Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

de regim zic .... adica mai light
da ce regim trebuie sa ti tu ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

dulce lui Dany... sa-i treaca supariciul ... si, muuulta bafta cu regimul .
Andanii, odihna placuta si sa devii fresh ... muuult succes si tie cu regimul .

Io, maine, o sa incerc sa ajung si pe la cursuri... asa ca, nu stiu daca o sa apar pe aici ...

la toate sirenele si o seara cat mai placuta sa aveti!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , eu tin un regim mai strict si destul de limitat pentru BRGE= boala de reflux esofagian ...... acum imi e cam lene sa scriu exact ce inseamna ... dar daca vrei cauta pe net ...." Refluxul gastro-esofagian (RGE) este de obicei denumit ca arsura sau acreala a stomacului. Este cauzat de refluxul acizilor gastrici in esofag (canal alimentar). In mod mormal, o valva numita sfincter retine acizii in stomac, dar in RGE, sfincterul este slabit sau se decontracta in loc sa se contracte."

Crynuta , succes la trerburi si sa ajungi maine la cursuri!

Mergi la inceput

Hei, sirenelor ce e linistea asta pe aici ? Hai trezirea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany trezirea cat sa zicem ca ne pregatim de nani...Uite iti propun eu supa de cocos cu taitei de casa si pilaf cu carne fiarta.Ei,ia zi,e pe placul esofahului tau?
Si mie imi e cam somn,o sa pregatesc fetele si ne suim in pat.Mai privim tv cat mai privimsi apoi incet pe aripile somnului.
Pupam gasca mare care e cam mica de sirene si ne "vedem" maine.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata!Nor,rece,ce fac sirenele sunt inca la caldura?Haideti,va ofer ,ceai si ceva gustari
Mai fetele la Ploiesti e destul de frig...brrr.Am dus mandra la gradi,apoi dupa amiaza am cursuri,cred ca ajung cam de la 17.Si diseara sunt absenta,ramana la Ploiesti.
Haideti,va astept,sa aveti o zi buna!
MMN

Mergi la inceput

DA , mancarica ta e buna pt mine , Nicoll! Sar*mana ! Mai este si pt. azi ? Te pup si succes la cursuri ! Nu am scos inca nasul afara dar dupa cum am deschis geamurile este rece dar nu foarte rece ... vad eu cand am sa ies sa imi cumpar o revista Taifasuri .. CA ARE CD CU NICU PALERU & Emilia Ghinescu .. cantaretii mei preferati .. au fost aseara la un post tv si am stat pana la 1.30 sa ii ascult .... sora -mea mi-a promis ca atunci cand ma marit mi-l aduce pe Nicu la nunta !

Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

olecutica ... pe fuga... intrai sa va zic ca... la noi, se facu frumoasa vremea ... avem din nou zapadaaaaa ... si ninge in continuare ... he, he, he... poznasul e deja afara, la zăpezică/zăpeditză (cum ii zice el ), cu bunica-su ... io, acus' decolez la magazin dupa cumparaturile de pranz... si p'orma, olecuta mai tarziu, fug si io la facultate, la cursuri... asa ca, ne mai vedem diseara probabil ...

Nicoll, multam de tratatie si succes la cursuri .
Dany, succes la cumparatul revistei si multa bafta surorii tale sa-ti aduca cantaretul preferat la nunta .

Gata. Am -it. la toate sirenele si s-aveti o zi frumoasa!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Dany este mama si pt azi,este!Deci ai meniul asigurat.Mama sincer face mancare pt 2-3 zile o data,ca daca ar fi sa faca zilnic,cred ca ne-ar muta.Sper ca ti-ai luat revista cu CD-ul si mama il vroia,dar i-am spus ca-i voi lua de pe net.Si tinem pumnii ca sora sa aiba cat mai curand motivul de a-l cauta pe Nicu Paleru si a-i propune o cantare.
Cryna dar daca poznasul e deja la zapada inseamna ca a nins bine la voi.La noi abia a inceput,dar la cum arata cerul...nu se va opri f repede.Si tu sa ai spor la treaba si bafta la cursuri!
Eu la munca nu prea am ce face,dar...tre sa fiu aici ca tot imi voi lua banii la Sf Asteapta.Si doar vorba ceea nu am ce face acasaAsa ca mai frunzaresc netul,mai stam de vorba...mai...dar tare greu trece timpul cand incerci sa-l pacalesti.
fetele!

MMN

Mergi la inceput

nu am mai gasit revista si cd-ul , cica au primit foarte putine doar cate 10 buc si s-au epuizat rapid ... dar nu disper ... ca poate mai am noroc sa il gasesc pe la vreun chios mai ascuns asa....sunt optimista

Mergi la inceput