Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna!

Dany, felicitari de premiu si... nu mai staaa!!! Trebuie folosit cat mai repede . Bafta muuulta .

Nicoll, multumim fain si tie pt. urarile facute mamei mele. Mersi, mersi & & . Si, felicitari pt. analizele de astazi, iesite asa de bine . Muuult succes cu urmatoarele, sa fie la fel de bune .

Andanii, ... pe maine dimineata .

la toate sirenetele si noapte buna si de la mine ! Sa visati frumos ! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Fetelor , multumesc de grija in ceea ce priveste bebe , normal ca nu vreau sa astept pana atunci ci vreau cat mai repede ... dar nu e cand vrem noi ci cand vrea DD ... bagati o galerie ceva , niste majorete!

Acum sa va ademesc cu cafea , un ceai, de care doriti voi ca adaca r fi sa va dau de care beau eu , nu v-ar placea , beau ceai de pelin , ca am inteles ca e bun pt. sto,mac ca de cateva zile am niste dureri ... mama lor de 2 sarmale care le-am mancat si alte cele de revelion ....... dar ma fac eu bine ... ma bag la regim strict : carne de pui sau vita fiarta sau la gratar , peste , cartofi copsti, compoturi, brnaza de vaci degresata si iaurt la fel ...

Ieri am intrat la un mall si mi-am luat o pereche de blue jeans 3/4 si o helanca cicalem ...

Azi trebuia sa ajung la ginecolog ca cica a iesit si papanicolau dar din cauza ca sunt cu rusii la purtator am amanat pt . saptamana viitoare ca daca vroia sa ma controleze ...

Va pup si va astept pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Dupa miros am venit Dany .La Fix cafeluta,multam!Pai daca tot esti cu rusii la purtator eu mai tin majoretele vreo 10 zile si apoi le pun la treaba cam o saptamana,tre sa prindem perioada optima.Si sigur DD stie cand trebuie sa vina bb.Dar noi il asteptam si asa cum ai zis ii facem galerie.Sa porti sanatoasa si jeansii si helanca si sa scapi cat mai repede de dureri.Uite inca un .
Eu la munci cu amenintarea unei sedinte "ca nu ne-am bagat mintile in cap"
Asa ca va si vb putin mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nicoll, multumesc draga mea! Draguta ca intotdeauna si atenta ! Sedinta plakuta si usoara si " bagati-va mintile in cap "....sau mai bine invers , sa i le bagati voi lui in cap .. ca are ceva lipsa ... o doaga ceva ..la butoi

Mergi la inceput

Dany noi tot incercam sa i le bagam,dar zau ca gaura e muult prea mareNu's daca mai e vreo sansa.Oricum

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

dany si tu cu gineco ? si eu trebe sa merg la control si tot aman

nicoll bafta la sedinta

cryna azi ce faci de papa ???

o zi buna sa aveti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

'Neata si de la mine!

Aparui la coffee ... multam Dany . Si, sa stii ca ingrosam randurile majoretelor atunci cand va trebui . Sa porti cu placere lucrurile achizionate ieri si succes mult la analize .

Nicoll, mult succes cu sedinta ! Servici usor azi .

Andanii, ... nu stiu inca ce fac azi de papa ... inca mai gandiresc oleaca ... cre'ca 'oi face ceva usor de facut , vreo mancarica (tocanita) de cartofi cu carnita ... 'oi vedea io ... nu-s super decisa... sa ajung intai si pe la magazin sa vad ce idee m-o mai trosni acolo... acus' decolez la cumparaturi ... mno, servici usor sa ai .

Cam atat de la mine... noutati nu prea am ... in afara de faptul ca, poznasul e iar pe liber de la gradi ... mno, pana ii trece raceala ... iar afara, tot vreme urata si mohorata este ... ufff...

V-am -at pe toate si va doresc o zi buna si frumoasa!

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Dana nu mai amana controlul,ia treci la fapte.
Cryna ufff sa treaca raceala lui Robert.Iar tie spor la treaba.Si asteptam papa.
La noi inca nu a ajuns capcaunul,deci inca nu a fost sedinta.

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da, azi ma programez, trebe sa-mi vina si sa treaca rusii si-apoi

o zi buna sa aveti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Gata. Aparui de la cumparaturi si celelalte treburi ... mancarea e deja pe foc , se face destul de repede , acusica ii gata de papat ... mno, si pt. ca nu m-o trosnit nici o alta idee , meniul de pranz suna cam asa:

- mancarica (tocanita) de cartofi cu afumatura de purcel (sunculita taraneasca + ceafa afumata) si muraturi (harbujel murat sau varza murata, ce se doreste...)
- desert - fructe diverse: mere, banane, grefe... plus un pahar de de grefe sau de coca-cola
Va dorim pofta buna si sa va fie de bine !

Andanii, multa bafta la analize , atunci cand le vei face .
Nicoll, multam fain de urarile de bine pt. poznas. Servici usor in continuare .
Celelalte sirene pe unde mai umbla oare? Ce mai fac? Ce mai zic? Hmmmhhh...

si o zi buna in continuare la toate!

Mergi la inceput