*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
Hello!
LA MULTI ANI IONANA/ ION!!! 

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de sanatate, impliniri si noroc! 
Tania, sanatate multa lui Che!!! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Of, am 5!!! referate de facut la o materie, altul la alta materie, o alta tema horro la macroeconomie + la toate invatatul de rigoare.
Plus munca la birou.
In concluzie...eu CE FAC? Caut cazare cu Ai in Croatia. Sunt incurabila...

Lavi, ma gandeam sa execut o Istrie anul asta de unde sa ma promenez
in zona, chiar prin Slovenia si eventual poate bag si-o Venetie. How about that? Evident, hotelurile cu AI te usuca. Si nici oferte early-booking cine stie ce nu gasesti.
By the way, stii ceva site-uri de agentii pe Croatia? Pentru cazare cu Ai, stii tu obsesia mea.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Aoleu, cata habaucenie...imi amintisem mai devreme, apoi am uitat iar: La multi ani, Ioanelor! sa fiti fericite si iubite! Scoateti cate o felie de tort!
Ioni nu prea stiu sa avem in zona, da' le uram si lor daca trebuie!![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Si eu la fel m-am zapacit: n-am uitat in minte, doar in mesaj:
La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
Ioana
.
lavi02 spune:
Aoleu!
La multi ani Ioanelor si Ionilor in caz ca sunt!!!
Noki io tot cu paru'
contra AI. Mai ales in Istria mancarea italiana e la putere, preturile rezonabile, inclusiv spaghete cu trufe affordable...
Saralina e mare si mai creste, deja va puteti plimba cu ea pana seara, sta la o terasa...
AI-uri sunt pe la Porec, in special dar stiu ca-s cam scumpe.
Noki_Lara spune:
Lavi, ma tot cuget. Avantajos in a avea masa de pranz e ca dupa balaceala sau misunatul de dimineata mergi direct la masa, dupa care Sarah merge la nani, fara sa mai astepti dupa mancare, sa te coiesti ce sa alegi etc. Dezavantajul e pretul, clar. Mai studiez. Of. 
Da' intrebare: pentru Croatia-Istria nu e riscanta perioada 20-30 august? Nu ma risc sa prind racoare? 
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
anda77 spune:
sunt ingropata in dosare pan' diseara, dar trag cu ochiul de 2 zile. noki, este aproape canicula, nu racoare. eu am lesinat de cald in prima sapt din septembrie. am mers pe coasta in sus si-n jos si-i la fel clima
lavi02 spune:
Anda, Noki, o mentiune am sa fac privitor la Istria. E nitel diferita decat Dalmatia.
In Dalmatia vegetatia e predominant mediteraneana, predomina pinii pitici mediteraneeni (pinul negru), maslini, palmieri, leandri si alte plante minunate iubite de mine si de Noki, cit ca e si filo-germana pe ici pe colea.
In Istria in schimb treba se schimba, predomina foioasele, de-alde palmieri sunt mai raruti, mai de decor, asa.
Iar vegetatia e strans legata de clima.
Totusi, 20-30 august cred ca e cald si bine.
La noi programul general in Cro a fost plaja, apoi camera - dus, par spalat, gagici trase la rochite
, apoi mers la restaurant si mancat, back in camera pt somn (eventual) si apoi luat masina si mers pe undeva pt vizitat. Alteori n-am mai mers in camera ci si-a luat Nati somnul in masina.
Daca mergi o zi la Venetia si in alta zi in Slovenia, ai pierdut 2 pranzuri.
anda77 spune:
m-am uitat p cateva poze malteze. doresc sa intreb daca se facuse publica amenintarea cu bomba chimica sau erau in austria la ski? pe strazi am vazut 2 bucati maltezi. atat.
tania-z spune:
Exact asta am avrut sa scriu si eu: orasele alea malteze sunt si locuite?! Sau venirea lui Noki+ADi in zona a ridicat numarul populatiei cu 100%?
Peisajele, cladirile, marea...superb!
LMA Ioanelor si Ionilor!
MITZA, de coma povestirea ta, dureroasa rau. Era sa ma inec cu cafeaua, la descrierea reactiei lui George! Esti de coma.
CORALIA, deci asa, Andreea e karatista?!