sunt? De cand ne-am intors acasa stau pe ganduri si nu stiu in ce grupa sa o inscriu pe Oana, am plecat din grupa mare de aici,la Timisoara mi s-a sugerat ca ideal ar fi sa o inscriu in grupa mijlocie, acu de la mijlocie sa trecem la mare n-ar fi problema dar asta inseamna ca la 6 ani si trei luni va merge la scoala, daca o las la mijlocie va fi super plictisita, o fi bine, o fi rau
Danutza, inca un bebe in preajma Mirunei si o sa se ia la intrecere care mananca mai mult sau mai repede
Baby,eu zic sa te bucuri ca nu a atentat la pereti, am vrut sa-ti pun poza sa vezi cum aratau peretii mei acum un an dar nu mai stiu nici id-ul nici parola de la album.
Danezo, bag de sama ca esti cu foamea in gat, stii cu ce m-am trat eu, mancam in ciuda tot ce-mi placea chiar daca asta insemnau arsuri groaznice care se soldau cu episodul dat la rate zi de zi, am dat dintr-una in alta, vreo doi ani de zile am stat cu buda in brate (a capatat si nume, Gina) chiar daca nu mai aveam arsuri, asa ca fi fata de treaba si nu fa ca mine, din ce i-am pregatit Dianei iti las si tie un pireu si prajitura tavalita.
Dana, la voi nu mai ninge, am luat zapada inapoi, unde-i e locul...nu ca la noi ar ninge. Cum ii campionul? Nu stiu daca e recomandat dar ma gandesc ca o crema locala nu poate sa-i faca rau, fastum gel sau ceva de genu`, zic si eu ca nu m-am lovit de asa ceva pana acu.
In noaptea asta sunt de servici la bucatarie, dimineata ii pun pachetel lui fie`mea a mare ca sambata si duminica nu au masa asigurata la internat, mai stau o ora sa dau drumul la robot sa-i fac si o prajiturica tavalita si intre timp am facut o daca se raceste pe cand va treziti stiti ce aveti de facut. Eu sunt la fel, aici incep-acol ma termin, o zi buna, zece proaste, astept primavara...
A trecut si noaptea, acu astept sa adoarma din nou piticania, poate poate imi termin si eu treaba si mai prind o ora-doua de somn. O zi buna s-avetionce again will be next to you sis
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.[/b]
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Buna dimineata fetele!!!
Cristiana multam de cafea!LA fix ca abia am ajuns si acu o fac pe a mea.Codruta este grupa mijlocie.Anul trecut,fiind primul de gradi am inceput de la grupa mica,urmeaza la anul grupa mare si apoi pregatitoarea.Asa ca va merge la scoala la 7 ani si 3 luni.Nu ma deranjeaza,o sa aiba timp sa invete destul.Acum tu sti cum e mai bine sa o inscrii pe Oana.Eventual vorbeste si cu fosta ei educatoare.Sper ca ai terminat cu bucatareala si te odihnesti.Hai,esti o femeie puternica,ai sa vezi ca roata se invarte si va rasari soarele.
Danuta esti o figura!Cum sa fi datoare cu ?Incearca si cu sirop pt Miru,dar eu mari sperante nu mi-as pune.Eu cand le dadeam pt pofta de mancare...nu prea vedeam rezultatele.Depinde si de felul de a fi al copilului.Eu ma uit ca pitica mea mananca de stinge cand are chef si se si vede
,dar cand nu vrea mai bine ma las ca nu am sanse.Imediat da afara,zici ca-i programata.
ca sa "te facem datoare",asa intri mai des.
Cryna zi asa cu poznasul!?!Dulce foc faza cu bradul,cat despre cea cu bunicul...imi placu si ea.Mai ales ca-si sustinea punctul de vedere.Caracter puternic!
Baby sa va fie de bine plimbarea!Cat despre Bogdanelul "martian" da-i un mare ca nu a colorat si peretii.Dar parca-mi inchipui ce fata ai facut cand l-ai vazut..
Dany tu pe unde ai fost aseara de nu ai mai aparut?
Eu fusei la cursuri aseara,sesiunea o avem deja stabilita si am incercat si sa-mi arunc un ochi pe economie la care am primul examen.Dar doar un ochi,ca pana pe 28,cum memoria este selectiva si alege ce retine,mi-a fost teama sa nu uit.
VA ,sa aveti o zi buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN